Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: За спам мненията в раздел Ендуро

Някой да оправи точният час във форума!По мои сметки е 20:08 а тука пише от долу във страницата 20:56
    YAMAHA WR450F

Коментар

Абе мен много ме кефи закона на дивия запад.Който има пищов и може да стреля, е правия в спора.Ама няма го,кофти работа.Поне въпроса няма да се повдига повече,и се смята за успешно решен.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Абе мен много ме кефи закона на дивия запад.Който има пищов и може да стреля, е правия в спора.Ама няма го,кофти работа.Поне въпроса няма да се повдига повече,и се смята за успешно решен.
        +1
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

ОТ одавна се каня да го задам,този въпрос,но все неможех да намеря тема която да разсипя.Е,тази е достатъчно разсипана,така че мога да питам.
          Защо раздела Пътешествия и разходки с ендуро,е разделен на лагери,както казват в едно реалити шоу?И защо участниците във всяка отделна тема имат нещо като традиция,да не допускат да се доближават хора,нефигуриращи в отбора им?
          П.П.така ги зададох тези въпроси,че сам немога да разбера какво исках да попитам.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            ОТ одавна се каня да го задам,този въпрос,но все неможех да намеря тема която да разсипя.Е,тази е достатъчно разсипана,така че мога да питам.
            Защо раздела Пътешествия и разходки с ендуро,е разделен на лагери,както казват в едно реалити шоу?И защо участниците във всяка отделна тема имат нещо като традиция,да не допускат да се доближават хора,нефигуриращи в отбора им?
            П.П.така ги зададох тези въпроси,че сам немога да разбера какво исках да попитам.
            Въпроса ти е съвсем уместен и наистина същото нещо го наблюдавам и аз! Мисля, че това е така защото всяка група от определения край си има определени традиции и начин на каране, като в последствие гледа с недоверие на останалите теми на колегите им където по по-различен начин стоят нещата!
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Всички са поканени на чай в "Разходки около Кърджали"... че като гледам не сте за ракия - живи деца сте!

Айде да кажа като спамера тука - всички се дразнят да им спамят в темата! Просто и ясно!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                Всички са поканени на чай в "Разходки около Кърджали"... че като гледам не сте за ракия - живи деца сте! !
                Много съжалявам,че са непозволени нецензорни думи в форума.Това твое мнение ,го приемам твърде вътрешно незнам защо така.

Коментар

Много съжалявам,че са непозволени нецензорни думи в форума.Това твое мнение ,го приемам твърде вътрешно незнам защо така.
                  Колега, не се хвърляй толкова в боя - няма нужда. С теб а и всички други сме от една страна на барикадата. Да се делим е нещо, което българите умеем много добре, та ако може поне тук да сме без дрязги ще е много хубаво...

Влизам редовно в един тон чужди форуми, защото от там си събирам информация. Е там всички НЕ СЕ ПОЗНАВАТ! И няма как. Тук имаме нещо уникално - яхам маторя и утре пием бира... Това няма къде да го видиш другаде! Та няма нужда да се дракаме един друг... Лошо, че е станало насрещно, но ако това е целия проблем (снимките) е - колегата съм го поканил да си направим обща такава, в удобен момент!

Със здраве, и ако наистина си го приел, като обида - извинявам се! Едно на нещата от които държа е да не обиждам останалите... не винаги успявам, но поне се старая!

Коментар

За мен отговора е много прост:.......Та с две думи....

Българска работа........или Балканска все тая.

П.п Имаше един моабет....в общи линии звучеше така:

Само в Булгаристан могат да те блъснат отзад докато си караш в насрещното...

Защо не я прекръстите тази тема в........Тема за избиване на комплекси.....и готово нека си стои поне ще има четиво вечер след работа....
                    Последно редактирано от spl77; 27-10-08, 21:50.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                      Въпроса ти е съвсем уместен и наистина същото нещо го наблюдавам и аз! Мисля, че това е така защото всяка група от определения край си има определени традиции и начин на каране, като в последствие гледа с недоверие на останалите теми на колегите им където по по-различен начин стоят нещата!
                      Минков,вече си мислех че проблема е в мен.Но след този твой пост,се радвам,че сме двама.Значи не съм го забелязал само аз.
                      Искаш ли близалка,Господин Никой ни черпи

Коментар

Минков,вече си мислех че проблема е в мен.Но след този твой пост,се радвам,че сме двама.Значи не съм го забелязал само аз.
                        Искаш ли близалка,Господин Никой ни черпи
                        Групите са си групи - за това си карам сам, да не се дразня от такива работи! Ако не го разбирате така... е не мога по-ясно да го кажа. Пак казвам самия аз нямам ни грижи, ни проблеми с никой. Време е цялата тая тема просто да спре...

Като стана въпрос - няма проблем - до сега не е имало случай да кажа на някой "Не няма пък да караш с мен" - не че е голям наплива де Просто не ми дреме...

Коментар

Извинете, че се намесвам отново тук, но понеже заглавито на темата е "За спам мненията в раздел Ендуро", искам само да отбележа, че напоследък, точно в тази тема, има спам в изобилие. И, както казваше един скеч-образ от популярно вечерно шоу: "А, защо - не знам!".
                          Поздрави на всички, с пожелания за повече толерантност и "общностно чувство".
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Колеги сипете си по едно и сменете темата...тази ще я заключа ако продължите в този тон.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Колеги сипете си по едно и сменете темата...тази ще я заключа ако продължите в този тон.
                              А аз нямам голяма нужда... колкото до темата... отдавна си беше за ключ. Не мисля, че търкания между хората тук са нещо добро.

Коментар

Докато някой не спре да отговаря няма и да спре да се пише по тази тема.
                                Ай наздраве
                                YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X