Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спам мненията в раздел Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи?

Иване, този форум е частен и си има собственик, който определя правилата. Това, че не е редно да се пускат снимки без каски не е от вчера и хич не е ново правило, а и знаеш, че не се толерира. Имаш право да си направиш свой форум, но в този е така и престанете да хленчите като малки деца и то за очевадни неща.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Иване, този форум е частен и си има собственик, който определя правилата. Това, че не е редно да се пускат снимки без каски не е от вчера и хич не е ново правило, а и знаеш, че не се толерира. Имаш право да си направиш свой форум, но в този е така и престанете да хленчите като малки деца и то за очевадни неща.
      Прав си и затуй няма голям смисал от тая тема на която и е..те м...та! За пореден път се убедих в некоректност в някои отношения! Май и аз колкото и да не ми се иска ще си остана само с карането!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
        Прав си и затуй няма голям смисал от тая тема на която и е..те м...та! За пореден път се убедих в некоректност в някои отношения! Май и аз колкото и да не ми се иска ще си остана само с карането!
        Ставаме двама...
        Аз лично загубих всякакво желание за публикуване на каквито и да е коментари тук. Всичко се оправи, та опряхме чак до снимките, така ли ?
        Евала.. все пак приятно гледане на Карловското твърдо ендуро, или поне това, което ще остане след като вече абсолютно всички се откажат да пишат...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          Момчета не виждам защо трябва да ги има тези кофти моменти и безмислени спорове,които правят раздела Разходки с ендуро,още по западащ.Лично за мен,всяка тема се отличава от друга и всяка е уникална сама за себе си.Лоши теми няма,въпреки че в някой се въздържам да не пиша.Теми в които виждам че присъствието ми е нежелано.В много теми ми се е искало да напиша:Браво много хубава разходка и добри снимки,включително и в тази,но все ме спира спама,въпреки че смятам,че с това си обръщение,само мога да допринеса за темата,като мотивирам пишещият да пуска още и още снимки.Също така не мисля,че е проблем скриването на момчето с ХR-а.Така снимките са станали още по интересни.От друга страна ще имате повод да излезете да карате пак,за да направите нови снимки.
          Зарежете споровете и караниците,и дайте материал да съживим раздела.И за да внеса ведрина в обстановката,ще ви покажа,какво се случи на Бузлуджа:За да не направят и нашите снимки като гоблен,се принудихме да екипираме,ромите от оркестъра

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
            Ставаме двама...
            Аз лично загубих всякакво желание за публикуване на каквито и да е коментари тук. Всичко се оправи, та опряхме чак до снимките, така ли ?
            Евала.. все пак приятно гледане на Карловското твърдо ендуро, или поне това, което ще остане след като вече абсолютно всички се откажат да пишат...
            Ама ти нали се отказа от спорта и без това?

Всички мнения с негоуването срещу правилата ще бъдат изтривани.
            Ако има проблеми някакви - има си раздел, пишете в него.
            Ако все още има проблеми - свободата на избора си е ваш.

Иване, имам те за умно и разбрано момче, говорили сме си не един път по въпроса.
            Престани да се излагаш и да се правиш на ощипана мома!
            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
              Ама ти нали се отказа от спорта и без това?

Всички мнения с негоуването срещу правилата ще бъдат изтривани.
              Ако има проблеми някакви - има си раздел, пишете в него.
              Ако все още има проблеми - свободата на избора си е ваш.

Иване, имам те за умно и разбрано момче, говорили сме си не един път по въпроса.
              Престани да се излагаш и да се правиш на ощипана мома!
              Eх ама си и ти една драка същата като ДжартовНеможе да не се закачите все за нещо.

Коментар

Не е вярно, аз съм възпитано и добро дете, и никога не тръгвам с рогата напред!
                Ванката много навътре е взел някои работи, а според мен влага излишни емоции. Вместо да си кара мотора и да си пуска репортажите, той ми се хваща за разни незначителни неща.
                А Джартата колкото и да е драка, в повечето случаи забелязвам, че има право
                DCRT®

Коментар

Ванката много навътре е взел някои работи
                  Много се извинявам ама ще го кажа:Мисля че се изнервя от това че пуска репортажи,а няма посещение на темата.Поне аз съм така.Излиза,че си пускаш тема за себе си.ТРЯБВА ДА ИМА СПАМ.Въпреки че и този ми пост е същото.

Коментар

Ама аз нямам нищо против спама. Туйков рева, че нямало модераторско присъствие.
                    Сега реве, че много си позволявали модераторите..
                    Иди разбери

Това са теми за разходки и според мен излишни са само мненията с изтекла давност около организацията на разходките.
                    Иначе коментарите "ее ноо яко сте си изкарали" аз лично не ги мисля за излишни.
                    DCRT®

Коментар

Ама аз нямам нищо против спама, Туйков рева, че нямало модераторско присъствие.
                      Сега реве, че много си позволявали модераторите..
                      Иди разбери
                      В заключение искам да кажа,че темата е една от водещите в раздела и призовавам Туйков и Минков,както и другите участници в нея да не я занемаряват,а да продължат в същият дух.
                      Приключвам до тук,че го обърнахме на чат,между Ива и мен.Не че ми е неприятно,но предполагам че ще е неприятно за другите.
                      Давайте напред,че ми писна:Няма нови теми,нови снимки,едни и същи хора околу 15 човека дето се опитваме да поддържаме духа на раздела.
                      Поздрави на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                        Ставаме двама...
                        Туйков никого няма да уплашиш с това, че ще спреш да пишеш, а и точно ти много добре знаеш защо 20-30 стойностни човека които пишеха преди 2 години сега дори и не четат форума. Хайде понапъни се малко и се сети къде беше причината. А и да ти припомня, че това ти е поредното отказване от форума, като ще се отказваш отказвай се веднъж завинаги и това е, ако ли пък не стига с тия изказвания и ревове.
                        Последно редактирано от iva_kx; 24-10-08, 15:17.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          Туйков никого няма да оплашиш с това че ще спреш да пишеш, а и точно ти много добре знаеш защо 20-30 стойностни човека които пишеха преди 2 години сега дори и не четат форума. Хайде понапъни се малко и се сети къде беше причината. А и да ти припомня, че това ти е поредното отказване от форума, като ще се отказваш отказвай се веднъж завинаги и това е, ако ли пък не стига с тия изказвания и ревове.
                          Краси ,а бе то ми не е работата,явно е някаква стара вражда,ама защо не се загърби миналото,и да се продължи напред?Не ме разбирайте погрешно никого не защитавам,защото и двамата сте ми еднакво непознати.Говоря принципно.Толкова ли е сложно всичко да върви нормално,и да няма такива истории,все някой да е отгоре?

Коментар

Дали да не променя заглавието на "Дързост и красота", така и така нищо твърдо не виждам тука.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                              Краси ,а бе то ми не е работата,явно е някаква стара вражда,ама защо не се загърби миналото,и да се продължи напред?Не ме разбирайте погрешно никого не защитавам,защото и двамата сте ми еднакво непознати.Говоря принципно.Толкова ли е сложно всичко да върви нормално,и да няма такива истории,все някой да е отгоре?
                              Жорка няма никаква вражда, и с теб се познаваме малко и с Туйков се знаем, няма нищо лично нито злонамерено към някого. Ако седнем на маса е едно във форума е друго. Знаеш ли колко хора викат, аааа значи за едни може за други неможе, а уж трябва да сме безпристрастни. Просто се опитваме да държим някакви правила и ред и повярвай хич не е лесно въпреки това какво си мислят другите. Спирам до тук !!!

Коментар

Тогава предлагам:Отново 2 агънца от аватара ми ,на някоя поляна или хижа и проблема е решен.Оркестъра е стабилен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X