До: Different_Soul в пенсия !
От темата се дразнат 2ма 3ма човека които пишат по 10 поста.Мене лично не ме дразни темата.....
От темата се дразнат 2ма 3ма човека които пишат по 10 поста.Мене лично не ме дразни темата.....
темата си е супер
) То, има и по-скъпи, ама като тоя ти лежи на сърцето, кво да правиш?
))

..общт пробег с него...над 10 000км ..повечето офф роуд
катастрофирал./.на него само центровката му направих и предницата поизправих и тръгна
..стоя в мен съвсем малко
на 12000км май бе като го взех
..сменени-амортисьори .гуми .зъбаци .вериги .кормила.жила.накладки
чз 125 крос сменени..бутало ..навъртени километри..
..буталото се счупи още на първите карания ..а бах дал всичките си спестени пари за този мотор
..иначе бе страхотен..на него съм сменил бутало ..и..
-смененни..лелее..бая неща ..основно скоростите имаха проблем ..за едната вилка ..бях ходил чак до австрия да я купувам и там я нямаха налична и я чаках 3 дни
..друго..водната помпа изби та и сменях семеринги..и ..бая лагери смених и на задната капла..ааа и няколко зъбни колела от скоростите ..направиха ми ги в един наш военен завод
смених му и веригите и пиньоните разбира се
..доплащането..пак бе с пари на заем 
..но..се запалих по новата 4 такт мода и го продадох с огромна загуба
след точно 1 година в мене
..карах я по малко и от година и като я бях вече стегнал я взе отново братчеда ММ
..изгодно му я дадох и на изплащане ..а с първите вноски от изплащането отидох и взех един 125 крос
..много запазен ..на него ..много неща му смених но и много съм го карал 
..гореше колкото бензин толкова и масло горе долу..смених му -бутала гумички накладки и тн стоя в мене около половин година
..стоя в мене..няколко месеца -едно лято горе долу
..смених и ..не много неща ..съединителя -металните дискове и задният амортисьор..стоя в мене няколко месеца и я продадох за да платя на жената едни такси покрай завършване на образованието и
...аа и да си върна и парите на братчеда ММ че половината бяха от него назаем
..макар че и него..за едва половин година каране а с около 1000 лв по евтино после го продадох 
..все пак освен първоначалната инвестиция-има и доста напълно необходими неща които тр да се сложат по него -тава за под двигателя ..итн итн предпазители и прочее
..още си е в мене 
..за малкия но всъщтност повече аз го бръмкам май
..на него още нищо не съм сменял..много запазен и малко каран е
но както виждате..основно е правене и съвсем малко каране ..и то най вече с по новите модели..тъй че май ..станах по добър механик отколкото да се науча да карам..
..а и докато да дойде време да взема нов мотор ..станах на 33
..тъй че даниеле..нямаш място за оплакване..още си на няма и 20 години..и със сигурност ще си вземеш нов мотор ..доста преди да станеш на 33 ...дори сега вече..не си решил не си го взел ..скачаш на един кредит и тва е ..та било то и най безумния..докъто на времето...е тва беше няма и няма..за един симсон ..се бях редил пред мототехника с дни..и накрая..заради едно гадже./много в крак с темата/..пропуснах реда си и не можах да взема симсон ..нямаше и тва е ..дори и двойно и тройно пари да даваш
)))
))
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар