Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Different_Soul в пенсия !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Different_Soul в пенсия !

Има си тема за оплаквания
    Той зел да ми разсъждава за нещата от живота и разни радикални мерки взима и цели теми сълзливи да пуска...
    Нямал пари за нов мотор, стария се чупел... ей ся ше ида да си разплета чорапите по случая и ше си продам моя мотор чисто нов 97-ма година за да му дам пари да си купи той нов. Ай дамусеневиди...
    Верно вместо да решиме истинския проблем на човека с жената, ние тука на Туйков мотора обсъждаме...
    Zbytsum, ако слушаш ше запишеме жената в женската школа по мотокрос
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      Заминах в Петък, връщам се - темата съвсем мутирала
      Нали за компромисите и любовта беше? Сега какво му се скочихте на момчето. Пускал теми , оплаквал се. Пълно е с теми "Колко е приятно да се кара мотор" ми има и доста неприятни страни. Прав е човека , как да не му писне да се бори с техниката. Отчайващо е на моменти. Ако тука не се оплаче на кого?
      Да наистина не знам каква е тази масова Анти Туйков кампания.Показа една действителност , в която врим и кипим всички. А именно финансовия бич ,за мото хобито при съвременния млад мъж.И загатване на общото ни твърдение , че за да караш мотор , май трябва да въртиш бизнес с него , за да ти излиза поносимо.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
        Има си тема за оплаквания
        Той зел да ми разсъждава за нещата от живота и разни радикални мерки взима и цели теми сълзливи да пуска...
        Нямал пари за нов мотор, стария се чупел... ей ся ше ида да си разплета чорапите по случая и ше си продам моя мотор чисто нов 97-ма година за да му дам пари да си купи той нов. Ай дамусеневиди...
        Верно вместо да решиме истинския проблем на човека с жената, ние тука на Туйков мотора обсъждаме...
        Zbytsum, ако слушаш ше запишеме жената в женската школа по мотокрос
        Според мен Туйков реципрочно ако няма да му трябва моторът нека остане завинаги в мотокроса като дари средствата от продажбата му на женския отбор.Така името му ще се овековечи и редица манекенки ще крещят "Гоу,Туйков,Гоу!!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Това са лигавщини... Ако моторите са ти в кръвта ще караш к'вото има. Доколкото разбирам разполагаш с прекрасна машина (XR) каквото и да и е винаги може да се възстанови и си струва!!! Kaрал съм всякави дараци и никога не ми е хрумвало да им се разсърдя и да кажа "няма пък - или нов или нищо" Твоето е смешен плач...
          Колко са хората, които карат нови машини и колко тези с таралясниците...
          Никой обаче не плаче, че кара 22 годишен КЛР примерно.
          Ако искаш просто слез от мотора, но защо трябва да занимаваш всички с душевните си терзания. Много хора биха се зарадвали и на строшен XR...
          Като ръчкаш магарето ще му дишаш и пръднята - това е...
          Бъркаш се и започваш да заприличваш на един "човек" който се прави на интересен когато ме види и всеки път ми държи морали що съм писал това и онова в форума.
          Не че нещо, но къде е темата - в "Общи приказки" да пише някъде "ВНИМАНИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРОЧЕТЕ !" - не !!! Не виждам къде е проблема, на който му отърва - пиеше и чете, на който не му харесва забравя за темата и не я гледа или аз нещо съм объркал кодексите за свобода на мнението в Интернет ?!?!?
          Нарушил ли съм правилата на форума - не !
          Нагрубил ли съм някого - не !
          Не аз съм оплакващия се тук !
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Колега всички имат проблеми - господи ако имам достатъчно време да си скапя мотора от каране ще си ударя задника в тавана!!! НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДА ОТИДА НА ОГЛЕДИТЕ НА МОТОРИТЕ, КОИТО ИСКАМ ДА КУПЯ КАМО ЛИ ДА КАРАМ!!! Ти си седнал да се дразниш, че харчиш пари за мотора... Ама нейсе - всеки си мисли, че неговите проблеми са "най-големи"...

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
              Колега всички имат проблеми - господи ако имам достатъчно време да си скапя мотора от каране ще си ударя задника в тавана!!! НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДА ОТИДА НА ОГЛЕДИТЕ НА МОТОРИТЕ, КОИТО ИСКАМ ДА КУПЯ КАМО ЛИ ДА КАРАМ!!! Ти си седнал да се дразниш, че харчиш пари за мотора... Ама нейсе - всеки си мисли, че неговите проблеми са "най-големи"...
              Нямам думи вече.... писна ми да обяснявам нещо което никой не се опитва да осмисли
              Успех със целта ви да си изкарвате нервите на фамилията ми аз нямам нерви
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Колега не съм ти нервиран - даже напротив забавлявам се бясно - точно това казвам - всеки си мисли, че неговите проблеми са най-големи... Иначе - жив и здрав!

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                  +1
                  Даниеле ,крайно време е да започнеш да си решаваш проблемите сам ''разбирай ремонтите''защото само така ще се научиш да цениш това което имаш!Викай неволята пък току виж може и помощ от приятел да получиш!

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                    ....финансовия бич ,за мото хобито при съвременния млад мъж......
                    Е т'ва е достойно за нова тема!!!

Коментар

Аз се опитах да му вдъхна малко кураж на Туйков като на две на три му разказах кви ги мелих аз една година и кусур. Разбрал ме е за какво съм му говорил вижда се че е умно момче.Ама не мога да разбера ква е таз балканщина за кво сте му скочили назнам ,които иска чете и отговаря които не иска да не чете или просто да прочете и като не го кефи темата да ходи да си чете нещо друго форума е огромен има си четиво.

П.п В точно тази тема за мен важи само една приказка:
                      На гол тумбак чифте пищови.(Всеки много голям го изкара пък повечето и корави.)Спрете да нападате момчето и по добре изтрите темата,че стана отвратителна.

Коментар

Aбе този форум не е ли за мотори.Пишете за мотори а не за мекотели.Щом Гълъбин се възмущава дето има нерви големи до къде я докарахме.Ае стига с този Туйков.

Коментар

Туйков сега сериозно,
                          а бе човек щом ти се кара нов мотор , що не разгледаш схемите за някой кредит?Ноив мотор е 12 хилки дето ако ти ги нахвърлят във времето няма се усетат.Хората жилища си взимат , та един мотор ли няма се изплати?

Ето една префектна алтернатива някой близък до Еди да кажем от форума да ти каже за лизингова схема.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Aбе този форум не е ли за мотори.Пишете за мотори а не за мекотели.Щом Гълъбин се възмущава дето има нерви големи до къде я докарахме.Ае стига с този Туйков.
                            На който не му харесва - не чете и не пише !
                            Темата е в общи приказки, а тук до колкото знам не е нужно да се пише за мотори !
                            zbytsam, нямам възможност това е проблема !
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                              zbytsam, нямам възможност това е проблема !
                              Не знам
                              според мое лично изчисление -колкото пари набивам за заведения , толкова пари ми отиват за мотора.Демек ако се откажеш от едното,ще имаш другото..Като гледам как хора с по 1,2 деца си карат и намират начин е някак неестествено ние ергените да не се справим.Разгледай някой крдити току виж се оказало възможно.

Коментар

Аз предлагам темата да бъде изтрита !
                                Резултатите от нея са ясни, а в крайна сметка няма смисъл да дразним потребителите още повече.
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X