Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Different_Soul в пенсия !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Different_Soul в пенсия !

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Че той и старило и патило да пита, се до тебе ше опре
    Значи требва двойно да слуша
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
      По темата: Изчакването на нов мотор ли е причината за оттеглянето ти? Като си пуснал тема поне обясни защо го правиш?!?!
      Да речем че просто не ми върви с моторите 2-ра употреба. Онзи ден изкарах мотора да го поразтъпча и изведнъж все едно изключи от скорост. Навеждам се, гледам надолу... оста на предния венец се върти венеца седи на място... след като го затиках до вкъщи се оказа изронени 2 шлица от оста и останалите са наранени до половината (т.е. половината ги няма) и добре изгладена вътрешност на предния венец...
      Само това не бях сменял сега и това трябва да сменям и най-готиното е, че трябва да се цепи целия двигател и само като се замисля колко разправия е и колко разправия беше със нещата по-рано и ми се повдига (в буквален смисъл)...
      Радвам се че не се случи в някое дере или пък на някой друг както бях пуснал мотора за продан, защото и в 2-та случая щеше да стане супер отвратителна ситуация...
      Също така ми се случиха и други неща и се наложи да събирам пари за операция на роднина... смятах да се махам от БГ ... общо взето като се замислих установих, че имам много по-важни проблеми от тези да се чудя дали имам пари за бензин или не.. или пък кога ще дойде момента в който само ще карам !?
      Лични проблеми също така ме натискат... просто на човек когато не му върви и господ за ръцете да го води все ще се намери нещо да го спъне !

Този форум ми е като втори дом и когато го разглеждам и чета се отделям от проблемите си и всичко останало и чувствам хората тук едва ли не като братя близки до мен колкото и наивно да звучи и колкото и да съм имал дразги хубавите моменти винаги са били повече и то благодарение на хората тук. За това реших да споделя решението си макар, че всички ще се сетят за постове с по-задни дати имащи почти същото съдържание, но това което мога да кажа е че за 2 години много неща могат да се променят и вятъра може да задуха в много посоки.
      Естествено някои не ги интересува, някои ги интересува, но са обзети от съмнения заради предишните ми издънки и лигавия характер(което е напълно разбираемо естествено) други пък им е все едно, но въпреки всичко сметнал съм за необходимо и съм споделил с приятелите си, всякакви мнения на практика са без значение и не биха променили мисленето и възприятията ми !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
        Значи требва двойно да слуша
        Между другото днес ако са ти горяли ушите-аз съм говорил за тебе
        Разказвах за къщата ти , семейната идилия , за жена ти как ни посрещна-но уви не срещнах разбиране.Благородно ти завиждам,честно.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Между другото днес ако са ти горяли ушите-аз съм говорил за тебе
          Разказвах за къщата ти , семейната идилия , за жена ти как ни посрещна-но уви не срещнах разбиране.Благородно ти завиждам,честно.
          Пу пу да не им е уруки (да ги насерат кокошките) се вика
          Вярно е, голяма идилийка сте си Кики. Страшна половинка си имаш

.... и балдъза
          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
            Лесно вие на вас,ама като вас ви стигне пак ще говорим.
            Колега, на никой не му е лесно да убеди половинката си, че "ей сега ще изхарчи 5-6-7000 лева" за нещо, което може да го убие (според съответната половинка). Иска си времето, разбирането и вниманието - подходи по лека, да няма после напивания по хижите! Повечето жени всъщност си имат даже глава на раменете... някои даже я използват! Дай малко шанс на жената да разбере за какво иде реч! Изкарай я на въздух - ако трябва с колело или нещо такова.

Пък ако е толкова непреклонна вече какво ще решиш си зависи от теб...

На мен щом Даниел ми позволиха да кача на мотор (и то не само за снимка )... значи добре се справям!
            Последно редактирано от господин никой; 28-03-08, 23:07. Причина: Добавка...

Коментар

Мога да ти кажа с голяма вероятност какво ще се случи с връзката ти... Към моторите ще се върнеш. Няма смисъл да изнасилваш душата си

...Най-мръсната дума във моя живот е венчавка.
              По-мръсна от гибел в неравен среднощен дуел.
              Дочуеш ли Менделсон, бягай във чужда държава.
              Да пием за своя свободен живот, Zbytsam
              ...
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Tуйков беше написал нещо за невървенето,а лафа знаете ли как е?
                -На човек като не ми върви и жена му не мре!

Коментар

Хора не знам какви жени сте намерили но мойта ме търпи с три хобита ендуро ски и мтб разбрали сме се от началото това ме прави щастлив.

Коментар

е батко не се притеснявай, рано ли късно пак си по баирите. Това май отказване няма. Относно жените това няма връзка с твойте хобита които имаш, а нейните къде са.........................
                    Последно редактирано от iva_kx; 29-03-08, 11:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                      Да речем че просто не ми върви с моторите 2-ра употреба. Онзи ден изкарах мотора да го поразтъпча и изведнъж все едно изключи от скорост. Навеждам се, гледам надолу... оста на предния венец се върти венеца седи на място... след като го затиках до вкъщи се оказа изронени 2 шлица от оста и останалите са наранени до половината (т.е. половината ги няма) и добре изгладена вътрешност на предния венец...
                      Само това не бях сменял сега и това трябва да сменям и най-готиното е, че трябва да се цепи целия двигател и само като се замисля колко разправия е и колко разправия беше със нещата по-рано и ми се повдига (в буквален смисъл)...
                      Радвам се че не се случи в някое дере или пък на някой друг както бях пуснал мотора за продан, защото и в 2-та случая щеше да стане супер отвратителна ситуация...
                      Също така ми се случиха и други неща и се наложи да събирам пари за операция на роднина... смятах да се махам от БГ ... общо взето като се замислих установих, че имам много по-важни проблеми от тези да се чудя дали имам пари за бензин или не.. или пък кога ще дойде момента в който само ще карам !?
                      Лични проблеми също така ме натискат... просто на човек когато не му върви и господ за ръцете да го води все ще се намери нещо да го спъне !

Този форум ми е като втори дом и когато го разглеждам и чета се отделям от проблемите си и всичко останало и чувствам хората тук едва ли не като братя близки до мен колкото и наивно да звучи и колкото и да съм имал дразги хубавите моменти винаги са били повече и то благодарение на хората тук. За това реших да споделя решението си макар, че всички ще се сетят за постове с по-задни дати имащи почти същото съдържание, но това което мога да кажа е че за 2 години много неща могат да се променят и вятъра може да задуха в много посоки.
                      Естествено някои не ги интересува, някои ги интересува, но са обзети от съмнения заради предишните ми издънки и лигавия характер(което е напълно разбираемо естествено) други пък им е все едно, но въпреки всичко сметнал съм за необходимо и съм споделил с приятелите си, всякакви мнения на практика са без значение и не биха променили мисленето и възприятията ми !
                      Туйков недеи така безхарактерно бе човек чакаи да ти кажа кво е да не ти върви на мен ми е така от една година.Чакаи сега да видим от къде да почна.

ААА ...сетих се всичко почна от там че не трябваше да се сгодявам.Та сгодих се. Да ама после не ми се женеше а пък бях на 30 почти и и казах да си ходи много ми лазеше по нервите,намерих друга бива я сегашната ми жена слушаме се насрочихме дата за сватба един месец преди сватбата удар в дърво аз и сестра ми на мен нищо ми нямаше тя милата със строшен таз и лошо счупена ръка,после сватба на нея бяхме начупени и натрошени ама мина че даже и хубава беше.Жената бременна в 3 месец спонтанен аборт,купих си кола викам си ще я карам поне година да ама не като почнаха едни ремонти тя стана по добра сигорно от заводска,камиона скъса клапан Мерцедес е не са чупели да ама не ,като се счупи и си е ебало мамата настава една цифромания болите глава.Викам си ще купя един мотор направо кво да се занимавам с ремонти отивам до Кърнаре при един пич уж чух мотора как работи не беше свален още от един бус,капарирам отивам на другия ден взимам, слагам на моя бус върти ама не пали леко върти все едно че газо-разпределението го няма.Викам чакаи да отворя капака на главата да видя кво става отварям вала на три строшен а повдигачи и разни други там на парченца не на парчетавсе едно с лопата си ги сипвал там.Сега си чакам моита си глава на моя мотор да излезе от ремонт та да си го оправя.Преди месец паля колата и бързам отивам на Пловдив газ по магистралата с колкото може стрелката беше на около 200 по едно време в града усещам че нещо не работи както трябва 4-тия цилиндър го няма отварям единия клапан половината го няма оправих я както и да е.Та приятелю това всичко за една година и малко като ударя чертата катастрофи,сватби ,аборти,ремонти и.т.н сигорно съм поне 50 000 назад,страх ме е да си направя по точна сметка.

П.п И кво сега да лягаме да мрем ли маината им на парите да сме живи и здрави пък то другото се нарежда кога добре кога зле.А и да кажа само KDX не се е чупил.

Коментар

До: Different_Soul се отказва от мотоспорта !

Решено е и така ще бъде ! Следващия ми мотор който ще ме върне в анаята ще бъде новия мотор !
                        Хубавото така е, че имам мотив за прогрес старание и упорита работа за да постигна тази си цел
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

В този ред на мисли , нека и аз да пусна едно постче От известно време на сам аз лично не съм се качвал на мотор ... не че ги отказвам , даже напротив все повече ми се кара , но в момента това време което тече е решаващо за живота ми за напред така да се каже. И за известно време съм се отказал от моторите , но това не означава , че се отказвам напълно от тях и след неопределено време , пак ще яхна някоя машинка . Но това най-вереоятно ще стане след 3,4 години Жалко , но факт . Бъдечето преди всичко !

Относно жените и моторите искам да добавя нещичко и аз . Моята приятелка беше силно против да карам мотор през зимата , защото се страхуваше да не се нараня . Те ни казват "НЕ" за моторите , имено защото ни обичат и не искат да ни гледат в гипсови курита и подобни . Но това мнение е наложено от цялото общество като цяло и ако им се обясни , че не е толкова опасно колкото изглежда , те може и да приемат факта да караш мотор , без да треперчт , че ще се предиеш .

Еий Даниеле ще почна да се обзалагам колко време ще си без мотор . Аз давам 2 сезона после все някакси ще го вмъкнеш в ежедневието си пак ... защото както каза един колега по-напред в темата " БИВШ МОТОРИСТ НЯМА "
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Еий Даниеле ще почна да се обзалагам колко време ще си без мотор . Аз давам 2 сезона после все някакси ще го вмъкнеш в ежедневието си пак ... защото както каза един колега по-напред в темата " БИВШ МОТОРИСТ НЯМА "
                            След два сезона няма и да ме помнят тук, но чул те господ да са само два и след това да взема нещо чисто ново увито в найлони и метална "килия" с надписи "Ready to Race" !
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Искаш да кажеш, че докато караш сега мотор, нямаш стимул да постигнеш главната ти цел, а именно нов мотор?!?! Какво общо има едното с другото?? Да не би сега да караш денонощно мотор и да ти пречи на нещо??? Карай си, бачкай си, купи си нов след време, не виждам пречки.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                                Искаш да кажеш, че докато караш сега мотор, нямаш стимул да постигнеш главната ти цел, а именно нов мотор?!?! Какво общо има едното с другото?? Да не би сега да караш денонощно мотор и да ти пречи на нещо??? Карай си, бачкай си, купи си нов след време, не виждам пречки.
                                Нещата не стават понеже постоянно никнат ремонти, а когато не правя някакъв ремонт........като реша да си свърша работа хоп някой ме извика или времето се оправи и айдеее отиде работата.. последните пари давам за бензин и хващам на някъде..
                                Просто нещата не вървят ....
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X