Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Different_Soul в пенсия !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Different_Soul се отказва от мотоспорта !

Това за парите за бензин ми е познато,но дори и да спра да карам пак няма да мога да си купя НОВ мотор.
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
      Това за парите за бензин ми е познато,но дори и да спра да карам пак няма да мога да си купя НОВ мотор.
      Не си решил не си се постарал достатъчно и затуй така се получава !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Аиде стига с тези глупости вече.Който му се плаче, да си плаче тука да не успокоително отделение.Който иска да кара мотор, който иска да не кара.Дай да ходим да бършем на Туйков сълзите сега.Че и моя мотор беше се счупил ама кво да праим.Това е положението.Ако толкова е страшно положението,вземаш един пищов и се гръмваш .Чесно да кажа онзи ден като карахме с Старозагорската група момчетата -който карат мотори казаха че не им се чете и пише в форума защото се пишат само глупости и пишат хора който нямат и хал хабер от мотори.Мене ме досрамя и си замълчах.Дано не съм засегнал някого но това е положението.Да не забравяме че има хора който са се доказали и заслужават почит и уважение-имам впредвид дела а не думи.
        чу ли ме

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Аиде стига с тези глупости вече.Който му се плаче, да си плаче тука да не успокоително отделение.Който иска да кара мотор, който иска да не кара.Дай да ходим да бършем на Туйков сълзите сега.Че и моя мотор беше се счупил ама кво да праим.Това е положението.Ако толкова е страшно положението,вземаш един пищов и се гръмваш .Чесно да кажа онзи ден като карахме с Старозагорската група момчетата -който карат мотори казаха че не им се чете и пише в форума защото се пишат само глупости и пишат хора който нямат и хал хабер от мотори.Мене ме досрамя и си замълчах.Дано не съм засегнал някого но това е положението.Да не забравяме че има хора който са се доказали и заслужават почит и уважение-имам впредвид дела а не думи.
          чу ли ме
          +1

Коментар

Верно Туйков, стегни се.Ше карам, няма да карам
            Дали не се лъжа , ама май имаше една чалга на времето-ше се женя, няма да се женя
            Мъж си, не се излагай.Ако караш, карай и пускай снимки, ако не-стискай зъби и това е
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              чу ли ме
              Прав си джарта
              06' Yamaha Raptor 700R
              08' BMW E92 335i

Коментар

Айде, че и сълзите почнахте да ми бършете и некадърник ме изкарахте, че и на форума преча явно ?
                Да съм молил някой за нещо - не !
                Помолих един модератор за услуга и той се изака на метеното като направи съвсем друго от това което го помолих, за което му "благодаря" разбира се !

Джартов, с това " чу ли ме" как да разбирам коментара ти.. че ми се караш или по някакъв друг начин ?

Кики, аз съм се стегнал това че съм споделил нещо с вас не означава че хленча и търся състрадание от някого, защото няма кой за какво да ме съжалява, поредния пубер по-малко както ще си кажете, но не ме превръщайте в мрънкало, само защото гледам на форума по-сериозно и ми пука малко повече за това кой какво мисли за мене или поне някои хора !
                Това мразя най-много на интернет.......... никой не се опитва да разбере точно какво си имал в предвид, а се хвърля с рогата напред.

Както и да е както казах не очаквах нещо по-различно......
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Щом не си очаквал нищо защо тогава пускаш сополиви теми?
                  Наистина не изглежда мъжко, чесно.
                  Това се опитвах да ти покажа с "новото" заглавие на темата.
                  Ти какво заглавие предпочиташ да сложа?!?
                  Хленчиш като малко дете, на което му се е счупила играчката и хората нормално те взеха на подбив...за пореден път. Защото минаваш 20 години все пак. И продължаваш да се държиш като хлапак.
                  И понеже все още не си разбрал, "влюбих се и жената ми забранява да карам" е също един вид тънък хумор спрямо твоята личност. Защо да променям заглавието, след като смисъла на темата е точно такъв?!?
                  Каквото си надробиш това ще си сърбаш. И нямаш право да се сърдиш на мен за това.
                  И аз също съм съживявала мъртавци, продължавам да го правя все още и май дълго време ще го правя. И причината си е предимно в мен самата. Чу ли ме някога да хленча из форумите и да обвинявам производиителите, предишните собственици и правителството за лошия си късмет? Посрещай проблемите си мъжки и недей да хленчиш. От страни изглежда жалко.
                  Джартов ти го е казал ама точно на място.

Сега е времето да се врътнеш като ощипана мома, да се разсърдиш, да кажеш отново "това и очаквах от вас" и да спреш да пишеш във форума за цели два месеца.
                  Сам знаеш доста хора тук те уважават поради една или друга причина, но с тези изцепки ги караш да се замислят за причините, поради които са го правели. Прекаленото навиване и големите очаквания могат само да ти попречат. 99.99% от хората тук никога не са помирисвали нов мотоциклет, а са на доста по-голяма възраст от твоята. Ти ли точно намери да се жалваш?!?
                  Последно редактирано от iva_kx; 31-03-08, 09:43.
                  DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    ... 99.99% от хората тук никога не са помирисвали нов мотоциклет, а са на доста по-голяма възраст от твоята. Ти ли точно намери да се жалваш?!?
                    За сравнение само - аз съм на 28 години дърт, а още не съм помирисвал истински ендуро (пък ако щеш и кросов) мотор, не само нов, ами и втора ръка не съм помирисвал, пък мога да кажа, че съм не по-малко запален от теб Туйков (е, айде може би 2% по-малко ). Все парите отиват за друго и така ...
                    И от мен да знаеш - ако сега не си гледаш кефа, като попораснеш и кат те завърти живота (още повече като има и жена, деца и т.н.)хептен няма да можеш да се радваш на любимото си хоби (виж ме мене )
                    Освен и аз да напиша една темичка, нещо от сорта на "Хора, кажете как да си купя мотор, като нямам пари, пък и време за каране нямам?"
                    Освен това какво си мислиш, че на нас останалите всичко ни е ОК? Да не започвам и аз с моите неволи, че ще стане тука на "Умре от любоффф" или "Искрено и лично"
                    Все му излизали ремонти били, ми случва се и в най-добрите семейства, ама пък като си го стегнеш веднъж като хората и после само караш (особено твоя мотор като марка и модел )

Стегни се бе Даниеле Честно казано, аз те уважавам, защото и ти си допринесъл доста за този форум все пак, пък си и сериозен пич по принцип, обаче наистина понякога като ти чета някои от постовете и ако си ми наблизичко тъй ше ти изшия един шамар, че ....
                    Направо пуберска работа .... , даже фурнаджийска лопата (ш карам, няма да карам, али бали)
                    НО, ти си знаеш най-добре и аз не мога да давам оценка на твоите действия. Пък ако не искаш да те вземаме на подбив, ми просто недей пуска такива теми като тази
                    Не се занимавай с глупости, ами се стегни, карай много и пускай снимки

П.П. Между другото да ви кажа отношението на мойта половинка за моторите - каза "или никакви мотори, или като купиш на теб, купуваш и на мен, ама моя (нейния демек) да е по-мощен, че да не можеш да ми бягаш "
                    Работата е ясна ... Мъка мъка, аз за един мотор не мога да събера пари, а сега трябва за два Сега даже като намеря нещо по-евтино като екипировка тука из форума, и искам да го купувам (за баща ми го взимам, че той поне има някакъв мотор, пък и аз като си отида да покарам), пък тя все мрънка, че мотор съм нямал още, пък давам пари за ръкавици, очила и прочие .... и е права (по принцип). И каза, да не си давам парите сега, пък по-нататък съм щял да си купя мотор и сме щяли "да си купим екипировка и т.н."

Май трябва да се направи една отделна тема от рода на "Отношенето към жените/приятелките ни към ендуро спорта ..."

Айде да се залавям за ежедневната си работа, че ще ме изгонят от работа и тогава хептен ще ми умрат надеждите да събера някой лев за моторетка ...

Ега ти "усмихнатия пост" стана - вижте само колко ухилени човечета съм ползвал
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

• До: Different_Soul се отказва от мотоспорта !

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                      За сравнение само - аз съм на 28 години дърт, а още не съм помирисвал истински ендуро (пък ако щеш и кросов) мотор, не само нов, ами и втора ръка не съм помирисвал, пък мога да кажа, че съм не по-малко запален от теб Туйков (е, айде може би 2% по-малко ). Все парите отиват за друго и така ...
                      И от мен да знаеш - ако сега не си гледаш кефа, като попораснеш и кат те завърти живота (още повече като има и жена, деца и т.н.)хептен няма да можеш да се радваш на любимото си хоби (виж ме мене )
                      Освен и аз да напиша една темичка, нещо от сорта на "Хора, кажете как да си купя мотор, като нямам пари, пък и време за каране нямам?"
                      Освен това какво си мислиш, че на нас останалите всичко ни е ОК? Да не започвам и аз с моите неволи, че ще стане тука на "Умре от любоффф" или "Искрено и лично"
                      Все му излизали ремонти били, ми случва се и в най-добрите семейства, ама пък като си го стегнеш веднъж като хората и после само караш (особено твоя мотор като марка и модел )

Стегни се бе Даниеле Честно казано, аз те уважавам, защото и ти си допринесъл доста за този форум все пак, пък си и сериозен пич по принцип, обаче наистина понякога като ти чета някои от постовете и ако си ми наблизичко тъй ше ти изшия един шамар, че ....
                      Направо пуберска работа .... , даже фурнаджийска лопата (ш карам, няма да карам, али бали)
                      НО, ти си знаеш най-добре и аз не мога да давам оценка на твоите действия. Пък ако не искаш да те вземаме на подбив, ми просто недей пуска такива теми като тази
                      Не се занимавай с глупости, ами се стегни, карай много и пускай снимки

П.П. Между другото да ви кажа отношението на мойта половинка за моторите - каза "или никакви мотори, или като купиш на теб, купуваш и на мен, ама моя (нейния демек) да е по-мощен, че да не можеш да ми бягаш "
                      Работата е ясна ... Мъка мъка, аз за един мотор не мога да събера пари, а сега трябва за два Сега даже като намеря нещо по-евтино като екипировка тука из форума, и искам да го купувам (за баща ми го взимам, че той поне има някакъв мотор, пък и аз като си отида да покарам), пък тя все мрънка, че мотор съм нямал още, пък давам пари за ръкавици, очила и прочие .... и е права (по принцип). И каза, да не си давам парите сега, пък по-нататък съм щял да си купя мотор и сме щяли "да си купим екипировка и т.н."

Май трябва да се направи една отделна тема от рода на "Отношенето към жените/приятелките ни към ендуро спорта ..."

Айде да се залавям за ежедневната си работа, че ще ме изгонят от работа и тогава хептен ще ми умрат надеждите да събера някой лев за моторетка ...

Ега ти "усмихнатия пост" стана - вижте само колко ухилени човечета съм ползвал
                      +1... бе като се замисля, даже +10... И аз така - добре, че мойта е по-кротка и само с 125-ка...

Коментар

Забравих да допълня само - баща ми е много запален моторист, и аз съм запален много (баща ми ме е запалил доста бих казал), ако имам син и той ще бъде запален (надявам се), пък и дъщеря ако имам, ще се опитам и нея да я кача на мотор (дано поне да е с несъстезателни амбиции, че да не му/й треперя) - предпочитам карането в стил "ендуро разходка" по принцип.
                        Аз мотори ще продължавам за карам докато мога и това няма да бъде променено от никоя жена покрай мене Това моята приятелка го знае много добре, и засега май го приема Може би защото още нямам собствен мотор, и сигурно й е все тая, защото засега карам мотори предимно на МТХ Мототракса или на MX vs. ATV
                        Hristo Draganov

Коментар

Бахти темата!!!
                          За 1/един/ ден 5/пет/ страници глупости...(не съм ги чел, но съм сигурен, че повечето писания са такива)
                          Как успяхте бе пичове????!!!!
                          Давайте в "Техники за каране" дайте да обсъждаме скоци, виражи, коловози, камъни, локви, реки... "Технически дискусии"...
                          Бати, дайте сега да ревеме, че Даниел си продава пръпоретката!?!?

Коментар

Глупостите повече ни се отдават като цяло
                            Аз написах, каквото имах да пиша, тъй че за мен таз тема приключи
                            Честно казано повече ми бяха интересни постовете, ориентирани към отношението на жените към моторите , пък и това си е тема с бъдеще
                            Последно редактирано от HD; 31-03-08, 11:54.
                            Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                              Бахти темата!!!
                              За 1/един/ ден 5/пет/ страници глупости...(не съм ги чел, но съм сигурен, че повечето писания са такива)
                              Как успяхте бе пичове????!!!!
                              Давайте в "Техники за каране" дайте да обсъждаме скоци, виражи, коловози, камъни, локви, реки... "Технически дискусии"...
                              Бати, дайте сега да ревеме, че Даниел си продава пръпоретката!?!?
                              Жоро, ти още ли не си разбралГлупостите радват човешката душа
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

С нетърпение чакам Жоро Хаджиев да прочете темата и да даде мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X