Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Different_Soul в пенсия !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Different_Soul в пенсия !

Като се е почнало и аз да се оплача.
    Разхождам се като гламав с ботушите около нея да ритам, щото тя не може. И не мога да се докопам до мотора да карам

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
      Разхождам се като гламав с ботушите около нея да ритам, щото тя не може. И не мога да се докопам до мотора да карам
      Опитай с RAID!
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Състоянието ми в момента:
        Само че с мотокрос ,а не с пеене вижте видеото.
        аз-в ролята на Гинка
        Жоро Хаджиев-в ролята на добрата новина и надеждата,в случая тромпетиста.

http://www.vbox7.com/play:95a2519b

Коментар

Предния пост, който беше тук беше страхотна простотия...

Ако трябва да съм честен с жена ми не се виждаме с месеци, и когато най-накрая се прибера в Кърджали винаги намирам време и за мотора си... Макар че обикновенно прибирането е за по ден-два... Обикновенно времето в което Даниел спи излизам на разходка или правя нещо дребно по машината - знам, че Милена се затъжва всеки път, но до сега не е имало случай да ми каже "нещо на въпреки"... може би защото ме обича, не знам...
          Последно редактирано от господин никой; 28-03-08, 13:43. Причина: МОДЕРАЦИЯ...

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
            Да не стане накрая: "Скъпа, или аз или мотора"
            Не се скръндзай, купи на жената едно моторче с електричеки стартер Виж, че има ищах Пък и на Ива да не й е скучно...

Коментар

шегата настрана..но както са споменали вече някои в темата..няма ли разбиране и взаимно уважение между двете страни и почнат ли да се налагат ограничения забрани и табута..не може да издържи дълго такава връзка

Коментар

....Чичо Ви Спас не е първа младост вече..

Искренно пожелавам на всеки да намери жената заради, която да слезе от мотора...аз лично още я тръся.

Това е безкрайна дискуся, но здравият разум казва, че двете неща не си пречат, когато са в правилното съотношение.
                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  шегата настрана..но както са споменали вече някои в темата..няма ли разбиране и взаимно уважение между двете страни и почнат ли да се налагат ограничения забрани и табута..не може да издържи дълго такава връзка
                  Всеки си има кусури и трябва да бъде приет с тях.Промяна няма на тези години.Той човечеца си има едно хоби и да му го отнемат си е направо отвратително.Като погледна колко жени има че като не е тази ще е другата и следващата.Няма незаменими има незаменени.Света няма да свърши нито без мен нито без нея.Я да спираме да пишем простотии че май стана "Умре от любов".

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Промяна няма на тези години
                    Е, айде са приказки от иляда и една нощ Стига си търсихте оправдания за вредните си навици с думиите "то на тия години... "
                    Знаеш ли що народ на дърти години се качи на мотор?
                    По същата логика на дърти години може и да слезне от него
                    Човек непрекъснато може да си преподрежда приоритетите в различни етапи от живота си
                    Ей го на, наш Збитсъм от най-големия фен-мотокросист и борец професионалист, мъж и 2/3 с класически потник и ланец, стана ревящо мекотело, пълзящо зад жена и угаждащо на прищевки и глезотии ... накъде върви света
                    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Е, айде са приказки от иляда и една нощ Стига си търсихте оправдания за вредните си навици с думиите "то на тия години... "
                      Знаеш ли що народ на дърти години се качи на мотор?
                      По същата логика на дърти години може и да слезне от него
                      Човек непрекъснато може да си преподрежда приоритетите в различни етапи от живота си
                      Ей го на, наш Збитсъм от най-големия фен-мотокросист и борец професионалист, мъж и 2/3 с класически потник и ланец, стана ревящо мекотело, пълзящо зад жена и угаждащо на прищевки и глезотии ... накъде върви света
                      факт е Иве факт е.

Коментар

По принцип тук трябваше аз да се жалвам, какво стана ?!!?

Щом в боя почнаха да падат и спортисти борци работата не е на добре
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          По принцип тук трябваше аз да се жалвам, какво стана ?!!?

Щом в боя почнаха да падат и спортисти борци работата не е на добре
                          Ами Туйков, тя стана квато стана. Знаеш ли я приказката за лъжливото овчарче...Аз откак съм в тоя форум не помня нещо да не си искал да ставаш ама за по 3 дни и край. Та тебе те знаеме мнооо добре и не си ни интересен, но виж Сбития той е все още загадка за повечето от нас. Но нищо и него ще го разкриеме не се коси..

П.П. Мързи ме да ти ровя постовете а пък си и мой човек нали...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Ами Туйков, тя стана квато стана. Знаеш ли я приказката за лъжливото овчарче...Аз откак съм в тоя форум не помня нещо да не си искал да ставаш ама за по 3 дни и край. Та тебе те знаеме мнооо добре и не си ни интересен, но виж Сбития той е все още загадка за повечето от нас. Но нищо и него ще го разкриеме не се коси..

Хаха, знаех си, че е въпрос на време някой да го каже !
                            В интерес на истината се случиха много неща свързани с мен, които никой незнае, и ме накараха сериозно ама наистина сериозно да се замисля над някои неща, но това е друга тема разбира се.
                            Прав си, старата песен на нов глас, за теб за мен всичко приключи или поне докъто не събера пари за чисто нов мотор !
                            До тогава лъжливото овчарче или не, факта си е факт ! За най-голямо съжаление.
                            Но все пак има и добра новина , както ще каже "венци малкия", "слава богу един спамер по-малко, една добра новина повече"
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Ка загадка е збитсам бе колега?Сиромах,влюбен,ясен е като бял ден.
                              Слаб характер,жертващ си хобито,зарад една кофла-срам ме е.

А туйката бех чел некъде че це ер 500 си кара и му стискам ръката-аз дет съм 120 кила тоя мотор ще ме размята като перце-жалко че ще напуска.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                                А туйката бех чел некъде че це ер 500 си кара и му стискам ръката-аз дет съм 120 кила тоя мотор ще ме размята като перце-жалко че ще напуска.
                                Близо си, но не достатъчно ----> KTM EXC 360 2T
                                Горе долу същото, но не точно + това туй беше преди
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X