Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Different_Soul в пенсия !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Different_Soul в пенсия !

Ех, че романтична тема... и аз си продадох ЦР-ката заради една кифла- да ходя при нея в чужбина. Добре че накрая не отидох. Всяко зло за добро. Сега си имам два мотора, детенце и страхотна жена, която идва с бебето на трасето да ме гледа хм...какъв ли е извода? май нагоре е написан няколко пъти..

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
      Ех, че романтична тема... и аз си продадох ЦР-ката заради една кифла- да ходя при нея в чужбина. Добре че накрая не отидох. Всяко зло за добро. Сега си имам два мотора, детенце и страхотна жена, която идва с бебето на трасето да ме гледа хм...какъв ли е извода? май нагоре е написан няколко пъти..
      Ти си най-виновен
      Ти ме запозна все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
        А моторите не омръзват никога........
        Зависи,от колко време караш и колко контузии имаш?

Коментар

Мале предатели,как може да пишете такива работи.Те жените няма да избягат.Само малко да им бъде ограничен бюджета и ще те обичат повече от необходимото.Не може някаква -пикла да ми казва дали да карам или да не карам мотора който съм си го купил с моите пари.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
            Ти си най-виновен
            Ти ме запозна все пак.
            не съм виновен! Как да знам, че туй борческо сърце е тъй податливо?

пикла, пикла , ама е- мъж канара командва. като кашкавал и се гъне в ръцете. и виражите и трапеца забрави, заради нейните извивки.

Коментар

Покани дамата на разходка... може и да и хареса! Пък и навиците ти и средата ти са това, което те е изградило като характер. Ако част от характера ти бъде заличена, няма да си това което си...

Коментар

Аз рекох да се оплача, вие изместихте центъра на тежеста на темата в съвсем различна точка, май някой модератор трябва да раздели темата
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                  Аз рекох да се оплача, вие изместихте центъра на тежеста на темата в съвсем различна точка, май някой модератор трябва да раздели темата
                  Преименувай темата на "Накъде ме кара сърцето..." и готово

Коментар

еми да
                    ама то аз щях да пускам такава тема и това че ти я пусна ми дойде като още един знак от горе , че е време да се откажа.Няма нищо случайно.

Коментар

Ше се откажеш трънци
                      И два дена откак не пушиш, нали... Утре и вдругиден
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        Ше се откажеш трънци
                        Нито пуша нито пия
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                          Ше се откажеш трънци
                          Иве, нзнам за кой говориш, но ако е за бореца, положението е сериозно. И да позна и за цигарите му пили... разсипва човека.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                            Зависи,от колко време караш и колко контузии имаш?

За контузиите не знам, не искам и да знам, атносно омръзването не мисля, че хубавата ни природа съчетано с ,раздаването на газ, би ми омръзнало, ..........но както казват братята Англичани ,hwo knows,
                            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Нито пуша нито пия
                              И сега като откажеш и моторите..., че то за к'во да живее човек.
                              Абе Даниеле и збития или вече набития.., че нали моторите са най-голямите пи.....вки. Тез жени като не харесват моторите, има поне още около милион дето харесват.
                              Кажи и довечера да ти смаже веригата и да изпере въздушният филтър а ти нарежи салатата и сложи масата пък после гледай сеир...
                              Аз на мойта кака съм казал така: Първо обичам МЕНЕ СИ, после МОТОРА СИ и най-накрая ТЕБЕ.
                              И нямам проблем дотогова, докато комшииката не стане номер 3. Тогава вече става мнооо лошо...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                И сега като откажеш и моторите..., че то за к'во да живее човек.
                                Абе Даниеле и збития или вече набития.., че нали моторите са най-голямите пи.....вки. Тез жени като не харесват моторите, има поне още около милион дето харесват.
                                Кажи и довечера да ти смаже веригата и да изпере въздушният филтър а ти нарежи салатата и сложи масата пък после гледай сеир...
                                Аз на мойта кака съм казал така: Първо обичам МЕНЕ СИ, после МОТОРА СИ и най-накрая ТЕБЕ.
                                И нямам проблем дотогова, докато комшииката не стане номер 3. Тогава вече става мнооо лошо...
                                ахахахаххаха с теб се скъсвам да се смея
                                къде ти ги ражда главата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X