Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Във връзка с назначението на Димитър Пенев за спортно-технически директор в ЦСКА Sport1.bg публикува избрани моменти от интервюта на стратега. Молим не се смейте много.

"България - Германия, 40 години футболно съперничество" (заглавието на една от книгите на Димитър Пенев)

"Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)

"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)

- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.а. всъщност Златко Янков) ти ще си с Кантона.
    - Ама те са един и същ човек!?
    - Тогава двамата ще се разберете някак си.
    (разбор в съблекалнята)

"Младият Барбуков" (всъщност става дума за Бербатов)

"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите" (коментарът е излишен)

"Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред да го търсят с дълъг пас". (обяснения след мач)

"Средните хора на швеците са много добри" (коментар за съперника)

"Този футболист тича и се смее. И защо се смее? Защото е толкова нисък, че тревата го гъделичка по мадурите" (коментар за бившия играч на Нафтекс Момчил Желев)

"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)

"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)

"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."

"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)

"Знам го този хотел, тук правих комоция на книгата ми" (коментарът пак е излишен)

"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)

"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)

"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)

Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
    Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
    Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш

Коментар

Училищни
      >
      > *
      >
      > Какво се хилиш като наръпана от мамут кисела краставичка?!
      > *
      >
      > Браво бе! Вие много учите! Вчера влизам в едната стая, двама четат,
      > двама спат, влизам после в другата - точно обратното.
      >
      > *
      >
      > Има отсъстващи - виждам ги!
      >
      > *
      >
      > Ако Йовков беше жив, щеше да се обърне в гроба.
      >
      > *
      >
      > Ей, момчета, толкова години не ме научихте да работя на компютър,
      > поне на принтер ме научете! (Директорка на техникум по електротехника)
      > *
      >
      > Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш
      > поне нещичко за маймуните! (Учител по биология)
      > *
      >
      > Вече станахте големи мъже - особено момчетата!
      > *
      >
      > Рамбо Силек (Второкласник)
      > *
      >
      > Ще Ви изгоня всичките и ще работя с останалите!
      > *
      >
      > Деца, моля стойте малко по-далеч от компютрите, че нали знаете
      > какви вируси има...
      > *
      >
      > Правата е като глупостта, няма нито начало, нито край. (Учителка по
      > математика)
      > *
      >
      > Една камила може да върви по 30-40 часа на ден. (Ученик)
      > *
      >
      > От азота се прави амоняк, а от фосфора ъъъъ... фосфорняк. (Ученик)
      > *
      >
      > Раздели дъската на четири равни части, избери си най-голямата и
      > пиши в нея! (Учителка по математика)
      > *
      >
      > И Аспарух извадил меча си, забил го между краката си и казал: "Тук
      > ще бъде България" (Учителка по история)
      > *
      >
      > Ако това е изомер на пропана, аз съм изомер на Мадона. (Учителка по
      > химия)
      > *
      >
      > B Tурция жените ходят облечени като нинджи. (Ученик)
      > *
      >
      > Клептоманията е способност да намериш нещо, преди някой да го е
      > загубил. (Учителка по литература)
      > *
      >
      > Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви
      > пита "..кажи ми, сестро, де е Караджата". (Из ученическо съчинение за
      > Хаджи Димитър)
      > *
      >
      > Тази болест причинява не само смърт,но и води до пълно ослепяване.
      > (Учителка по биология)
      > *
      >
      > Най-лошото, което може да се случи на 2 точки е да не лежат на една
      > права. (Учителка по математика)
      > *
      >
      > Дон Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон. (Из класна работа по
      > литература)
      > *
      >
      > Какво?! Къде си бил? В тоалетната? Абе вие още малко и на театър ще
      > почнете да ходите...
      > *
      >
      > Ученици, мен не ме интересува униформата, а какво има под нея.
      > (Директор на училище)
      > *
      >
      > Преводът е като жената - ако е хубав, не е верен, а ако е верен -
      > не е хубав. (Учител по английски)
      > *
      >
      > Единственото нещо, което трябва да запомните за пружиниращото
      > махало...са две неща... (Учител по физика)
      >
      > Университетски
      >
      > *
      >
      > Колежките са като цветята - трябва да се късат. (Доцент)
      > *
      >
      > Човек трябва да знае името си, името на приятелката си, телефонния
      > и номер - останалото го пише в книгите. (Професор)
      > *
      >
      > "...въпреки необходимостта от притежаване на логическо мислене и
      > някои познания от търговеца на борсата , много в професията му зависи от
      > опита, интуицията, чувствата , здравата нервна система и умението му
      > бързо да бяга." (Из учебник по "Банково дело", 1997 г.)
      > *
      >
      > И ако искате да знаете, господа студенти, aз съм изпратен тук от
      > Софийския университет, а там глупаци не държат... (Лектор)
      > *
      >
      > Колеги, каква е разликата между маса и тегло... Това, че на Земята
      > и луната 1 кг чушки тежи различно... Следователно е по-изгодно да си
      > купим чушки от Луната, от опит го знам...
      > *
      >
      > И мъжът, и магнетофонът имат по две глави - едната за запис,
      > другата за възпроизвеждане. (Из лекция)
      >
      > Военни
      >
      > *
      >
      > Имате на разположение 5 минути... Остават ви още 4 мин. и 99 сек.
      > *
      >
      > Може да нема ред, ама требе да се спазва.
      > *
      >
      > Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза
      > танк. Какво ще направите...
      > *
      >
      > Гората се счита за непроходима за танкове, ако дебелината на
      > дърветата е три пъти по-голяма от теглото на танка...
      > *
      >
      > Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка
      > сутрин...
      > *
      >
      > Копай от мен до другото дърво... Смееш се, а? Тогава ще копаеш от
      > оградата до обяд!!!
      > *
      >
      > Гледам там - нищо. Гледам тук - нищо. Пак кам гледам - пак нищо...
      > Абе като се замисля, тука има нещо...
      >
      > Коментаторски
      >
      > *
      >
      > На стадиона в Благоевград дъжд от голове... "Пирин" вече води с
      > един на нула!
      > *
      >
      > Много хубав удар - за съжаление нито силен, нито точен.
      > *
      >
      > Пас ниско по тревата и Лечков спира на гърди...
      > *
      >
      > Както знаете, мачът започна 0:0...

Коментар

Две ученички решили да изкарат по някой лев за абиторенски бал.Отишли при един дядка и му предложили че за 5 лв.ще му направят нещо хубаво- минет -.А какво е това минет попитал дядката.Сега ще видиш ,ще останеш доволен -казали те.Клекнали свършили си работата и питат дядката -хареса ли ти дядо.А бе хареса ми ,но кога ще ми направите минет. Дядо това беше минет.Ахааааааа ми ние на това навремето му викахме да те е*а в главата.

Коментар

Двам цигани, на дивана - гледат "Титаник"... Филма свършва и единия се разплаква сърцераздирателно.

- Бате какво стана? Мъчко ли ти е за гориките ора д'ет са удавиаа?
          - Не бе батенце... Толкова желязо да остане на дъното...
          Последно редактирано от господин никой; 25-05-08, 12:43. Причина: За пръв път да коригирам верните, към грешните :)

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
            Двам цигани, на дивана - гледат "Титаник"... Филма свършва и единия се разплаква сърцераздирателно.

- Бате какво стана? Мъчко ли ти е за гориките ора д'ет са удавиаа?
            - Не бе батенце... Толкова желязо да остане на дъното...
            Еех това желязо
            [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Между студенти:
              -Вашите пишат ли ти?
              -Нито лев…

----------

Развълнувана кокошка разказва на приятелките си в кокошарника:
              -С тоя новия петел такъв секс правихме, че цяла седмица снасям бъркани яйца.

----------

-Келнер, намерих в супата хлебарка!
              -Късметлия сте! Оня господин в ъгъла не можа да я намери…
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Съобщение на пресцентъра на КАТ : Днес на известно столично кръстовище са претърпели пътно транспортно произшествие следните автомобили - Мерцедес модел 2006 г., БМВ модел 2006 г., Ферари модел 2006 г. и Порше модел 2006 г. - При инцидента има един загинал. Това е водача на стар Трабант, модел 1980 г., който е умрял от КЕФ.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                  Съобщение на пресцентъра на КАТ : Днес на известно столично кръстовище са претърпели пътно транспортно произшествие следните автомобили - Мерцедес модел 2006 г., БМВ модел 2006 г., Ферари модел 2006 г. и Порше модел 2006 г. - При инцидента има един загинал. Това е водача на стар Трабант, модел 1980 г., който е умрял от КЕФ.
                  А Вие от какво друго си мислите, че е умрял ... много ясно, че от кеф
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=MlFlXMHaSVQ еи тука доста се посмях.
                    Само последния беше сериозен човек.

Коментар

Да видим кой ще познае себе си:

В мрачните дебри на информационното общество дебнат заплахи по-страховити от чудовищата в компютърните игри.
                      Това са Десетте ужаса, които дебнат из форумите......и как евентуално можем да се справим с тях

1. Спамерът – за него е въпрос на чест никога да не напише мнение, което е смислено, по-дълго от едно изречение или пък изобщо има нещо общо с темата. Любимият му препинателен знак (а често и единствения, който ползва) е смайлито.
                      Противодействие – също както хлебарките спамерите и спамът не могат да бъдат премахнати.

2. Еволюирала разновидност на спамера е мистър Постинг – потребителят, който явно цели да влезе в книгата на Гинес, отговаряйки денонощно и систематично на абсолютно всяко чуждо мнение, а често и на собствените си.
                      Противодействие - не е известно!

3. Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура.
                      Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.

4. Тролът – обикновено публикува само едно явно провокативно мнение и след това просто се наслаждава на последвалата верижна реакция. Така например във форум за компютърни игри ще обясни, че геймингът е малоумно занимание.
                      Противодействие – решението е учудващо просто – игнорирайте го и той ще си тръгне разочарован.

5. Адвокатът (на дявола) – той е замесен във всеки спор и винаги е прав, дори когато твърди, че черното е бяло. Никога не мирясва, аргументите му не се изчерпват и най-голямата радост за него е да си намери друг адвокат, с който да си спорят.
                      Противодействие – съгласете се с него. Това ще го обърка и обезоръжи.

6. Патриотът – това е човекът, който на трети март поства задължителната тема – “DA SE GORDEEM 4E SME BALGARI BRATIA” (на латиница с главни букви), а през останалата част от годината недоволства от това в колко скапана държава живее и от какви идиоти е заобиколен (обикновено също на латиница с главни букви).

7. Интелектуалецът – за да каже това, което другите изразяват с две – три изречения, той изписва поне страница и половина, освен това изплозва думи, които само той разбира (например “сведующ"). Това не създава проблеми, тъй като и без това никой не чете мненията му. Интелектуалецът обича да цитира прочути личности, независимо дали цитатите имат дори бегла връзка с дискутираната тема.
                      Противодействие – като цяло е безвреден и няма нужда от противодействие, само не се опитвайте да четете публикуваните от него мнения.

8. Хлапето – възрастта, описана в профила му, е някъде около 12-13,но реално е на 5-6, тъй като е от онези, на които им липсват първите 7 години. Много обича да си общува с други хора и утроява комуникацията при какъвто и да е признак за обратна връзка. Представлява идеална илюстрация за недостатъците на реформите в образователната ни система.
                      Противодействие – не е известно - също като Уили Койота, хлапето се завръща с подновени сили, независимо какво ще му причините

9. Хакерът - говори на езика L33T и най-голямата радост за него е да научи или да налучка някак си паролата ви и да направи куп поразии от ваше име.

10. Сърдитко Петко – този потребител винаги се засяга, приема всичко като лична нападка срещу себе си и периодически си тръгва завинаги от форума. В неговия случай “завинаги” означава период от 2 до 6 дни" (в някои случаи до 10 дни спокойствие)
                      Противодействие - не е известно
                      -------------------------------------------------------
                      Системен администратор седи в бар и пие бира. Приближава се младо момиче и закачливо пита:
                      - Извинете, колко е часът?
                      Сисадминът сграбчва ръката й, тя кокетно започва да премигва, а той показвайки й часовника на ръка й, с досада в гласа, казва:
                      - ЕТО ТУК... ВСИЧКО Е... НАПИСАНО!!!!!

Коментар

...
                        Ми май-май номер две е моята номинация
                        Бързо и останалите да си признаят!!!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                          Ми май-май номер две е моята номинация
                          Бързо и останалите да си признаят!!!
                          Абе вие след малко всичко ще си кажете.

Коментар

Полицай спира джип G класа. Вътре седи мръсен просяк.

- Какъв си ти? Откъде взе този джип?

- Мой си е. Подариха ми го.

- Как така на теб ще ти подарят такъв джип!Признай си откъде го открадна!?!

- Мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.

- Каква дарба?

- Ами лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги деиства.

Полицят се замислил и казал.

- Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?

- Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.

Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицаят си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. Отзад в друго G седят две мутри и се хилят.

- Абе, тоя ако се изсере на още една кука ще му купя и апартамент!

Коментар

Полицай спира джип G класа. Вътре седи мръсен просяк.

- Какъв си ти? Откъде взе този джип?

- Мой си е. Подариха ми го.

- Как така на теб ще ти подарят такъв джип!Признай си откъде го открадна!?!

- Мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.

- Каква дарба?

- Ами лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги деиства.

Полицят се замислил и казал.

- Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?

- Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.

Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицаят си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. Отзад в друго G седят две мутри и се хилят.

- Абе, тоя ако се изсере на още една кука ще му купя и апартамент!

Определено полицаят не е българин
                              [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Седял си един дебел полицай в училищен двор. Минала една учителка и го попитала:
                                - Дете ли чакате?
                                - Не, от бирата е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X