Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вицове

Двама пияни играят на “Не се сърди, човече!” Единият казва:
    -Шах!
    А другият отвръща:
    -Мислех, че в белота няма нокаут.
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Учителката:
      -Иванчо, дай ми един пример за отговорност.
      -Госпожо, на дюкяна ми всички копчета са се скъсали. Останало е само едно и то носи цялата отговорност.

Между приятелки:
      -Колко даде за това хубаво палто?
      -Три пъти.

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
        Полицай спира огромен Мерцедес, вътре красива блондинка:
        - Добър ден, документите за проверка!
        Блондинката:
        - Не знам за какво говорите.
        Полицаят:
        - Ами за шофьорска книжка и талона на колата!
        Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.
        Полицаят:
        - Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !
        Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.
        Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.
        Възмутена блондинката отвърнала:
        - Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!
        Димитър Тенев

Коментар

Двама приятели се срещат на хиподрума и се чудят на кой номер кон да заложат. Единият пита другия:
          -Колко пъти чука жена си снощи?
          -6, а ти?
          -7. Да заложим тогава на кон 67.
          Спечелил кон с номер 11.
          -Ех, ако бяхме честни, щяхме да спечелим.

----------

Жена отишла да си купи папагал. Взела си един, но пропуснали да й обяснят, че преди това е бил в публичен дом. Занесла го в къщи. Като се ошоперкала, птицата почнала да вика:
          -Я-а, нов бардак, нова мадам!
          След малко си дошли и децата. Птицата пак:
          -Я-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета.
          Прибрал се и главата на семейството. Птицата пак:
          -Я-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета, старите клиенти! Здравей Джими!

----------

Един японец влиза в магазина и казва:
          -Цинг-янг кока-кола!
          -Едно шише какво, пита продавачът.

Коментар

Полицаи спира мутра с натокан Мерцедес,мутрата отваря прозореца полицая вика:
            -Документи за проверка моля.А те били оставени отпред върху таблото.Мутрата:
            -Ами пресегни се и си ги вземи бе господин полицаи.Полицая се пресяга като си вкарва едната ръка и главата мутрата го заклещтва с ел стъклото.Излиза през другата врата минава зад полицая,сваля му гащите и еб.......н,еб......н докато на полицая свят му се завие.Свършила мутрата влиза в колата пуска полицая и с мръсна газ отпрашва.Полицая стои по гъз седнал на асвалта и по едно време като се осаферил гледа един овчар наблизо си пасе овцете и вика:
            -Дядо видя ли номера.А овчаря рекъл:
            -Аз моито момче по голям номер от тоя не бях виждал.

Коментар

ето и по готин видео вариант на това което спл разказа
              http://www.vbox7.com/play:be903550

Коментар

На един човек вече всичко му дошло в повече и решил да се самоубие.
                Отишал, взел едно въже и си вързал краката и се виснал на доло.
                Вижда го един човек и го пита:
                - Какво правиш бе?
                - Беся се отговорил той!
                - Е защо тогава си се вързал за краката?
                - Защото ми казаха, че за шията много боли

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                  На един човек вече всичко му дошло в повече и решил да се самоубие.
                  Отишал, взел едно въже и си вързал краката и се виснал на доло.
                  Вижда го един човек и го пита:
                  - Какво правиш бе?
                  - Беся се отговорил той!
                  - Е защо тогава си се вързал за краката?
                  - Защото ми казаха, че за шията много боли
                  [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Един пич си кара мотора. Изведнъж в него се удря едно врабче и пада на пътя. На пича му дожаляло и спрял. Гледа - врабчето още живо.Решил да го вземе. Занесъл го вкъщи и го сложил в един кафез.По някое време врабчето се съвзело. Гледа - купичка с вода, купичка с трохички, решетки...И си казало- " Е те тоя съм го утепал!!!"

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                      Айде един моторджииски:

Кара си рокер брадясал страшен ти казвам дава газ на Intrudera ама яко,врабец му пресича пътя удря се в каската и пада на хасвалта в несвяст спира рокера тои рокер,рокер ама с добро сърце.Скатава врабеца във вътрешния джоб на рокерското яке отива си,купува клетка слага врабеца сипва му водичка слага му просо,и пак духва с мотора.След 3-4 дена врабеца се освестява седи на задник и си вика:
                      - Ебах му мамата кога го блъснах,кога ме съдиха, кога ме затвориха.
                      Хванах те ,чети темата от начало.

Коментар

Господ е най-добрият радиотехник във Вселената. Той единствен е успял да направи от ребро високоговорител.

А също по този въпрос още един ...
                        Както разбрахте жената е била създадена от реброто на мъж!
                        А реброто е единствената кост без костен мозък

Питат Нане:
                        -Нане, ти обичаш ли домати.
                        -Да ги ям да, но иначе не…

Коментар

Изключили Иванчо от едно училище и го преместили в друго.Първият ден той написал на дьската на Гспожа Иванова и на Госпожа Петкова им меришат п..ите.Влезнали госпожите ядосани и попитали кой го е написал тогава целият клас извикал: "новият,новият"Изпратили Иванчо при директора и той му казал на другият ден да дойде с баща си. Идва Иванчо на другият ден,но с дядо си и двете учителки и директора го пита защо с дядото,а не с бащата.Иванчо отговорил,че баща му е много зает и няма време,тогава директорът поискал телефона на бащата.Иванчо го казал,директорът набира номера и от слушалката се чува:"Добър Ден кабинетът на Министърът на Образованието".Директорът затворил телефона и казал:"Кажи ми пак номера,че съм го въвел грешно"Казал го Иванчо,директорът звани отново и пак се чува същото,че това е кабинетът на Министарът на Образуванието.Тогава директорът затворил телефона и казал: "Абе Иванова,абе Петкова абе мийте ги тия п..тки ве да му се не види"
                          [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение
                            Изключили Иванчо от едно училище и го преместили в друго.Първият ден той написал на дьската на Гспожа Иванова и на Госпожа Петкова им меришат п..ите.Влезнали госпожите ядосани и попитали кой го е написал тогава целият клас извикал: "новият,новият"Изпратили Иванчо при директора и той му казал на другият ден да дойде с баща си. Идва Иванчо на другият ден,но с дядо си и двете учителки и директора го пита защо с дядото,а не с бащата.Иванчо отговорил,че баща му е много зает и няма време,тогава директорът поискал телефона на бащата.Иванчо го казал,директорът набира номера и от слушалката се чува:"Добър Ден кабинетът на Министърът на Образованието".Директорът затворил телефона и казал:"Кажи ми пак номера,че съм го въвел грешно"Казал го Иванчо,директорът звани отново и пак се чува същото,че това е кабинетът на Министарът на Образуванието.Тогава директорът затворил телефона и казал: "Абе Иванова,абе Петкова абе мийте ги тия п..тки ве да му се не види"

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение

Коментар

Мани мани, т'ва е вица на деня

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X