Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2007/2008

Колеги кога смятате да се качите на Паничище? Защото моторите не можем да караме заедно поне ски да покараме

Коментар

да напраим едни нощни ски на витоша днес а

Коментар

Павка много е студено сега за Леле, идвай утре на Боро.
        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          АМИИИИ ..... ДОБРЕ
          Ами Ванка и аз да идвам, ама ще трябва да ми даваш шейната, че нещо със ските не се разбирам
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Вики дай някакво актуално инфо за Добринище, какви писти има, трудност дължина, влекове, цени на картите и т.н.

какви са базите за настаняване като за по народни хора

въобще всичко което се сетиш
            Краси, Ванката да ме прощава, ама Добринище е най-евтиния курорт...
            Картата за деня е 15лв, ските са карвинг-10лв/ден, прави- мисля 3-4 лева нещо беше, спането на хижите е 10лв. за хора с туристическа карта и 14 за всички други. Базата е ремонтирана и е добре за парите. Х. "Гоце Делчев" е с 45 места, х. "Безбог"-132 места! Яденето също е на народни цени! Качването на пистата е директно от паркинга, който е безплатен и става със седалков лифт- двуместен. Пистата е на 2 етапа като се минава през междинна станция. Самата писта почва с каране по път после минава в много готина стръмна и широооока част. Снега е страхотен и се обработва Общо взето е за спокойно каране, без да уморява до междинна станция, а след това е "стената", която е много трудна, с голям наклон и безкрай бабуни. Ако обаче си падаш по каране в неутъпкан сняг или в екстремно каране, това е твоята писта!!! Има голям избор за каране. Препоръчвам Добринище заради цените най-вече, добра писта, много сняг, не много хора. Пътя има лош участък с много дупки, ако ви притеснява това де.
            Най-добрите писти са на Банско, естествено, но не ходете там сега....от 2 седмици има толкова хора, че не ми се разправя
            А за карането на Паничище, аз със сигурност ще го направя....тия бъчви не са за изпускане....Иван сам се издаде А и имам близки в Крайници...чудо!

Коментар

знаех си аз че Добринище е перфектната алтернатива на ужаса Банско

дано се организираме и да отидем и там, след като изпием на Ванката избата
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Така, няма какво да се рамотаваме казвайте свободни ли сте на 12-13 и да ходим на Паничище да дишаме чист въздух.

Коментар

Днес на Боро не беше зле.
                  Прикачени файлове

Коментар

Вчера се прибрах от Банско! Бях 4 дни! Народ има страшно много! На кабинката се чака по 30-40 мин., на касите около 20-30!
                    Обаче!!
                    Намерих му цаката! Сутрин в 8,15 ч. тръгвам към Бъндерица с джипа, горе съм към 8.30-8.35! Купувам си карта на касата на Бъндеришка поляна където няма никаква опашка и в 8.45 "отварям" седалките. До 11.30 ч. се размазваш от каране - няма хора, пистите са перфектни! Към обяд слизам долу, продавам на тълпата картата за 30 лв. и отивам да си пия биричката! Красота!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      Вчера се прибрах от Банско! Бях 4 дни! Народ има страшно много! На кабинката се чака по 30-40 мин., на касите около 20-30!
                      Обаче!!
                      Намерих му цаката! Сутрин в 8,15 ч. тръгвам към Бъндерица с джипа, горе съм към 8.30-8.35! Купувам си карта на касата на Бъндеришка поляна където няма никаква опашка и в 8.45 "отварям" седалките. До 11.30 ч. се размазваш от каране - няма хора, пистите са перфектни! Към обяд слизам долу, продавам на тълпата картата за 30 лв. и отивам да си пия биричката! Красота!
                      Тоя номер го правех и аз редовно, даже веднъж попадам на Иво Андреев /дето чете прогнозата за времето по БТВ/ и той с мацка. Аз им предлагам карта и момичето му казва да я купи, че си е чиста далавера а той явно не е в час с тая "търговийка" и неще, съмнява се нещо и тая като го почна абе глупак ........ и мацката извади пари и купи картата а него абе не искам да съм бил на негово място тоя ден.

Коментар

Обаче!!
                        Намерих му цаката!

шшшшш тихо да не чуе народа
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

...Що ШШШШШ, що ТИХО ...информацията може да стигне до Доналт Тръмп и туку виж ги взел за стажанти с добър нюх към бизнеса тези скиорчета...И аз бех на Банско 4 дни и всека сутрин на опашката към 11.30h един ми продаваше билетче по 30 лв.Аз разбира се правех по 5 бързи спускания до към 14.00h и тогава на опашката намирах някоя майка с детенце или баровец по дънки и кака с токчета и на евтиниика от по 25 лв им дарявах картата от , която те дори печелеха по 5 лв. при връщането и...от друга страна жена ми с джипа чакаше морни скиори с уморени крака и с отказ да се пуснат по пътекат до селото да се качат при нея и само срещу тяхната карта и добро настроение с наи - голямо удоволствие и по инерция ги сваляше до селото (Банско)...6 човека с по 5 лв депозитна карта = 30 лв/на ден, т/е оказва се ,че карах ски без пари на Банско...Та тия дни талефона ми звъння няка си международно ...вдигам Аз а отсреще Тръмп , Доналд бе, поради часовата разлика станал много рано та да ме хване в къщи...и от приказка на приказка за участието е "СТАЖАНТА"от роуминга се натрупала сметка та направо ми се плаче...е сега събота и неделя отивам на Витоша да избивам парите за телефона , оказва се , че сега и джипа трябва да карам сам, жена ми замина за щатите без мен...ако има желаещи, продавам картите по 20 лв само...няма лъжа нама измама...това е българската коледа

Коментар

Обаче!!
                            Аз пък спя до 11ч.. Отивам пред Кабинката и почвам да изкупувам карти, десетина.(Абе не те познах. Ти ли беше тоя дето към 11.30 всеки ден крещеше по плаца "Продавам карта"?!)После си карам, пия бира по капаните и като сляза връщам картите с ДАЛАВЕРА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                              Аз пък спя до 11ч.. Отивам пред Кабинката и почвам да изкупувам карти, десетина.(Абе не те познах. Ти ли беше тоя дето към 11.30 всеки ден крещеше по плаца "Продавам карта"?!)После си карам, пия бира по капаните и като сляза връщам картите с ДАЛАВЕРА!!!
                              Светни за далаверата бе човек!!
                              А сега сериозно - или аз бъркам, или в последните постове има доста ирония по повод продаването на МОЯТА (т.е. лично моята платена) карта която не е използвана до края на деня? Ако има нещо лошо в това моля да ми се обясни! А ако бъркам моля за извинение!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Светни за далаверата бе човек!!
                                А сега сериозно - или аз бъркам, или в последните постове има доста ирония по повод продаването на МОЯТА (т.е. лично моята платена) карта която не е използвана до края на деня? Ако има нещо лошо в това моля да ми се обясни! А ако бъркам моля за извинение!
                                Аз се шегувам, за другите не отговарям ПРИЯТЕЛЮ!!!
                                Но, ако нещо, ИЗВИНЯВАЙ!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X