Хубави снимки 10х на Краси че ми е отговорил така изчерпателно и сорру за спама по темата А и аз питах защото имам 3-чифта ски с автомати и нз на какви цени да ги продавам а те са с различна големина (дължина)
Колега и аз скоро се сблъсках с този проблем. Цените са много различни в зависимост от ските които търсиш.
Съвем грубо цените са така
ски нисък клас за начинаещи - около 300-500 лв
ски за средно ниво и над средното - 500-800 лв
ски за напреднали, висок клас - от 800 нагоре до към 1500
става въпрос за ски с автимати
Вчера поръчах ски с автомати на жена ми и се очертава комплекта да е до 250лв. Тя не е добър скиор, та не сме с висок клас за професионалисти но като дойдат ще дам повече информация. Става въпрос за Саломон. А пък в събота се качваме на х.Плевен и се надявам да се скъсаме с каране. След Нова година очаквайте богат снимков материал от ските и естествено от посрещането на Новата година. На всички много здраве и късмет и весело посрещане на 2008г.
Да, има разпродажби на класни ски по-стари години на ниски цени
и аз очаквам съвсем скоро да си направя новогодишен подарък с един саломонки
Бобо гледам че си от Троян, как са нещата по Беклемето, добри ли са условията за ски, какви са пистите и влековете?
Аз ходя на Узана, ама какво да ти кажа, занемарена работа. Незнам дали си ходил там, има една писта на северен склон, така наречената на завоя, която е около 1200м и е с много добър наклон с 2 доста стръмни участъка. Лошото е че не си дават много зор да я поддържат а имат и трак, незнам какъв е проблема ?!?!
Да, има разпродажби на класни ски по-стари години на ниски цени
и аз очаквам съвсем скоро да си направя новогодишен подарък с един саломонки
Бобо гледам че си от Троян, как са нещата по Беклемето, добри ли са условията за ски, какви са пистите и влековете?
Аз ходя на Узана, ама какво да ти кажа, занемарена работа. Незнам дали си ходил там, има една писта на северен склон, така наречената на завоя, която е около 1200м и е с много добър наклон с 2 доста стръмни участъка. Лошото е че не си дават много зор да я поддържат а имат и трак, незнам какъв е проблема ?!?!
На беклемето става за ски, има една паничка и няколко помагалски, но пистата не е доста дълга и няма наклон, но все пак става. Има сняг и влековете работят. Аз на 29 се качвам на хижа Плевен, където има доста по добри условия за ски а и за екстреми извън пистите. Ако ти трябва информация: 0889/593977 Бобо
ясно, щом казваш че на х.Плевен е по-добре значи на Беклемето не е нищо особено. На Узана тази писта е супер като за нашия район и северна БГ но немога да си обесня защо никой не си мърда пръста да я поддържа като хората
Коментар