Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2007/2008

Ето малко снимки от Осогово.
    Прикачени файлове
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

До: ски сезон 2007/2008

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Борко, кога ще врътнеме по кръгче?

еми аз съм на линия и сигурно ще се качвам на 29, на витоша тъиче аре тогава ,на банско ще хода след 2ри като мине лудницата

Коментар

Хубави снимки 10х на Краси че ми е отговорил така изчерпателно и сорру за спама по темата А и аз питах защото имам 3-чифта ски с автомати и нз на какви цени да ги продавам а те са с различна големина (дължина)

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
          Колега, ми то има 2 метра бе, колко да трупа още?
          абе още малко траа да понатрупа да покрие чеповете в гората, иначе на пистата си е екстра

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin Преглед на мнение
            еми аз съм на линия и сигурно ще се качвам на 29, на витоша тъиче аре тогава ,на банско ще хода след 2ри като мине лудницата
            И аз съм на Банско от 3-ти!! Гледай за зелен Теракан със стикер отзад!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              И аз съм на Банско от 3-ти!! Гледай за зелен Теракан със стикер отзад!!
              И малко надран от Копривщица.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                И малко надран от Копривщица.
                Ще се учудиш, ама няма почти нищо надрано!!!
                А ти затова ли продаваш Гранда - заради драскотината долу вляво?!!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  Колега и аз скоро се сблъсках с този проблем. Цените са много различни в зависимост от ските които търсиш.

Съвем грубо цените са така

ски нисък клас за начинаещи - около 300-500 лв
                  ски за средно ниво и над средното - 500-800 лв
                  ски за напреднали, висок клас - от 800 нагоре до към 1500

става въпрос за ски с автимати
                  Вчера поръчах ски с автомати на жена ми и се очертава комплекта да е до 250лв. Тя не е добър скиор, та не сме с висок клас за професионалисти но като дойдат ще дам повече информация. Става въпрос за Саломон. А пък в събота се качваме на х.Плевен и се надявам да се скъсаме с каране. След Нова година очаквайте богат снимков материал от ските и естествено от посрещането на Новата година. На всички много здраве и късмет и весело посрещане на 2008г.
                  Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Да, има разпродажби на класни ски по-стари години на ниски цени
                    и аз очаквам съвсем скоро да си направя новогодишен подарък с един саломонки

Бобо гледам че си от Троян, как са нещата по Беклемето, добри ли са условията за ски, какви са пистите и влековете?

Аз ходя на Узана, ама какво да ти кажа, занемарена работа. Незнам дали си ходил там, има една писта на северен склон, така наречената на завоя, която е около 1200м и е с много добър наклон с 2 доста стръмни участъка. Лошото е че не си дават много зор да я поддържат а имат и трак, незнам какъв е проблема ?!?!
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето ни на 25.12 от Банско, беше чудо! Т'ва в големия чувал дето го носи моя приятел е парапланер, да поясня де. Имаше и ски и летене...
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Да, има разпродажби на класни ски по-стари години на ниски цени
                        и аз очаквам съвсем скоро да си направя новогодишен подарък с един саломонки

Бобо гледам че си от Троян, как са нещата по Беклемето, добри ли са условията за ски, какви са пистите и влековете?

Аз ходя на Узана, ама какво да ти кажа, занемарена работа. Незнам дали си ходил там, има една писта на северен склон, така наречената на завоя, която е около 1200м и е с много добър наклон с 2 доста стръмни участъка. Лошото е че не си дават много зор да я поддържат а имат и трак, незнам какъв е проблема ?!?!
                        На беклемето става за ски, има една паничка и няколко помагалски, но пистата не е доста дълга и няма наклон, но все пак става. Има сняг и влековете работят. Аз на 29 се качвам на хижа Плевен, където има доста по добри условия за ски а и за екстреми извън пистите. Ако ти трябва информация: 0889/593977 Бобо

Коментар

А на Узана съм идвал като малък на състезания по ски- е нали тогава имаше УСШ- и имаше ски клуб в Троян.

Коментар

ясно, щом казваш че на х.Плевен е по-добре значи на Беклемето не е нищо особено. На Узана тази писта е супер като за нашия район и северна БГ но немога да си обесня защо никой не си мърда пръста да я поддържа като хората
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето и малко снимчици от пистите на Мечи Чал (до Чепеларе) ...
                              Прикачени файлове
                              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Страхотия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X