Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ски сезон 2007/2008/2009

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
    Колега с кое по точно се справя,с лицемерие и подлост ли или друго и той е като всички шушумиги.
    Имам впредвид, че сегашната обработката на Лалето няма нищо общо с това от миналият сезон.
    Лошото е, че за да пестят от заплати работи само една каса и пада едно чакане не ти е работа
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Краси, няма лъжа няма измама. През агенция е в десетки пъти по евтино от това да отидеш ей така, но до колкото знам не е чак толкова елементарно - искали плащане от чуждестранни фирми, в някои случаи е задължително да се купи двупосочен билет(и пак може да ти излезе по-евтино)! Тази оферта пак е "много скъпа" - миналата година си говорих с една сръбкиня на лифта и тя вика нещо от сорта на 250лв: 7дена, карта, закуска и вечеря... Както казваш само картата ти е да речем 40лв на ден(мойта е младежка) = 280лв......Та варианта с агенцията си остава доста добро решение....От друга страна да речем като се ходи като мен почти всеки уикенд - утре заминавам за 5 дена - когато не си с 6дневна карта няма как да изгориш, защото като духа на Банско, наистина духа здраво и спират лифтовете....Друго - в пика на сезона лично на мен не ми харесва да карам след 13:30....Много хора, поизорават се пистите, поизморявам се и моят вариант е 8:30 на пистата, обут, загрял, само пускат лифта и се разцепваш до 12...ама без спиране ГАЗ ГАЗ... после си продаваш картата за 25лв, хапваш и се прибираш - басейнче някъде, сауна.....Това също е малко по-скъп, но по неангажиращ вариант.....За жалост ВСИЧКО опира до пари....А и между другото от 16:00 до 17 и нещо можеш да си вземеш карта за другия ден, демек избягваш опашките другата сутрин...

Nik Nikolov, говоря за миналата година....Вече нямам проблеми с цените - има няколко супермаркета и се накупуват безброй неща и се "набиват" по джобовете и мога да изкарам и 2 дена с тях....Цялата идея е, че цените са такива защото могат...Постоянно слушам някакви чужденци на лифта - Леле колко е евтино, направо не мога да повярвам.....

Поздрави!
      Последно редактирано от nk_dimitrov; 15-01-09, 12:35.
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Ако това наистина е вярно за една седмица 250 лв нощувки и ски карта, хващам влака за там
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
          Имам впредвид, че сегашната обработката на Лалето няма нищо общо с това от миналият сезон.
          Лошото е, че за да пестят от заплати работи само една каса и пада едно чакане не ти е работа
          Погледни на нещата в дълбочина ДРУГАРЯ цеко минета е един комерсиален тип разсипник,подлец,мерзавец,мръсник неразбиращ от ски бизнес/туризъм/.Факти колкото щеш до каквото се докосне всичко съсипва,ако има някой който да е на различно мнение съм готов да се аргументирам ,ако някой не ме изпревари .Лалето е писта със състезателен характер,но само по нивелация/наклон/и нищо повече/обезопасяване,обработка,организация и.тн/касите са най-малкия проблем за което си много прав.
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

Някой няма ли да ходи на Папмпорово? Аз съм там със семейството от 2 до 9 февруари. Дано да има сняг и да е хубаво времето.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Няма сняг там, иначе е приятно слънчево местенце.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                Някой няма ли да ходи на Папмпорово? Аз съм там със семейството от 2 до 9 февруари. Дано да има сняг и да е хубаво времето.
                Вчера един ски учител каза, че няма сняг...
                Дано до тогава да завали де Та поне малко от малко да става за каране...
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Аз да ви кажа, понеже имаше малко предположения, но далеч от истината. Кюфте с питка на Боровец горе струва 17 лв. след отстъпката за българи. От глад умрете, кюфте не яжте!
                  ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                  СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                    Здравейте момци...........виждам,че има доста запалени скиори .Имам един въпрос като бъдещ такъв,а именно-Къде и как е най-добре да се науча да карам ски?От София съм.Нямам време за по-далечните зимни курорти.Изборът се свежда до Витоша (Лалето,Ветровала или Алеко-не ги знам много много).При частен учител май е най-добре (.......или в група )?

Наздраве за новата година!
                    ела на Офелиите това е малко след Ветровала/Павката 0888802068
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                      На Витоша мисля, че училищата са Мотен и Мечирски...
                      Наистина, може и в група за една седмица, а после ако си намериш някой да те учи ще е най-добре.
                      веяе няма Мотен.Останахме ние,-Мачирски,0888802068 павката
                      ПАВКО
                      0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                        Аз ще съм там от 25 до 30 януари.
                        Разминаваме се за малко.

Лошото е, че наближава времето, а сняг няма!

В кой хотел ще си?...и не можеш ли да дръпнеш малко напред датата?
                        Ако не на ски, поне за риба ще можем да идем!
                        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                          Аз да ви кажа, понеже имаше малко предположения, но далеч от истината. Кюфте с питка на Боровец горе струва 17 лв. след отстъпката за българи. От глад умрете, кюфте не яжте!

ходи в бялата къща горе 2 кюфтета с гарнитура са 8лв за българи
                          не зная ти каде си ходил но таем е толкова

Коментар

Кофти ски сезон
                            Айда да почват скоро мото-разходките
                            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Бялата къща във вторник не работеше. Поне нямаше нито един човек там. Вероятно събота и неделя са силни. Следващия път ще проверя задължително!
                              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Колеги някакви отзиви от последните дни има ли?

Че се чудя дали да инвестирам в оборудване след неприятната случка от по-миналата седмица:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50435
                                Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X