Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ски сезон 2007/2008

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
    Каде оди бре казваи как беше и що не се обаждаш
    Ей Павле, приятел
    Аз си мисля, че щом се отказа от ендурото си се отказал и от ските
    Карах на Боровец за втори път ,Маркучите, са супер
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Спас; 03-01-09, 18:29.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

И аз го открих! Още на 28.12!!
      Шест дена каране, включително и на 1 януари!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Аз днес скромно покарах на Узана, няма много сняг ама направихме лека загрявка като за начало, дано понатрупа за другия уйкенд.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз си отложих откриването на сезона поради смешните условия на Банско. В момента обаче капе 3-и ден и в Разлог има към 40см сняг. На пистата трябва да е поне 60+20 стари вече става за каране. Тая седмица ще сефтосам! Краси айде прави оргнизацията!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
            Аз си отложих откриването на сезона поради смешните условия на Банско. В момента обаче капе 3-и ден и в Разлог има към 40см сняг. На пистата трябва да е поне 60+20 стари вече става за каране. Тая седмица ще сефтосам! Краси айде прави оргнизацията!
            Надявам се 3-4 седмица на месеца да прескочим до Банско, дано се организираме групата
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• До: Ски сезон 2007/2008/2009

Тук е и момента господин Чинела да каже каква е ски обстановката на Паничище

Коментар

Как така да съм се отказал,от нищо не се отказвам просто се разнообразявам за да не ми омръзва в момента съм без никакъв мотор но останах верен на гората макар и в другия форум 4х4 А ските си ми седят в коридора на стоиката и чакат.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                  Тук е и момента господин Чинела да каже каква е ски обстановката на Паничище
                  Плчевна... В момента работи само пистата до нас но е много къса 550м.
                  Всички останали няма да отварят за сезона с изключение паничката на езерата но до там се стига само с рактрак.
                  Има новопостроена двуседалкова линия но също няма да отвори този сезон.
                  За сметка но това пък вече има сняг колкото душа ни иска.

Коментар

Вчера изкъртихме М3 на Баровец - 4то каране за сезона. На витошка още не пускат високата планина. Банско също било зарито чувам!
                    Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Утре 01.07. да направим едно нощно Лале? Павка?

Коментар

Става, отиваме само кажи час и каде да се срещнем таман да направя и сефтето .

Коментар

Покарахме с Павката, голям кеф Цеко добре се справя с Лаленцето
                          Скоро пак

Коментар

Днес (07.01.2009) откриха новият четири седалков лифт в Чепеларе - на Мечи Чал. Лифта е последна дума на техниката и наистина се очаква от сега на татък Чепеларе да стане още по-добър зимен курорт.

Поздрави на всички любители на зимните спортове
                            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                              Днес (07.01.2009) откриха новият четири седалков лифт в Чепеларе - на Мечи Чал. Лифта е последна дума на техниката и наистина се очаква от сега на татък Чепеларе да стане още по-добър зимен курорт.

Поздрави на всички любители на зимните спортове
                              Да бе, и аз снощи мярнах по новините нещо за там. Я дай повече подробности. На пампорово съм ходил сума пъти ама на мечи чал не.
                              Как са цените на картите за българи, пистата само една ли е или има и нови .... ?

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Да бе, и аз снощи мярнах по новините нещо за там. Я дай повече подробности. На пампорово съм ходил сума пъти ама на мечи чал не.
                                Как са цените на картите за българи, пистата само една ли е или има и нови .... ?
                                Ми какви подробности да дам... До колкото знам цената за дневна карта за възрастни е 40-50лв през седмицата и 30-35лв през ликенда. Полудневната мисля беше 25лв. Мисля, че бяха такива цените (+ - 3-6лв ).

Писти има много. Тази година има само една нова ако не се лъжа.
                                За момента обаче само една се обработва и има достатъчно сняг за каране.

Тук има повече информация за пистите и карта на Мечи Чал (мисля, че е стара и не всички писти ги има, а и май картата е правена още при старият лифт) Абе става, колкото да си имате на представа за какви условия говорим

Ски център Мечи чал в Чепеларе остава без лифт за празниците

Зимният център Мечи чал в Чепеларе остава без лифт за празниците, съобщиха от родопския град.

Рекламното лице на курорта Екатерина Дафовска трябваше да резне лентата на новото "въздушно влакче". Откриването на модернизираният 4-седалков лифт бе планирано за 29 декември. Стартът на високоскоростното въжено трасе обаче се отлага за 7 януари 2009 г. заради закъсняла доставка на някои от частите за съоръжението. Със закъснение ще бъде открит официално и зимният туристически сезон в родопския град. Съвременното съоръжение беше изградено на мястото на допотопния и амортизиран в продължение на 30 години стар лифт в Чепеларе.

Така на практика точно по празниците и зимната ваканция на хлапетата най-хитовият за средния българския турист зимен център остава без ски и други зимни атракции, за които е нужен въженият път.

Неизползваеми ще останат и 20-те километра ски писти в курорта, както и специалната писта за сноуборд с висока трудност.

И вчера го откриха
                                Абе както някой колега беше казъл... гугъл знае всичко
                                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X