Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ски сезон 2007/2008

Качвам още снимки от днес, х. Безбог, гр. Добринище....пистата

Начална станция, хижа " Гоце Делчев". Вляво от просеката за лифта се вижда "Стената". Лудница.

Времето горе беше върха. Долу да му мислят

Това е самия връх "Безбог", който беше пълен с екстреми...

Хубаво е.

Нек'ви каки с чупки в кръста...зад мен

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Страхотия
      Пистите в момента са супер Единственото "досадно" нещо е лифта - 18 минути от долна до горна станция Но все пак не е много като се има в предвид, че Мечи Чал е най-дългата писта на Балканския п-ов (май се повтарям, извинявам се )
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Живот и здраве края на Февруари съм на Пампорово, така че може да си чукнем една среща на ендуро-ски обществото в някой от тия приятни механи
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Живот и здраве края на Февруари съм на Пампорово, така че може да си чукнем една среща на ендуро-ски обществото в някой от тия приятни механи
          Можее
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ето малко снимки и от нашата ски-нова година на х.Плевен в Централна Стара планина. За информация на тези които не познават района стига се до Видима/Априлци/ над ВЕЦ Видима на около 4км свършва пътя. Там паркираме, качваме всичкия багаж на една товарна въжена линия, а ние поемаме пеша нагоре. Около 1-1.5 часа е пътя. Малката е на 4.5г. и се качва сама без проблем.Къщичката, която ще видите е на Планинска Спасителна Служба и ние сме там. Отделно хижата поема окло 100 души а и повече и на връх нова година всичко беше пълно. Останалото е много хубаво време, много ски и естествено имаша и загряващи напитки. Надявам се някой ден да се качим и мотори до там- ако успеем.

Мале, мен никой не ме е снимал на ски. СРАМ! Но пък имах отговорната задача да бъда DJ.
            Прикачени файлове
            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

просто супер
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                Вики дай някакво актуално инфо за Добринище, какви писти има, трудност дължина, влекове, цени на картите и т.н.

какви са базите за настаняване като за по народни хора

въобще всичко което се сетиш
                Последно редактирано от Краси; 03-01-08, 12:39.

Коментар

Павка къде си, хайде в събота на Боровец.
                  Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                    Павка къде си, хайде в събота на Боровец.
                    петък и събота ще карам на боровец.в неделя се качвам на х.мусала да си изпия
                    винцето с хижара.понеделник па некъде там и т.н.
                    някой срещна ли се с райнхолд меснер в банско на 29 ноември?

Коментар

Ей колеги никой ли няма желаещ да кара във корорта Паничище

Айде и тук е супер

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        Ей колеги никой ли няма желаещ да кара във корорта Паничище

Айде и тук е супер

Дай малко инфо за там.
                        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Ами като за начало в момента работят 3-ри ски писти Бекяря,Аждера и пистата на 7-те Рилски езераПистите в момента са супер
                          За повече информация зя пистата Бекяра може да попита те и Иван-ЧИНЕЛА той я държи
                          Заповядайте .

Коментар

Хайде Ванка стягай се че голяма група ще ти се изтърсим уйкенда, ски може и да не караме ако яяя ...... подкараме

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение

Начална станция, хижа " Гоце Делчев". Вляво от просеката за лифта се вижда "Стената". Лудница.
                              .............................
                              Супер. Любимото ми място за ски-почивка. Планирам 1-вата седмица на март да съм там за няколко дни.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Chaveto мен ми издадоха тайна ,че ще сменят лифта на Мечи чал така ,че споко там е супер яко туристическата само на шус и тфа е xax

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X