Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2007/2008/2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ски сезон 2007/2008/2009

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
    Вижте какво отрих в сайта на Банско - http://www.banskoski.com/?page=bansk...ub=live-tracks - Тодорка и Томба затворени. Мисля че от сега почваха БГ състезания. Това май означава, че до март няма да се кара на тях. Ако някой има някаква информация да сподели, но така или иначе уикенда ще отскоча да проверя
    Затворени са, иначе последните два дена са уникални за каране, не ми останаха крака... Ако ходиш иди рано сутрин , става за каране само до обед след това е силно слънцето и омеква снега. На котвата горе на платото имаше опашка към 10 минути, успоредната и паничка не работи, но нещо я мъчеха да я пуснат. Чалин валог не става за каране, меко е много. Приятно!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
      Затворени са, иначе последните два дена са уникални за каране, не ми останаха крака... Ако ходиш иди рано сутрин , става за каране само до обед след това е силно слънцето и омеква снега. На котвата горе на платото имаше опашка към 10 минути, успоредната и паничка не работи, но нещо я мъчеха да я пуснат. Чалин валог не става за каране, меко е много. Приятно!
      Вики забранявам ти да надъхваш хората за ски в това време
      Сега за ски ли да си мисля, я виж какво е времето навън, утре просто познай кой ботуши ще обуя
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ааааа тука си сме дуал-спорт още, кеф ти ски, кеф мотор.... Съдба....

Коментар

Отидох уикенда до Банско. Както Виктор и аз останах много доволен. Сутрин отъпкана писта, леко мекичка с малко нов сняг - приказка. След това пък стават бабунки, пак приказка - скок подскок. Карах и по Тодорка(все пак сме българи и табелите ЗАТВОРЕНО някак ни прави кеф да ги заобикаляме. Беше яко лед, даже просто лед отгоре 15-20 см нов сняг и пак приказка.Все очаквах да са заледили добре с маркучите, ама наистина се бяха справили доста добре) Също се пуснах под лифта на старата тройка и там голям кеф - огромни бабуни с нов пухкав сняг. Абе като цяло много готино беше. Само се чудех защо всички около мене постоянно - Уф, много е гадно, това такова, онова кофти.....Ама какво да правиш, на някои им харесва на други не....Говоря до 13:30 - 14:00 след това не знам как е положението. П.С. Прочетох, че ще бъдат затворени до 2ри март. Поздрави!
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Ники, дрънни като идваш насам другия път бе. Да пием по бира. 0899914167

Коментар

Ок. Този уикенд няма да е, че ще ми се обидят ако пак отида на ски, че тая пуста романтика....За всеки случай - 0886 334 336. Поздрави!
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Да докладвам - Бях на Банско в петък( Викторе, съжалявам но пристигнах в четвъртък към 22:30, а пък в петък карах до обяд, после трябваше да програмираме един ключ за моторна шейна и след това направо изхвърчах за София и нямах грам време да се обадя) и беше супер - адски много пухкав сняг, готино време и с две думи голям кеф. За съжаление англичаните имали някаква ваканция и може да си представите какво стана от 10:30 нататък....Меле е меко казано....Днес бях на Боровец и останах много доволен. Пак адски много нов пухкав сняг(според мен повече от на Банско), никакви хора, обаче времето куцаше малко, ама нали нямало пълно щастие Като цяло този уикенд, както се казва, се окопах до шия в сняг и съм много доволен. Надявам се да не намирате коментарите ми относно курортите досадни, просто споделям ако някой има намерение и се чуди къде да ходи аз да помогна. П.С Може би за пръв път тази година ще пия един аспирин след ски, защото положението хич не е розово...Поздрави!
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                  Да докладвам - Бях на Банско в петък( Викторе, съжалявам но пристигнах в четвъртък към 22:30, а пък в петък карах до обяд, после трябваше да програмираме един ключ за моторна шейна и след това направо изхвърчах за София и нямах грам време да се обадя) и беше супер - адски много пухкав сняг, готино време и с две думи голям кеф. За съжаление англичаните имали някаква ваканция и може да си представите какво стана от 10:30 нататък....Меле е меко казано....Днес бях на Боровец и останах много доволен. Пак адски много нов пухкав сняг(според мен повече от на Банско), никакви хора, обаче времето куцаше малко, ама нали нямало пълно щастие Като цяло този уикенд, както се казва, се окопах до шия в сняг и съм много доволен. Надявам се да не намирате коментарите ми относно курортите досадни, просто споделям ако някой има намерение и се чуди къде да ходи аз да помогна. П.С Може би за пръв път тази година ще пия един аспирин след ски, защото положението хич не е розово...Поздрави!
                  Пичага кара ли на Ястребец, в какво състояние е са
                  Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Да, карах. Супер беше 2ката в началото, после се поизрови и беше по-малко супер; 1цата не беше тъпкана, може би затова толкова много ми хареса; по 3ката не съм се пускал. Много сняг, няма камъни...За мен пистите са супер. Мисля че като си тръгвах валеше, но не чак толкова обилно и може би утре ще бъде отъпкано по-добре. Поздрави!
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Нека докладвам и аз за положението в Чепеларе...
                      Последните няколко дни вали доста сняг (мек, пухкав - перфектен).
                      На Мечи Чал снежната покривка е 95см.
                      Пистите са перфектни за каране.
                      Тук можете да видите всичко, което Ви интересува.
                      А тук можете да разгледате видео камерите
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                        Пичага кара ли на Ястребец, в какво състояние е са
                        Аз в неделя бях с детето на Боровец. Карахме на Ястребец 2 и 3. Имаше много нов сняг,беше валяло цяла нощ и не беше отъпкан. Снегът продължи да вали и през целият ден , нямаше много хора, не се чакаше на лифта и направихме доста спускания! Хлапето за първи път кара на Ястребец и много му хареса!
                        Снимки няма , не защото забравих апарата, а защото не погледнах батерията преди да тръгнем!
                        Lesidren.com

Коментар

Здравейте мото-скиори

Утре съм на Ястребец-те и предполагам ще е супер

Ама викам айде вече стига с тези ски.....да се стопля, че така ми се кара мотор.

Коментар

Пичове има ли някое по евтинко местенце за спане на Боровец ?
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Пичове има ли някое по евтинко местенце за спане на Боровец ?
                              Лично аз съм спал на Боровец 2-3 пъти през съзнателния ми живот и нямам представа....Поздрави!
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Днес карах на Ястребец, какво да Ви кажа чак днес открих истинският ски сезон май.Много слънце, сняг и добре обработени писти.
                                Дерзайте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X