Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се запалихте по Ендуро спорта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как се запалихте по Ендуро спорта?

Не съм се палил, откак се помня, все съм с мотори.
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-01-10, 10:19.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Балканче 50 , Балкан 250 (заден зъбак 62 зъба от лайнарка,патент село Левски - Карловско ), ИЖ планета 3 ,ИЖ планета 5 (с лети джанти и предна дискова спирачка), ХОНДА ЖЛ 400,Кавазаки ЗХ 7 Р, Ямаха Р 1 , Сузуки ГСХР 1000 К3,от скоро на ендуро-супер мото и както се казва - до като мога тва ще е.
      Beta 525 RR
      Mercedes G 280 i
      Toyota Hailux 3.0 TD
      UAZ 452

Коментар

Ми честно казано от баща ми се зарибих. Някаде от 10 годишен съм по състезания, но все още като зрител. Надявам се да ме вземат в ендуро школата в Ст.Загора, че там да поставя начало на активен ендурист.
        Последно редактирано от boiko73; 19-01-10, 14:51.

Коментар

Ами аз карах пистов мотор и прекалено много се нагледах на смъртни случаи и реших да пробвам ендуро и честно казано ми допадна много и тук има доста падания, но не е като да се лепнеш с 300км някъде и да приключи всичко за секунда.
          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Ами Запалих се от комшията Данаил Димов
            [COLOR=Blue]Yamaha Yz250F [/COLOR]и [COLOR=Blue]Kawasaki KLX 400 [/COLOR]:shock:

Коментар

че аз от как се помня все си горя по тези моторетки
              Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Откакто се помня съм луд по моторите изобщо. Дет се вика-така съм си се родил Първият ми мотор беше Балканче. Бил съм на 15 някъде. Всъщност щом имах право веднага изкарах книжка с категория М. А на мотор се качих за пръв път на 10, в смисъл-да карам.
                После, като се ожених, жената нещо ми стегна хомота и малко ги бях изоставил. Нали ги знаете жените какво чудо са. Но .всяко чудо за три дни. И така преди няколко години купих първото си ендуро- Хонда CRM-егати кефа беше. Няма друго такова удоволствие като това да караш ендуро.Н Я М А

Коментар

нов съм във форума , относно моторите не съм голям новобранец
                  купих първия си мотор веднага щом започнах да работя и след 3-тата заплата(преди това-само мечти естествено,защото нашите не са мноо заможни) изтеглих овърдрафт ... АВО 1957-ма е първия ми мотор ...,ендурата все още бяха "недостъпни" , но винаги съм мечтал точно за ендуро , обичам природата (всеки уикенд ,раницата и айде) и моторите , и така се разхождам с любимия си мотор сред природата !

п.п Никоя ЖЕНА не може да ми направи такъв КЕФ !!!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Започнах с балканче на 12 и се запалих по моторите.Търсех да си закупя Скутер Aprilia (16годишен бях) но бях цар на колелото, и нашите както и много комшии ми казваха:"Абе кат те гледам кво правиш с тва колело не си за скутер а за Ендуро" но аз не ги слушах толко и си продължавах да търся скутер, докато един ден с чичо ми видяхме Aprilia Rx и той каза:"Е тва е твоя мотор" и вярно това стана моя мотор :}.
                    Колата вози тялото ,а мотора душата!

Коментар

През далечната 1978 год. си събрах един Балкан-250 т.е рамка, двигател и две капли пълни вътре със слама. С едни мои приятели го бутахме цял ден да запали, но той неискаше. Случайно покрай нас мина един човек и ни каза че трябва да му се направи центровка/предварение на запалването/. Прочетох малко информация и с една клечка и линийка и един фас я направих и от догава до сега все си правя и си карам.

Коментар

Ако съм знаел по рано че ендурото е толкова хубаво може би нямаше да си копувам и пистов мотор.

Коментар

Ендурото ми беше единствената алттернатива на пистовия мотор, след като с последния преживях рискови ситуации.
                          :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

И аз така бях.Не че тук няма рискови ситуации ама поне щее някаква контузия тешка или не,а няма да е с линейката и в моргата(с извинения).

Коментар

Няма да започвам от начало че ще пиша 2часа.Накратко;карам мотор от 15години,винаги съм искал ендуро но....пустите пари.Обичам БАЛКАНА и моторите и следователно,какво друго да карам?Смених няколко големи ендура за периот от 5-6год.От една година карам чист крос(УЗ450Ф)но не професионално а просто за удоволствие.Тоз мотор отговаря на начина ми на каране и характера ми.Харесвам фразата която използва бат Жоро Хаджиев(ЕНДУРОТО И СЕКСА НЕ СА ШЕГА РАБОТА)евала.Само да вметна че естествено и аз като повечето колеги започнах и налях бензин в кръвта с Балкан 50 и от тогава,умиране има отърване не!
                              [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

По принцип то това влечене към ендурото и воабще към моторите си е по рождение.Аз лично от бебе си харесвах батковците с моторчетата и много им се кефих.................и така като по пораснах сега последвах техният пример и се качих на ендурото
                                Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X