Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се запалихте по Ендуро спорта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се запалихте по Ендуро спорта?

При мен стана съвсем случайно. Дадоха ми да пробвам една Honda Xl 500 и просто ме накефи и от там нататък е ясно като бял ден . . .
    :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

Карах пистарка... докато един приятел не се уби на заводска среша София
      Мир на праха му...
      И така вече сам ендурис..

Коментар

Един път подкарах и от тогава не съм спирал.
        Последно редактирано от Chinela; 18-08-09, 21:05. Причина: Писане с главни букви.

Коментар

Аз мисля ,че всичко идва от вътре от кръвта на човека.Но всеки има ниакаква случка като малак.Моията случка е дядоми имаше едно моторче Карпатка 50ку.Аз го откраднах и се повозих но паднах и му счупих ръчката за гаста,и от тогава не видях повече моторчето,и си казах ,че аз ще си купиа мои мотор,и го направих.Във кръва на всеки моторис тече бензин.
          Последно редактирано от Gra4eto; 17-09-09, 16:05.

Коментар

аз започнах с един скутер Aprilia 50cc .. един приятел на баща ми го беше докарал от Италия и аз го видях, карах го и много ми хареса и го взехме ,но бях на 12-13 години някъде и го закарахме на едно село ,което се намира изцяло в планински район и бързо почнах да ходя по чукарите с тоя скутер (той пък се улучи старшно читав) карах го събота и неделя около година и случайно ми попадна една Yamaha Dt 125 на добри пари и продадохме скутера и я взехме да се возя с нея по черните пътища (пистарки не искам и да виждам). По късно когато станах на 16г. си купих почти чисто нова Beta 50cc супермото от Италия ,за да мога да си я карам с М... беше мн. бърза (нямаше друг 50сс мотор ,който да ме бие ) , обаче за половин година ми стана слаба и ми омръзна - зарезах книжката и всичко и взех Yamaha Dt125R и от там нататък е ясно - тази Yamaha сложи началото на всичко....

Коментар

Аз се зарибих не като повечето от вас от балканчетата ами от баща който е тренирал мотокросс навремето и постоянно разправяше истории какви неща са праивли с моторите, как са обикаляле цяла България, колко е карал на задна гъма и т.н и т.н. Та взех да го врастя да ме запише да тренирам мотокрос но просто нямаше финансовата възможност и така се минаха няколко години във врънкато тогава бях 5 клас когато заменихме един мн як скутер за една Хонда 125 2-T.
              На него взех да се уча тръгване спиране..голям кеф научих се но го продаде.Мина се половин година взе ми една Ямаха 125 4-Т. Toгава съм бил 6 клас не го оставах мотора но и той замина.Мина се пак доста време него го хвана крастата да купува АТВ купи едно Китайско чисто ново 250 цц 3800 лева отначало голям кеф и двамата много го карахме но после взе да не пали пък нова машинка и го пуснахме в интернет и за обади един пич от Бургас дойде натовари го и... пак на сухо. След 3 години каране на колело баща ми взе да се зарибява отново и покрай него и аз първо ме качи на една Ямаха 450 и после на една Хонда ЦРФ 250 2-Т хонда-та беше уникална беше 250 направо се пръскаже от вървене и най важното се продаваше но той нещял 2-Т. И така след 2 седмици денонощмо ровене в интернет намерехме една Яамаха YZF 426 това беше мотора.. татко се влюби в него сабра пари и го взехме караме го за сега няма фалове но ми е малко силен ама се свиква сега сабираме пари и за екипировка...и това беше от мен

Коментар

Ми лесно стана. Прибрах се отпуска. Едното приятелче, с което работим заедно, ми каза да разкарам мотора му ДРЗ 400, че няма кой. 2 излизания в гората бяха достатъчни. След като се върнах в Англия не ме хвана сън, докато не си взех същия мотор и пълна екипировка. Сега само чакам следващата отпуска.
                Последно редактирано от viki terzieva; 30-12-09, 09:05.

Коментар

Началото бе класика,БАЛКАН 50.Бях на 7 г.После СТЕЛА с двигател на БАЛКАН 50,СИМСОН,ВЪЗХОД 175(с двата ауспуха),CZ 350 12v.(тунинговано варвеше със 160),CZ 250 крос(вървеше с бутало от ТРАБАНТ престъргано),ИЖ Юпитер 5(с кош и без него,а като му се тунингова кагбуратора става като самолет),щях да забравя,докато живях в Италия (4 г.)карах скутер PIAGIO 80cc. с бутало 3ти ремонт и достигаше 90км(като го вземах от ремонта,въртеше гума от леко подаване на газ,щеше да ме хвърли парвия пат като му дадох ръчка до дупка),и поради честите ми походи на лов и риболов си купих KAWASAKI KDX 200 sr и съм напълно удовлетворен от японеца.За да,твърдиш че си моторджия трябва да си израстнал между маслото и бензина.

Коментар

Аз главно от приятели и от форума . Взех си балканче да се науча и сега събирам пари за някаква 125
                    Последно редактирано от viki terzieva; 30-12-09, 11:20.

Коментар

• До: Как се запалихте по Ендуро спорта?

Мойта история е следната:
                      Бях 13г купих си едно балканче направих го с помоща на приятели
                      кросово карах го една две години след смяна па почти всички части ,след време си купих едно ИЖ-е 350куб Юпитер 3, и то стана кросово доколкото е възможно(навдигане,смяна на по-големи венци и отпред по малък,високи калници и т.н.т),не след дълго си купих една Ямахичка ДТ 125куб доста стара но я постегнах и разликата от ижето и нея вече ми се струваше че е сеедно от трабанче на мерцедес.Ямахата не след дълго време болкира далго неможех да намеря части за нея,защотото беше много стара,купих пак ИЖ просто за такъв съм имал пари не за друго в промеждутака от време.Ямахата стана най накрая след около една година в бокса.Нея си я покарах после доста години и един ден дойде един от наи-хубавите моменти като купих СУЗУКИ ДР 650Р този мотор нее кои знае какво ,но просто ми се струваше нещо страшнокато му се качих.Покарах го една,две години продадох го и купих пак ДР600Р Дакар.(поради дълго е за обяснение) него го карах до скоро след което го продадох и се надявам на пролет да си взема вече наистина добра машина Хонда ЦРФ 450Р и така това е моята история за ендурото.
                      КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                      (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Съвсем случайно ми изпадна рано на пролет един ттр250 с шосейни гуми. Смених му ги и като на шега започнах да обикалям.
                        Цало лято на къмпинга при караваната и не намирах покой докато не му направя по 3-4 часа на ден.
                        И ето, намерих си беля.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Вуйчо ми имаше един Цр 250 и ми даваше да го карам по пистата и се зарибих след това взех 85цата.
                          Последно редактирано от viki terzieva; 04-01-10, 09:13. Причина: правопис

Коментар

Много обичам природата и моторите. Двете неща надделяха в мене и си купих ендурце, от тогава колкото повече карам,толкова повече се вманиачавам.
                            Последно редактирано от viki terzieva; 04-01-10, 09:13.

Коментар

От както се помня - все има нещо двуколесно под мен. Първото падане ми беше с Иж, а бях на 4г. - катерех се по него и той ме захлупи, мръсника . Явно тогава ме е полял с бензин и ми е влязъл в д..то. Шегата настрана, карам сравнително активно от 20г.(с редки паузи), като до тази година не бях помирисвал ендуро. Последно слязох от Кавазаки ГПЗ 1100.
                              Пролетта на 2009 баджанака ме нави да се разходя с него - даде ми едно Дерби 50сс. Изглеждаше ми много нелепо от 1100сс на 50сс ендуро. Мислех, че няма да може да мръдне с мен. "Мотопед" - така го класифицирах моментално. Замъкна ме в Люлин планина, свали моторите от ремаркето и .... вече не искам да чуя за шосе, пистарка, чопър или каквото и да е друго. Е, Дерби-то наистина ми се стори малко, та за това се качих на една Хонда 600, но твърдо оставам с ендуро. А и на 35 вече не ме влече събирането на пътя в "точка". Благодарен съм на това, че съм оцелял толкова време и съм открил ендурото (макар и късно).
                              Honda XR600
                              Kawasaki KLX650
                              Honda XL600V Transalp
                              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Ами при мен стана случайно смеех се на мойте приятели с ендурата и си карах пистарката.Но един ден викам чакай пък да видя какво е то ендуро яхнах една 125-ца и така и не слязох повече.
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X