До: Как се запалихте по Ендуро спорта?
Това направо не е истина

герой
от ямаха трябва да му подарят чисто нов мотор а този в музея
Това направо не е истина
от ямаха трябва да му подарят чисто нов мотор а този в музея
А и още нещо сега всички с доминатори хт та др-та и така нататък да не се оплакват, че са им тежки моторите, че виждате ли какъв куфър влачеше тоя. А сте се оплакали а сам ви възал по един такъв да видите що е тежест
А и още нещо сега всички с доминатори хт та др-та и така нататък да не се оплакват, че са им тежки моторите, че виждате ли какъв куфър влачеше тоя. А сте се оплакали а сам ви възал по един такъв да видите що е тежест
споровете тежко-леко ендуро направо минават в историята,този "едурист" направо доказа че невъзможни работи няма!!

няколко минути...

.
Баща ми каза ти пистов мотор само след като имаш книжка ще караш и аз почнах да търся ендуро. И намерих
Аз се запалих по моторите още на 10-11 годищна възраст.. Но родителите ми както и на GSXR ми взеха мотор чак след няколко години (кофти
) моторчето беше на ток и аз и още един мой приятел го скъсвахме от каране по цял ден,сеха имам Ямаха (МБК) Форте 50цц но аз сам запален по ендурото от много време и след 2 месеца ще взема някоя машинка..сано да свърша училище 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар