До: Как се запалихте по Ендуро спорта?
Ами аз много обичам разходките по горите.За да стигна до желаната цел за крадко време ми трябва някакъв транспорт,който да ползвам без да съм в нарушение според нашите закони.За мен този транспорт се оказа ендурото.В планините от югозападна България почти няма пътища по които да не съм минавал.За да не прозвучи нескромно искам да уточня че става въпрос за пътища по които се минава с камион или джип. И сега като пиша този пост се питам; По кое съм по-запален? Енурото или гората
Ами аз много обичам разходките по горите.За да стигна до желаната цел за крадко време ми трябва някакъв транспорт,който да ползвам без да съм в нарушение според нашите закони.За мен този транспорт се оказа ендурото.В планините от югозападна България почти няма пътища по които да не съм минавал.За да не прозвучи нескромно искам да уточня че става въпрос за пътища по които се минава с камион или джип. И сега като пиша този пост се питам; По кое съм по-запален? Енурото или гората
...
,е позволих си чз-350 направено на ендуро с рамка и окачване на хонда,завремето си беше хит.Но поодраснах и започнах работа,поспестих някои друг лев и си взех доминатор искарахме заедно цели два сезона самоче ми беше доста тежичак и реших да го продам и да си взвма нещо по лекичко,в момента каран Yamaha YZF.
натоварих го в Ксарата (в багажника, половината стърчеше навънка) и хайде на село. Имах четири или пет карания с него преди да избуксува съидинителя. Закарах го в Пазарджик на един майстор до моста излъгаме...още седи там за ремонт нямало части...Започнаха едни безсънни нощи и така около месец два спестяване от закуските и накрая ..снимка номер две
. И в дните които лежах се запалих още повече 

Коментар