Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отивам да го вадя !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отивам да вадя мотора....

Дано

Коментар

Аз не знам дали тук или в темата за оплакваня да пусна моя пост ама аее , че става дума за "студ " , "зима" , "сняг" , "каране" , "мотори" и тн . Та исторята ми е такава взех та се ктротнах малко от разхайтения живот и ходенето по клубове , кръчми , дискотеки и други такива културни мироприятия , и си хванах гадже До тука добре , ама от каде да знам че така ще се влюбя , а и тя в мен де и всичко беше хубаво докато беше по-топличко , нямаше проблем докато се возех нищо не ми казваше ... НО дойдеха студовете и взе че падна първия сняг , кеф голям от много време не бях карал в сняг и аз и званя да и честитя първия сняг и да и кажа , че ще изляза да завартя някое друго кръкче ... точно това ми беше грешката !!! Като разбра че ще излизам на сняг с мотора ми се разкрещя с няколко доста популярни думи казвани за нас мотористи те попринцип (лут , идеот , самоубиец и тн. ) . Също така ми каза че изкарам ли мотора не иска повече да ме вижда , въпреки че мн даржи на мен и аз и казах че няма проблеми и няма да изкарвам мотора . И тетака , снега се топи , времето си лети , а аз няма да карам на сняг
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Браво Емилчо! Важно е да има желание и бензин пък другото не е важно. Продулжавай в същия дух и умната!

Поздрави!
        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
          самоубиец и тн. ) . Също така ми каза че изкарам ли мотора не иска повече да ме вижда , въпреки че мн даржи на мен и аз и казах че няма проблеми и няма да изкарвам мотора . И тетака , снега се топи , времето си лети , а аз няма да карам на сняг
          Ай да ти е честитио гажИто, със здраве да си го ползваш
          Обаче що не я зарежеш бе - тя още отсега щом ти дава наклон на ***?
          Представи си после какво ще е - не само, че няма да караш в снега, ами и в калта няма да ти дава (как прозвуча само), после и по сухото ще спре да ти разрешава, и накрая ще те накара да го продадеш тоя мотор - то в продаването няма лошо, обаче лошото е, че няма да ти даде да си купиш друг мотор
          Иначе любовта е най-великото чувство на света, ОБАЧЕ за всяко нещо си има граници - това нейното не е любов бе

Пък ако искаш, вземи покарай в снега, пък й кажи, че не си го изкарвал и толкова - в повечето случаи това е по-добрия вариант, стига да не те усети И на мене ми се е случвало да си премълча за нещо съвсем незначително, защото знам, че малкия камък обръща каруцата, пък те жените се сърдят за какво ли не (не всички, но повечето), така че ...
          Последно редактирано от HD; 26-01-08, 13:51.
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Обеснии на първия предмет(гаджето) с думи благи,че втория предмет(мотора)е важен почти колкото нея и готово,ако нещо не върже казваш ми рожбо избираи:Или аз и мотора или нито единия нито другия и готово.Решаваш въпроса капитално.

Коментар

Цецо, мани ги тия HD и spl77! Те те тласкат по пътечката надолу!
              СЛУШАЙ ЖЕНАТА, Цецо! Хем много внимателно и задълбочено я слушай! Е, като я слушаш не е задължително да я чуваш, а още по-малко задължително е да правиш каквото ти казва, обаче поне се старай да казваш "даа, разбира се" и "нее, в никакъв случай", точно когато трябва! Да не вземеш да объркаш местата на тия две реплики, щото моментално ще се усети че само я слушаш а не я чуваш и ще видиш тогава !
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

седни и й обясни внимателно и нагледно дори за какво става навапрос пък туковиж се е зарибила най-малкото ще те разбере и ще осъзнае какво означават за теб Тя и това да караш мотор... и аз съм имал същите проблеми, но вече ги нямам тай като липсва женската част

Коментар

При нас цяла вечер е валяло и сега продължава. Реших да изкарам малко мотора за някое кръгче ...

тук се вижда и някой друг пръст
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Тука във Варна е егати гадното време дууха кото замаено и прехвърча сняг.През почивните дни също беше така
                    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                    Gas Gas EC 200

Коментар

Ето че и Гошо е свалил фара на мотора си Няма да съм само аз без фар
                      Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        Ето че и Гошо е свалил фара на мотора си Няма да съм само аз без фар
                        Поздрави
                        Ех този Иво бее Да, не си само ти (за сега )
                        Свалих маската и таблото, защото при едно падане както споменах в темата "Каране по и около Чепеларе" паднах и мотора се озова точно на един камък и се счупи таблото (по точно само километража) и го свалих да залепя частите, които събрахме с приятели ( divecha и kurmi6ona ).
                        Сега тъкмо е свалено всичко, ще взема нов контактен ключ и ще го карам на ел.техник да му оправя токовете и тогава слагам всичко
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Мерси много на всички за съветите , надявам се накои от тях да ми помогне . Но (тука има едно голямо - "НО" ) нещата не са толкова прости , защото и педишните ми гаджета са ми казвали " мен или мотора " и сигорно се сещате какво съм им отговарял ама и те през лятото го казваха де (и нагли при това ) . Обаче сега е различно , пък и тя иска само през зимата докато е студено да не карам после ми каза че няма проблем . надявам се
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Мерси много на всички за съветите , надявам се накои от тях да ми помогне . Но (тука има едно голямо - "НО" ) нещата не са толкова прости , защото и педишните ми гаджета са ми казвали " мен или мотора " и сигорно се сещате какво съм им отговарял ама и те през лятото го казваха де (и нагли при това ) . Обаче сега е различно , пък и тя иска само през зимата докато е студено да не карам после ми каза че няма проблем . надявам се
                            Зависи какъв е мотораАко мотора е 2007г. предпочитам мотора и ще си намеря гадже мотористка

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                              Ех този Иво бее Да, не си само ти (за сега )
                              Свалих маската и таблото, защото при едно падане както споменах в темата "Каране по и около Чепеларе" паднах и мотора се озова точно на един камък и се счупи таблото (по точно само километража) и го свалих да залепя частите, които събрахме с приятели ( divecha и kurmi6ona ).
                              Сега тъкмо е свалено всичко, ще взема нов контактен ключ и ще го карам на ел.техник да му оправя токовете и тогава слагам всичко
                              И аз счупих по същия начин маската на фара

Коментар

в седмицата поне четери пъти му се мяткам независимо дали съм сам или с други
                                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X