До: Отивам да вадя мотора....
Дано
Дано
До тука добре , ама от каде да знам че така ще се влюбя , а и тя в мен де и всичко беше хубаво докато беше по-топличко , нямаше проблем докато се возех нищо не ми казваше
и аз и казах че няма проблеми и няма да изкарвам мотора . И тетака , снега се топи , времето си лети , а аз няма да карам на сняг
и аз и казах че няма проблеми и няма да изкарвам мотора . И тетака , снега се топи , времето си лети , а аз няма да карам на сняг

най-малкото ще те разбере и ще осъзнае какво означават за теб Тя и това да караш мотор... и аз съм имал същите проблеми, но вече ги нямам тай като липсва женската част

Няма да съм само аз без фар
. Но (тука има едно голямо - "НО" ) нещата не са толкова прости , защото и педишните ми гаджета са ми казвали " мен или мотора " и сигорно се сещате какво съм им отговарял
. Обаче сега е различно , пък и тя иска само през зимата докато е студено да не карам после ми каза че няма проблем
. надявам се
. Но (тука има едно голямо - "НО" ) нещата не са толкова прости , защото и педишните ми гаджета са ми казвали " мен или мотора " и сигорно се сещате какво съм им отговарял
. Обаче сега е различно , пък и тя иска само през зимата докато е студено да не карам после ми каза че няма проблем
. надявам се 
Ако мотора е 2007г. предпочитам мотора и ще си намеря гадже мотористка

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар