Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отивам да го вадя !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: отивам да вадя мотора....

Здравейте колеги и в осеново вчера барнахме мотореткитеТо ко не нажънка пече 14 градуса срамута да не по-бръмчиш малко
    Ето и малко снимки
    Прикачени файлове
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

Днеска в Орешак беше слънчево и топло и част от групата покарахме малко и малко попихме ;-)))))

Коментар

Днес и вчера бяха супер дни за каране ... , НО така и не можах да покарам
        В петък реших да го изкарам малко и съм спукал гума някъде (това го разбрах на другия ден, когато го бях изкарал да ходя да карам )
        И така изпуснах тези дни и не можах да покарам
        Поне се повозих Днес с един приятел ( с Сузуки ТС 125Р) побръмчахме малко из гората, но друго си е като всеки си е с мотор
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ето и още малко снимки от неделя То аз с тая ендуро гума много се хлъзгах вчера обаче не можах да запиша падане(да му се невиди) иначе щях да участвам за най кален екип но уви...
          Прикачени файлове
          Димитър Тенев

Коментар

....кефец ма-ааму , и кат че ли в гората по топло бе!!!!, по уютно някак си, от-колкото в градъ

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
              ....кефец ма-ааму , и кат че ли в гората по топло бе!!!!, по уютно някак си, от-колкото в градъ
              много ясно като адреналина е на макс как нема да ти е топло апак в града голяма скука
              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Тази събота и неделя пак !!!
                Тука от карловско да мислят какво трасенце може да се направи по чукарите на левски... а може и да пробваме кърнарската пътека
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Предлагам на модераторите, особено на Митков, да смени името на темата в "Отивам да го вадя ... !". защото тук се говори и без това само за мотори и няма как човек да се обърка с нещо друго ... !

Коментар

До: Отивам да вадя мотора....

..малий,днеска на пук на декември..временцето пак са ядваше!!! слънчице при нас ,и температури около 15 града -кво стана с таа зима..не сме видели още снежец

Коментар

май няма смисал да зазимяваме каквото и да е било, а ще се бръмчи цяла зима

Коментар

Първоначално публикуван от rudemitach Преглед на мнение
                        май няма смисал да зазимяваме каквото и да е било, а ще се бръмчи цяла зима
                        аз не мисля така
                        Величко Попов
                        0882496036
                        [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

При нас е стууууд и мраз Ама аз вчера изкарах моторетката малко да я пораздвижа в снега,няма такава тръпка,като му дам малко повече ряз и усещам как задницата почва да ми бяга на ляво,а после като видях от таралежките какви следи съм оставил направо ми напълни душата,много е яко да се кара на сняг,днес мисля пак да покарам,чудя се дали да не отида да опитам да катеря някое баирче в снега Сигурно тръпката ще е много по-голяма от колкото лятото
                          [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                          [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Тук в Чепеларе е около -5, -6 градуса в момента сега ще отида да го видя моя звяр какво прави После ще сложа някоя снимчица
                            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ми и тук е горе долу толко,снощи към 11 термометрите показваха -20 тук,но моторът си го държа в топъл гараж и запали от първия път на смукач
                              [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                              [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                              [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                                Ми и тук е горе долу толко,снощи към 11 термометрите показваха -20 тук,но моторът си го държа в топъл гараж и запали от първия път на смукач
                                Снощи около 22 - 23часа показваше -11 градуса тук при нас Моя сега не запали от първия път, но както и да е ... важното е, че запали
                                Ето и снимките ... извинявам се за лошото качество, но ми се развали камерата и сега снима само на такова качество

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X