Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отивам да го вадя !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отивам да го вадя !

...тука е едно слънце, и топло стана , ся ша ида да изкарам мотора...да зареди малко батерията, и да сипя горивце..!!!!

До: отивам да вадя мотора....

на мен ми е студено,иначе времето е приятно
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

.......покарах малко,ама си ,,хапе, , не за мотор вече ..

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
        .......покарах малко,ама си ,,хапе, , не за мотор вече ..

как да не е бре, днес особено беше перфетно време,
        досега май несме пропускали уйкенд поне единия ден да не покараме каквото и време да е
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Събота го дават да е хубаво времето и ще се кара и още как.

Коментар

.....тук при нас валя 3-4 дни нон-стоп ..и всичката ,,чернова,, се е разкаляла до неузнаваемост....., а и гумите са към края на живота си...и... -----> възможно е падане!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
              .....тук при нас валя 3-4 дни нон-стоп ..и всичката ,,чернова,, се е разкаляла до неузнаваемост....., а и гумите са към края на живота си...и... -----> възможно е падане!!!!
              Хич да не ти пука !
              На кал пък се пада страхотно и безопасно. Пързаляш се по задник, докато се спреш, голям кеф !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

и аз така казвам, супер е в калта и в дъжда, е все пак без гума и жива мъка
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Хич да не ти пука !
                  На кал пък се пада страхотно и безопасно. Пързаляш се по задник, докато се спреш, голям кеф !
                  Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  и аз така казвам, супер е в калта и в дъжда, е все пак без гума и жива мъка
                  Не им вярвай и на двамата те те гласят за конкурса на Жоро за най кален екип Те гавраджйите почивен ден нямат

Коментар

Някой няма ли да кара днес тук около Карлово ?
                    Освободих се днес а няма с кого да покарам
                    Ако някой се сети в профила ми има телефон търсете Даниел
                    Последно редактирано от Даниел Туйков; 22-11-07, 11:35.
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

......и пак е слънчево, май само ние се кефим на глобалното затопляне

Коментар

Не сте само вие кефещите, ама така и така нямам мотор , да взема да ида да оправя някоя и друга копирна машина поне, така и така ми влиза в служебните задължения
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Не им вярвай и на двамата те те гласят за конкурса на Жоро за най кален екип Те гавраджйите почивен ден нямат
                          Иване, ти си любимецът ми от "Общи приказки и простотии" !
                          Пак ги нагласи !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Иване, ти си любимецът ми от "Общи приказки и простотии" !
                            Пак ги нагласи !

Коментар

Днес ми се искаше да се разкарам към калоферския балкан да го видя какво представлява, но знам пътя само до левски от там нататък не съм ходил а в таз мъгла нещо не искам да си правя експерименти сам, та ако някой иска да се поразкараме малко да свирка !
                              Карлово - Левски - Калоферския балкан - Карлово...
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X