Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отивам да го вадя !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отивам да вадя мотора....

Аз моя го разходих още миналата седмица... и добре, че го направих, че сега си е студ. Не че тогава беше лято де Нямам снимки за съжеление. И да бях взел апарат, като спрях няколко пъти така ми трепереха ръцете, че едва ли бих могъл да снимам нещо - адски студено беше още тогава, камо ли сега! Извъртях малко километри и се прибрах. Умрях от студ, а на всичкото от горе се отъркалях с мотора, точно преди да си дойда... Класическия случай - идиот 1 идва от ляво идиот 2 от дясно на "Т" образно крастовище, а аз съм застанал в основата на "Т"-то... Майтап... В края на краищата пак се отървах, а даже и размърдах Honda-та, че вече ми се кара та две не виждам... Айде да идва пролетта, че да има какво да правя

Коментар

Днес мислех да го позапаля моя да поработи малко, но... така и не успях . Първо неможах да си отключа кормилото, долу в ключалката беше влезнала вода от последното измиване и беше замръзнало , въртех суках и най-накрая го отключих. Да ама после, гледам ръчките, всичко замръзнало... двете спирачки (жилата) бяха замръзнали, но ги пораздвижих, за разлика от съединителя, който въобще не мърдаше, не смях и да го напъвам за да не стане някъв фал. Добре, тръгвам аз да ритам, манивелата замръзнала и се рита сякъш НЕ ритам 650 кубика, а 1200 куб. Задния амортесьор и капачката на резервоара също бяха изпозамръзнали... абе изобщо кво да говоря скоро май ще го карам на топло
      KTM Fen

Коментар

Днес след кафе какво, какво да правя ... чакай да отида да видя мотора

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

И аз днес пробвах моите двата ,доста добре се даржат на сняг

Коментар

.... прибирам се преди малко от ски на Узана и малко след като тръгнах, един пич с раптор който преди това видях горе на пистите с кросови ботуши ме настигна и се залепи за мен, сякаш усети че сме от една порода

незнам как издържа до Габрово при положение карах минимум с 40 надолу и 60-80 като свърши спускането и в същото време валеше дъжд който замръзваше моментално, а той даже и очила нямаше Евала му ! дано не са го сваляли от атв-то на блокче лед
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тъкмо напълних резервоара до горе и сега чакам един приятел да дойде и излитаме да видим какво е положението
              Молете се да не ни хванат полицаите
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                Тъкмо напълних резервоара до горе и сега чакам един приятел да дойде и излитаме да видим какво е положението
                Молете се да не ни хванат полицаите
                Чакам си аз, чакам някой да дойде ама ... йок никой няма. Какво правим в такъв случей ... отиваме за едно бързо кръгче сами (Знам, че не трябва да се кара сам, особенно сега в тези студове, но аз бях точно на края на града (по-нагоре не можах да стигна )) Днес беше просто перфектно за каране при нас в Чепеларе, но нямаше с кой да карам по-рано следобед ии докато се разбера с един, двама мотористи дали ще караме си стана 17:00 ч. Тогава реших да отида сам за едно кръгче и така ето и малко снимки ( за съжеление с лошо качество ) ...

като за начало ... резервуара до горе

малко да позагрее

готов за старт

вече почти до края

до тук стигнах

беше меко и се измамих да спра и после ... няма тръгване

Това беше надявам се, че Ви е харесало и още веднъж се извинявам за качеството на снимките

Коментар

Tези гуми май са за смесено каране освалт и черно, доколкото виждам.
                  С тези гуми и да искаш по нагоре няма да стигнеш, но все пак си е похвално, че си излязал да понавъртиш някой километър
                  KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

тези гуми са за мъгла ама рядка

Коментар

Да се надяваме, че в най-скоро време ще ги сменя

Коментар

Днес беше добро времето тук и реших и аз да покарам та изкарах и аз моторетката да се разкарам тука из вилните зони..
                        По-късно репортаж и в "Карлово твърдо ендуро"
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Като гледам какво е времето днес в Бухово мисля да покарам утре малко по снега, но трябва да постегна малко MZ-то

Коментар

Днес пак покарахме
                            Снимки можете да видите тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...217#post291217

Коментар

Днес покарах малко в Бухово но без гуми не става нищо. С изключение на миналия път когато карах(миналата година)днес не паднах нито веднъж. Снимки не можах да направя защото бях сам и нямаше как да се снимам
                              Последно редактирано от emil93; 13-01-08, 15:23.

Коментар

O да тази зъбота и неделя и аз покарах и то добре. Поста в темата Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи на Даниел Туиков с катеренето по прагове много ми хареса, та и аз реших да пробвам. Еее голям кеф се оказа цяла събота и неделя не спрях да хвърча по ливадите и да катеря, искренно съжелявам, че нямаше кой да вербувам за фотограф Иначе в витоша на 1000 метра надморска височина става за каране снега се е постопил едно ланце грее направо златно време.
                                Поздрави на всички
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X