Първоначално публикуван от Спас
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
1-ви Май събора в Ябланица
Свий
X
-
До: 1-ви Май събора в Ябланица
Не е от СофияПървоначално публикуван от flashMX Преглед на мнениеГледам ти си от София. Да се разберем нещо??
от Обеля е
Остави коментар:
-
Гледам ти си от София. Да се разберем нещо??Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнениеПетрее, ти мискинино неден
Аз мога ли да дайда с колело и дали ще ми е лесно да мина трасето пиян

Събирай групата и да ни водиш!
Може даже на 2 да се разделим 1-та Дани с калпавия мАтор и 2-та с Ямахи да се съберем
Остави коментар:
-
Да не съм от София но съм на 5км от нея
Който иска ще го заведа по много лесен маршрут до там.Но има вариянт после да покарам и да се прибера чак вечерта така че който иска да си прави сметка
Остави коментар:
-
здр, аз ще дойда на събора от ботевград, но после трябва да стигна до кремиковци/бухово и ми трябва сигурна група до там, карам Yamaha yz250f. Който ще се връща по светло нека пи оставни тел. да се свържа.
Остави коментар:
-
Петрее, ти мискинино неден
Аз мога ли да дайда с колело и дали ще ми е лесно да мина трасето пиян

Събирай групата и да ни водиш!
Може даже на 2 да се разделим 1-та Дани с калпавия мАтор и 2-та с Ямахи да се съберем
Последно редактирано от anubis; 29-04-10, 09:58.
Остави коментар:
-
Гледам не си от София..Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнениеПриемам заявки до утре вечер.
На мен ми трябва някоя сигурна група с точни хора от София която да се върне по светло.
Остави коментар:
-
Приемам заявки до утре вечер.
Остави коментар:
-
Колеги свържете се по някакъв начин с Бате Пепи и той ще ви опъти как да стигнете до него и от там заедно , ако не можете да се свържете с него пишете на лична да ви пратя номера му предполагам няма да има нищо противПървоначално публикуван от rosen1914 Преглед на мнениеНие сме двама, които също не знаем пътя един XR и едно XT .От Овча Купел сме ако има група която тръгва от София имаме желание да се присъединим.
p.s. Сравнително новобранци сме
))
Остави коментар:
-
Аз съм от Овча купел,0897594414,Мариан.
Остави коментар:
-
Ние сме двама, които също не знаем пътя един XR и едно XT .От Овча Купел сме ако има група която тръгва от София имаме желание да се присъединим.
p.s. Сравнително новобранци сме
))
Остави коментар:
-
Има има , пък щом си и с ямаха още повече ще ти се обърне внимание от Бате Пепи .
ПП Бате Пепи , ние се организирахме тук само трябва да кажеш, в колко часа да сме в селото и пътя какъв е става ли за атв-та
Остави коментар:
-
Ако се намери някоя групичка , която да тръгне от София по черните пътища , но и да се върне по светло някаде следобяд да казва. Че нямам възможност да преспивам там а и съм с чист крос и нямам фарове + не знам пътя.
Остави коментар:
-
http://www.business.bg/f-24199/hotel...tihov-dol.htmlПървоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнениеКак стои въпроса с преспиването?
пред този хотел има няколко поляни и там е събора
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на Днес.
Остави коментар: