До: 1-ви Май събора в Ябланица
айде бе...снимки ще има ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
1-ви Май събора в Ябланица
Свий
X
-
митак не разбрах за какво точно ме упрекваш и от какво трябва да се срамувам
Остави коментар:
-
Айде айде колкото повече толко по яко в 9 на Херата ...
Остави коментар:
-
от Ботевград и околията в 9 във Врачеш пред Херата
Остави коментар:
-
Района не го познавам, така че незнам от къде минаваме.Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнениеЩе минете ли през Кремиковци?Пътя през гората става ли за тежко ендуро с шосейни гуми(Доминатор)?
Иначе за шосейните гуми няма проблем. Миналата година ходих с Африката, с жената отзад(до тук 420кг общо), с шосейните гуми и половината маршрут ми беше по пътеките. Ама жената знае как да се вози де и това е от значение
Остави коментар:
-
ние ще тръгваме от Сухата река,но още не сме се разбрали от къде ще минаваме.Първоначално публикуван от JorKaTa_ Преглед на мнениеА некой покрай Чепинци ще мианва ли ?
Остави коментар:
-
А некой покрай Чепинци ще мианва ли ?
Остави коментар:
-
Мисля че няма да имаш проблем ако си караш по пътя,стига да не тръгнеш по някой екстрим,че с тия шосеини гумиПървоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнениеЩе минете ли през Кремиковци?Пътя през гората става ли за тежко ендуро с шосейни гуми(Доминатор)?
Остави коментар:
-
Колеги предлагам софийската група да се съберем на паметника Левски към 09.30ч. и от там по "Янко Сакъзов", "Ботевградско шосе", на карулката в ляво и направо в Кремиковци.
Остави коментар:
-
Ще минете ли през Кремиковци?Пътя през гората става ли за тежко ендуро с шосейни гуми(Доминатор)?Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеСветльо, утре в 9.30 в Яна при Станислав.
Ако те устройва там сме.
0884747112 това ми е тел.
Остави коментар:
-
ДА,колега към 10 часа на дълга поляна в кремиковци,където всяка година се събира.Първоначално публикуван от JorKaTa_ Преглед на мнениеИначе 10.00ч горе на манастира в Кремиковци нали така ?
Остави коментар:
-
Иначе 10.00ч горе на манастира в Кремиковци нали така ?
Остави коментар:
-
Светльо, утре в 9.30 в Яна при Станислав.Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнениеНякой,ако знае каква ще е организацията утре и точно каде да сподели
Ако те устройва там сме.
0884747112 това ми е тел.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.
Остави коментар: