Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1-ви Май събора в Ябланица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• metalgiar
    отговори
    От: 1-ви Май събора в Ябланица

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
    Taka e,но няма да има нужда от това според мен.Хората се знаят кои са, всички ги познават в с.Трудовец.За сега не искам да пиша имената им, тъй като трябва да има някаква коректност, макар и да не заслужават!
    Значи моториста е задържан, така ли да го разбираме?

Остави коментар:

• Владимир Раденков(vladyas)
    отговори

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
    Следя темата и искам да кажа следното: Независимо от това, че бащата на неизвестното момче се е обадил със скрит номер, то този номер е останал скрит само за синовете на пострадалия, защото само с необходимо желание може да се разбере и установи по съответния ред собственика или ползвателя му И както казва колега metalgiar, след това лесно ще се навържат нещата
    Taka e,но няма да има нужда от това според мен.Хората се знаят кои са, всички ги познават в с.Трудовец.За сега не искам да пиша имената им, тъй като трябва да има някаква коректност, макар и да не заслужават!

Остави коментар:

• Helik
    отговори

Следя темата и искам да кажа следното: Независимо от това, че бащата на неизвестното момче се е обадил със скрит номер, то този номер е останал скрит само за синовете на пострадалия, защото само с необходимо желание може да се разбере и установи по съответния ред собственика или ползвателя му И както казва колега metalgiar, след това лесно ще се навържат нещата

Остави коментар:

• metalgiar
    отговори

Аз съм сигурен че някой тук от форума познава момчето но си премълчава,утре това може да стане с ваш близък или роднина, помислете.

Остави коментар:

• metalgiar
    отговори

Първоначално публикуван от dinkovv Преглед на мнение
    Добре аз не разбирам нещо, аз бях при Соня правехме спукана гума и 2ма полицая до бутаха някаква стара синя нонда, св може би и казаха че с нея е станало птп-то. И да дано човека се оправи скоро !
    Тия полицай са пълни олигофрени,в началото като стана инцидента тръгнаха да взимат някакъв доминатор и добре че ги видях и им казах че това не е мотора от инцидента.Те го оставиха и тръгнаха пак да обикалят.А полицията не може ли да види кой е тоя скрит номер и от там да се насвържат нещата?

Остави коментар:

• dinkovv
    отговори

Добре аз не разбирам нещо, аз бях при Соня правехме спукана гума и 2ма полицая до бутаха някаква стара синя нонда, св може би и казаха че с нея е станало птп-то. И да дано човека се оправи скоро !

Остави коментар:

отговори

Последните новини които научих за пострадалия Борислав Стоилов са, че днес е претърпял още една операция, като са му присадили кост.Лекарите не дават никакви прогнози относно състоянието му за напред.Другата новина е, че има още един пострадал при този инцидент-момче което е било до самия Борислав, също е било ударено от този мотор и изхвърлено на няколко метра-правили са му скенер на главата в Пирогов но не са открили нищо.В последствие е започнал трудно да диша и се е оказало че има 2 счупени ребра.
    Най-фрапиращото за мен е, че бащата на момчето ударило хората се е свързал със синовете на пострадалия, забележете от скрит номер от мобилен телефон и им е казал, че ако му остане днес време ще се срещне с тях.Определили са си среща някъде в София,тъй като и той имал работа там, но така и не се видели защото той свършил по-рано работата си и си тръгнал.Според мен този човек явно не осъзнава сериозността на случилото се или се опитва да баламосва хората.А пък за полицията в гр.Своге просто нямам думи-хората тръгнали да дават показания,а полицай им казва че той бил отпуска тогава и не знаел за какво става дума, че може би дежурния знаел-едни такива оправдания,едни овъртания че просто думи нямам.Дано на никой не се случва такава трагедия и дано човека се оправи.

Остави коментар:

• profesionalista
    отговори

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Аз бях на 30 метра от случилото се и видях на 90% от станалото,мотора не е бета а жълт КТМ двутактов,а момчето е на около15 години,ако го видя пак на 100% ще го разпозная,ако ви трябва свидетел ми пиши.
    ...браво колега!

Остави коментар:

отговори

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Аз бях на 30 метра от случилото се и видях на 90% от станалото,мотора не е бета а жълт КТМ двутактов,а момчето е на около15 години,ако го видя пак на 100% ще го разпозная,ако ви трябва свидетел ми пиши.
    Ok !Благодаря!

Остави коментар:

• metalgiar
    отговори

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
    И да помагат няма как да го скрият.
    Днес разбрах от роднини на пострадалия човек, че е по-добре и е претърпял операция, но за сега лекарите нямат становище относно състоянието му.Също така бащата на момчето ударило човека се е свързал със семейството на пострадалия днес.Има вече и няколко свидетели на случилото се готови да разпознаят лицето.

Остави коментар:

отговори

И да помагат няма как да го скрият.
    Днес разбрах от роднини на пострадалия човек, че е по-добре и е претърпял операция, но за сега лекарите нямат становище относно състоянието му.Също така бащата на момчето ударило човека се е свързал със семейството на пострадалия днес.Има вече и няколко свидетели на случилото се готови да разпознаят лицето.

Остави коментар:

• profesionalista
    отговори

...жалко,че някой помага на този "юнак" да остане анонимен,не му прави добра услуга.Дано човечеца се оправи бързо и да забрави спомена.

Остави коментар:

отговори

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Как така мотора е изчезнал,по нагоре пишеше че е прибран от полицаите,значи ако наистина е изчезнал значи те прикриват престъпление.
    До колкото разбрах е прибран друг мотор,който е бил до пострадалия, като е бил ударен от този на извършителя и така пострадалия е ударен от мотора до него, а иначе извършителя веднага след като е паднал и мотора му се е спрял в другия се е качил пак и е изчезнал.
    По последни данни мотора е BETA 250 и извършителя е от Ботевград 15-16 годишен.Събирането на информация продължава!

Остави коментар:

• Kurilsko_parche
    отговори

Не само мотористите са виновни. Публиката също има вина. Секи се юрнал на средата на пътя и неможе да се мине с кола. Вместо хората да се отместят от пътя, колите и моторите трябва да ги заобикалят. Не защитавам никой от мотористите и най - вече виновника, който причини всичко. Какъв човек трябва да си, да блъснеш човек и да избягаш?! Що за човек е този? Със сигурност е някой 17 - 20 годишен!!! Надявам се, човека да се оправи бързо и виновника да бъде наказан!

Остави коментар:

• ivansenbg
    отговори

Дано се оправи човека! От това стечение на обстоятелствата следва, всеки който кара мотор да се замисли за последствията от своите действия или по-точно глупости които прави, с мисълта за безнаказаност в тълпата!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
X