От: 1-ви Май събора в Ябланица
Опаа даваите снимки от тази година...аз си прекарах много готино и мисля,че всичко беше екстра, но не снимах...Големи карачи имаше изкефих се на макс...евала...!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
1-ви Май събора в Ябланица
Свий
X
-
Хайде бе хора,страх ли ви е да говорите по случая с пострадалия човек,нека поне някой каже какво става,човека здрав ли е,какви са последиците за моториста,гледам че темата е със 40 хиляди посещения и никой нищо не споменава,така както се прикрива нашия колега не води до нищо добро,проблема трябва да се обсъжда за да може за в бъдеще да се предотвратяват такива безумни постъпки.
Остави коментар:
-
Или казано по друг начин, всяко чудо за три дни.
Остави коментар:
-
Първо-щом не можеш да караш на задна гума недей,още повече със стотици хора на сантиметри от тебе и второ, момчето точно си избяга, беше до мотора няколко минути след това изчезна той и мотора.Първоначално публикуван от Стоян Мутафчиев Преглед на мнениеКаква информация ....вече всичко се знае.. кое е момчето от къде е и така нататък...не мисля че това е най-важното...не вярвам нарочно да е паднал а просто съдба....ако става въпрос там всеки 2ри караше на задна ...даже и мацките си возеха....ако не той, друг щеше да направи удар....
Аз бях там седя и гледам как повечето хора незнаят (или не искат) да направят нещо да помогнат на пострадалия.....взех колан от някой и му стегнах крака...имаше двама дебели полицай които си бъркаха в носа те нямаха дори аптечка да не говорим за първа до медицинска......добре че един друг човек извади аптечка срязахме му дънките и го превързахме. Крака очевидно беше счупен с открита рана....сега разбрах че човека след това е изпаднал в кома.....незнам какви са причините за това ..нямаше обилно кръвотечение и до последно се опитвах да говоря с пострадалия да не го оставям да мълчи ....човека въпреки уплахата беше контактен питах го дали нещо друго го боли освен крака разпитвах го от къде е и тн .... линейка незнам кога е дошла .....тука гледам сте писали че момчето веднага избягало .. не е точно така ... тои беше там под чадъра дори седеше до полицаите, доста се беше насмел и уплашил....след това не знам какво е станало и каде е изчезнал....
на такива български збирки винаги е имало инциденти просто незнам защо вместо тъпите ченгели не бяха сложили една линейка ...какво правеха там тея полицай ? Проверяваха книжките и гражданските ли ? На събор на който има стотици мотори коли и джипове при това не се прави за първи път и една линейка нямаше ...
Надявам се човека да се оправи
Остави коментар:
-
Каква информация ....вече всичко се знае.. кое е момчето от къде е и така нататък...не мисля че това е най-важното...не вярвам нарочно да е паднал а просто съдба....ако става въпрос там всеки 2ри караше на задна ...даже и мацките си возеха....ако не той, друг щеше да направи удар....
Аз бях там седя и гледам как повечето хора незнаят (или не искат) да направят нещо да помогнат на пострадалия.....взех колан от някой и му стегнах крака...имаше двама дебели полицай които си бъркаха в носа те нямаха дори аптечка да не говорим за първа до медицинска......добре че един друг човек извади аптечка срязахме му дънките и го превързахме. Крака очевидно беше счупен с открита рана....сега разбрах че човека след това е изпаднал в кома.....незнам какви са причините за това ..нямаше обилно кръвотечение и до последно се опитвах да говоря с пострадалия да не го оставям да мълчи ....човека въпреки уплахата беше контактен питах го дали нещо друго го боли освен крака разпитвах го от къде е и тн .... линейка незнам кога е дошла .....тука гледам сте писали че момчето веднага избягало .. не е точно така ... тои беше там под чадъра дори седеше до полицаите, доста се беше насмел и уплашил....след това не знам какво е станало и каде е изчезнал....
на такива български збирки винаги е имало инциденти просто незнам защо вместо тъпите ченгели не бяха сложили една линейка ...какво правеха там тея полицай ? Проверяваха книжките и гражданските ли ? На събор на който има стотици мотори коли и джипове при това не се прави за първи път и една линейка нямаше ...
Надявам се човека да се оправи
Остави коментар:
-
Здравейте колеги,понеже днес видях темата, реших веднага да пиша.Това което колегата metalgiar е видял мога да потвърдя, защото моториста мина покрай мен преди да испусне мотора и да удари човека.Дано човека се оправи по скоро .Глетката беше ужасна.
Остави коментар:
-
Какво става с пострадалите???Защо информацията прекъсна???
Остави коментар:
-
Още един пример за идиотията на някой хора на събора.
Остави коментар:
-
Колега хубаво е да цитираме законите и още повече, те са създадени точно за това
Но доколкото разбрах не става дума за задържане под стража на това момче, а за това че до момента то се крие и не е установено
. Тогава разликата ще бъде много голяма, а и затова писах че е много странно, защото става въпрос за малко населено място, където всички се познават и само по мотора може да се намери това момче. Дори не е нужно да се играе на скрити телефонни номера и прочие
Остави коментар:
-
Случаят е излкючително неприятен, но не е много странно, че на извършителят не е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража", защото в случаите на пресъпления извършени от непълнолетен, съгласно чл.386, ал. 2 от НПК: "Мярката за неотклонение задържане под стража се взема в изключителни случаи." Това, че извършителят не е задържан не означава, че по досъдебното производство не се работи. Все пак, къде ще бяга това момче? Няма къде.
Остави коментар:
-
Ако момчето все още не е задържано, то това е повече от странно. Или никой нищо не знае по случая или не иска нищо да направи
А доколкото виждам, щом тук в темата има информация, то тази информация и то в по-голям обем би трябвало да е там, където и е мястото
Остави коментар:
-
До колкото знам още не е задържан, като имам информация ще пиша!Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеЗначи моториста е задържан, така ли да го разбираме?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.
Остави коментар: