Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1-ви Май събора в Ябланица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ivonta
    отговори
    До: 1-ви Май събора в Ябланица

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
    Колега аз за първи път бях на Ябланица и честно да ти кажа много ми хареса ! Хората си бяха отишли със семействата - това е показателно . Може и да е измало пияни изцепки, но от тях пострадаха само и единствено тяхните изпълнители
    Колега,тези момчета дето карах с тях днес,миналата година бяха завели с тях жени ,приятелки и деца ,и какво да им обяснят когато видимо пиян пич притича покрай нас както го е майка родила!?Не ме разбирайте погрешно ,не съм въздържател но за всичко си има време, място и мярка!Да не ти описвам многобройните ситуаций по пътя на там и обратно по черния път естествено(бяхме пакет от 4 джипа)!Мисля че проблема идва от това че вече е много комерсиален(както е модерно да се изразяваме напоследък)!Преди две -три години ги нямаше тези проблеми(или поне бяха пренебрежително малко),както и да е важно е че сте изкарали добре.Аз също, такова каране ,падане,бутане и губене отдавна не беше падало!Между другото ще ме извинявате ако мислите ми са малко хаотично разхвърляни ,но сега релаксирам на салата и домашна ракия!

Остави коментар:

• rosen1914
    отговори

Колегата, с който бях спука гума още на отиване и кара 20 км на капла до Богров там намерихме гумаджия. И докато се оправим след хиляди премеждия се качихме до Ябланица към 14.00 часа, а по пътя беше доста натоварено, а тея джигити с ладите направо си бяха заплаха за околните. А на самата поляна в Ябланица наистина имаше доста семейсвта дори с малки деца. Като цяло беше много яко. Жалко, че прекарах половината ден по гумаджии

Остави коментар:

• CECO_KANGOTO
    отговори

Колега аз за първи път бях на Ябланица и честно да ти кажа много ми хареса ! Хората си бяха отишли със семействата - това е показателно . Може и да е измало пияни изцепки, но от тях пострадаха само и единствено тяхните изпълнители

Остави коментар:

• ivonta
    отговори

Доколкото разбрах е имало поне един инцидент,АТВ е блъснало мотор !Миналата година имаше стриптийз(мъжки ) ,и каране (повсеместно ) в нетрезво състояние на всякакъв вид техника из горите и околностите на Ябланица!Както ми отговори един приятел моторист на въпроса ,защо няма да ходи на събора(миналата година):Аз пияни хора и простотий мога да си гледам и в кварталната кръчма!
    И поради тези причини днеска една скромна групичка си се рзходихме из горите от другата страна на Искъра ,имаше по малък риск да налетим на някой "джедай" от събора! А както видяхме имаше и други като нас.

Остави коментар:

• CECO_KANGOTO
    отговори

Беше страшна лудница , но само докато стигнем, ние патувахме 4-5 часа бяхме с една джипка и просто по-бързо нямаше как Нашите приятели с атв-та и мотори са стигнали за 2 часа . Иначе беше страшна лудница догодина съм там пак задължително , но надявам се че ще бъда с мотор, а не с джипка Има и снимки ще кача след като ми ги пратят

Остави коментар:

• Силвестър
    отговори

Айде и безаварийно каране на всички горе ще се видиме

Остави коментар:

• Близнаците
    отговори

Айде групата ние след малко тръгвамеее

Остави коментар:

• Мариан(zloster)
    отговори

Първоначално публикуван от IVODR800S Преглед на мнение
    о па и аз ще се включа в групата за сервиза на родри
    купона ще е уникален
    М ,дааа.Вчера видяхме,ако и днес е така,трее памперси да си носиме

Остави коментар:

• IVODR800S
    отговори

о па и аз ще се включа в групата за сервиза на родри
    купона ще е уникален

Остави коментар:

• Мариан(zloster)
    отговори

Да бе

Остави коментар:

• Радо
    отговори

Ще минеш черен път без екстрими.

Остави коментар:

• Мариан(zloster)
    отговори

В събота 8.30 съм на ОМВ-то в Красна Поляна,от там 9.00 в сервиза на Родригезз и после тръгваме.

Остави коментар:

• monteekristo
    отговори

В събота 9.30 тръгваме два ХР-а от Хаджи Димитър,гарантирано прибиране по светло!!Който иска да заповяда!!0887 473733 Митко

Остави коментар:

• flashMX
    отговори

anubis може ли да ми дадеш номера на телефона ти? На лс ако искаш

Остави коментар:

• anubis
    отговори

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
    Тва в България ли е
    Ах мискини с татко си така да се заглавичкватеее
    Обеля е средище на мислители, поети и естети

Колега, ако искаш идваш в Обеля аз те водя до Пепко.
    От там по стръмни и обсипани с камъни кози пътеки и паднали дървета в дерета, към Ябланица.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
X