Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1-ви Май събора в Ябланица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Венци- малкия
    отговори
    До: 1-ви Май събора в Ябланица

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
    Ти си извратен бе

Остави коментар:

• Николай Нинов
    отговори

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
    То всичко хубаво с тоя събор,ама това което ставаше след него по пътя между Ябланица и Кремиковци хич не беше хубаво и за пример.Ще пусна и снимки.ТОВА НЕ Е ТРАСЕ ЗА СЪСТЕЗАНИЯ.Там редовно майки си разхождат децата.Не може по пътя да се търкалят пияни хора с лади въртяни няколко пъти по покрив и надписи камикадзе.И това всичко бяха хора идващи след събора.Видях дори и коли със семейства които бяха тръгнали на разхдка и избягали обратно като видяха какво става по този път.Щастлив съм,че съм жив след уникалния москвич,който едвам спря на един метър от нас с цената на хвърляне в гората от негова страна.
    И аз съм съгласен!Алкохолът явно не прощава на никой.Доста хора ходят там с целта да ядат и пият.Това е сьбор за мотори,да има приключения и емоций,а не на пияници,които да застрашават живота на хората.Миналата година имаше и полиция,не знам тази дали е имало,но ако е имало това значи че не си вършат работата както трябва

Остави коментар:

• Gubata
    отговори

Toя събор може да е бил супер верно, но прибиращите се пияни диваци, с разнебитени(като взети от някоя морга возила) и без номера машини, си бяха направо ОПАСНИ. Пуснал съм Ви малко снимчици да видите москвича "Камикадзе" с 5 "пилота", които за малко да ни ударят с Брадчеда, и се забиха в канафката. По пътят от манастира на горе към хижата не е място за състезание, по пътеката е пълно с разхождащи се, потенциална мишена, за дебилите с колите от моргата.

Остави коментар:

• ivonta
    отговори

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
    То всичко хубаво с тоя събор,ама това което ставаше след него по пътя между Ябланица и Кремиковци хич не беше хубаво и за пример.Ще пусна и снимки.ТОВА НЕ Е ТРАСЕ ЗА СЪСТЕЗАНИЯ.Там редовно майки си разхождат децата.Не може по пътя да се търкалят пияни хора с лади въртяни няколко пъти по покрив и надписи камикадзе.И това всичко бяха хора идващи след събора.Видях дори и коли със семейства които бяха тръгнали на разхдка и избягали обратно като видяха какво става по този път.Щастлив съм,че съм жив след уникалния москвич,който едвам спря на един метър от нас с цената на хвърляне в гората от негова страна.
    Напълно съм съгласен с колегата ,някой от тия "пичове" си плачеха за един здрав пердах!

Остави коментар:

• ivonta
    отговори

Още снимки от днес,на една от последните снимки се вижда Доминатора и новия собственик как "щурмуват"реката!
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• братчеда
    отговори

Остави коментар:

• Николай Нинов
    отговори

Било е страхотно!Дано всички да са изкарали добре!Районът около Ябланица е чудесен за ендуро има всякакъв вид терени с различни препядствия и пътища в всяка една посока.Съжалявам,че не успях да присьствам на това сьбитие,дано винаги да е така весело с много емоций и адреналин

Остави коментар:

• ivonta
    отговори

Доминатора се представя блестящо ,защо не се обади имахме много бира...... А групата от Кумарица набира сили в момента,днес бяхме само с два джипа и няколко мотора(моя мотор не игра по техн. причини ),но за в бъдеще джипките ще са 4-5 ,а моторите още повече!! Като тези цифри са от една тясно сплотена група,иначе от Нови Искър имаше бая народ!

Остави коментар:

• Жоро Донечки
    отговори

Първоначално публикуван от ivonta Преглед на мнение
    Имам и аз малко снимчици от днес....
    Мернах ви днеска от далече с новия Доминатор
    Ама после ви изгубих та да ви се обадя...
    Как е машината, бива ли я?

п.п. до Светльо КЛХ - бившият ти Доминатор вече е при тея пичове, в Кумарица....

Остави коментар:

• kbuchvarov
    отговори

Ето малко и от мен:

Остави коментар:

• ivo_KLR
    отговори

Браво било е супер много навалица е имало

Остави коментар:

• ivonta
    отговори

Имам и аз малко снимчици от днес....
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• Спас
    отговори

Снимчици, коментара е излишен

Това видях аз.......
    Последно редактирано от Спас; 01-05-08, 22:08.

Остави коментар:

• SIRIUS
    отговори

Изтървах го. ;(

Остави коментар:

• Спас
    отговори

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
    митак не разбрах за какво точно ме упрекваш и от какво трябва да се срамувам
    Павка, майтапя се.
    Но все пак не трябваше да бягаш от гората

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
X