Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Историята на група - ТРЯВНА.
Свий
X
-
От: Историята на група - ТРЯВНА.
Едан седмица след като бяхме по Батак
с Белин решихме семейно да се качим на Българка да си направим едно барбекю
Но ни нападна една тумба гладни мотористи-Фантата,Цецо,Петко,Бонев,Рамбо и май нямаше сдруги

Хапнаха и решиха да покарат

Като се върнаха казаха,че са катерили Купените и се срещнали сгрупа от Енина

Това е от този неделя ние си изкарахме добре и момчетата не останаха гладни
Последно редактирано от borkatasx; 03-11-12, 22:28.
Коментар
-
Жорка тука ще спориме малко има ли голям мерак нито глад,жажда, секс мекс не могат да попречат.Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеТака е Боре , както се казва hungry bear doesn't play boogie boogie
, сиреч - гладен моторист мотор не кара

Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Е и ти си прав, особено ако моториста бърза да ги свърши тея нещаПървоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнениеЖорка тука ще спориме малко има ли голям мерак нито глад,жажда, секс мекс не могат да попречат.
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Донякъде си прав,но колко пъти все гладни караме,но това не е проблем като има вода всичко е наредПървоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеТака е Боре , както се казва hungry bear doesn't play boogie boogie
, сиреч - гладен моторист мотор не кара

поздрави
Коментар
-
Да понапиша нещо кратко от една разходка,че не съм писал скоро
Значи това е някъде към 25.07.2010г. Свормирахме една групичка да покараме
Посъбрахме се различни техники имаше Иж,туристическо кавазаки,МЗ,и други техники
Избрахме леко теренче от Трявна към Плачковци после Гръбчево,Българка,Кръстец,Станчов хан и Трявна
Няма много материал от този ден,но колкото толкова
Бяхме Аз,Калоян,Гошо,Павката,Дармонски,Рамбо и Нино
Калоян

Рамбо

Това е почти нищо
Коментар
-
Честита и доходна да е и на на тебеПървоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнениеЧНГ Борка.Един въпрос,този куп с баластра не е ли на гара Кръстец.
Позна точно там се намираше тази купчина
Поздрави
Коментар
-
Ейййй , браво Боре !! Аз вече си мислех , че продължението е кодирано !! Добре ,че пусна да видим какво що е .... давай нататък с историята или с някое от новите карания за 2013 година
Поздрави !!Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Да драсна някой ред
Края на месец юли 2010г. излязохме да покараме 5 човека, Цецо,Фантата,Бъчваров,Аз и НиколаЙчо за първи път в историята се появи Хонда CR 250 2 такта
Тръгнахме към Българка през Гръбчево,аз щях да покарам малко и да се прибирам
Качихме се до Българка и аз останах при Белин да изпия една бира,а другите продължиха да се забавляват по Балкана и ето
Това са хубави кадри,но аз не съм присъствал на това нещо за което съжалявам
Това е от разходката има и някой клипче всичко завърши добре
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар