От: Историята на група - ТРЯВНА.
Един бърз репортаж
на 24 май два дена след като Сиромахчето загази
направихме едно каране към предела-Санича,Рицина,Бонев,Аз,Фантата и други май нямаше
Да ме извинят ако съм объркал геройте ,но това помня
Нама почти никакави снимки от това каране,защото никой не снима тогава
Стигнахме предела похапнахме и тръгнахме към с.Вонеща вода по време на карането минах през една локва и КТМ-чето угасна започнах да ридам-скъсах го от ритане и нищо
сменихме се Санича започна да рита и нищо
до нас имаше едно малко байрче затикахме го на високото и надоло с бутане да набере скорост припали запали и угасна
Хайде пак и този път улови ред и газ към Вонеща вода без да спирам
Стигнах до асвалта и спрях да се групираме и някой ми каза,че съм целият в масло погледнах и видях,че гарнитурата на капака на съединителя е изплюла и маслото се е разлямо,но не всичкото
Това се получило от много ритане,стигнахме до селото и започнахме да мислим кой да ме транспортира с бус до Трявна,разтоянието е 20км по асвалт
Звъннах на Цецо,но не си вдигна телефона и тогава Санича се обади на бай Пец-неговият шофьор и всичко се нареди
бусът пристигна натоварих се и Рицина ме снима за спомен

Ами това е
Поздрави
Един бърз репортаж
до нас имаше едно малко байрче затикахме го на високото и надоло с бутане да набере скорост припали запали и угасна
Хайде пак и този път улови ред и газ към Вонеща вода без да спирам
Стигнах до асвалта и спрях да се групираме и някой ми каза,че съм целият в масло погледнах и видях,че гарнитурата на капака на съединителя е изплюла и маслото се е разлямо,но не всичкото
Това се получило от много ритане,стигнахме до селото и започнахме да мислим кой да ме транспортира с бус до Трявна,разтоянието е 20км по асвалт
бусът пристигна натоварих се и Рицина ме снима за спомен

Ами това е
Поздрави

хахахаха

А за природата заповядай да я видиш от близо
Коментар