Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Група- ТРЯВНА
Свий
X
-
От: Група- ТРЯВНА
Борка, отдавна не сме карали заедно и съм забравил, че държиш репортажа да бъде пуснат в вашата тема за което извинявай
пусни снимките и клиповете които ти пратих !
Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Благодаря ЖоркаПървоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеБраво Боре !! Супер сте покарали, благородно ви завиждам. Поздрави на цялата група !
Браво и на Стефчо, много се изкефих как прескача дървото и то в изкачване !! Браво !!
А ти кога ше ни посетиш да покараме малко
А стефчо си го може
Поздрави
Коментар
-
Дака аз не държа да пускаш репортажа в нашата тема ,аз си захранвам нашата тема,а ти твоятаПървоначално публикуван от ДАКАТА Преглед на мнениеБорка, отдавна не сме карали заедно и съм забравил, че държиш репортажа да бъде пуснат в вашата тема за което извинявай
пусни снимките и клиповете които ти пратих !
Така,че няма проблеми
Поздрави
И пак заповядайте
Коментар
-
Да Ванка наистина е добро дървото има още клипове с това дърво с други участници по назад в тематаПървоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениеТова с дървото вярно е яко
.
поздрави
Коментар
-
Боре , знаеш, че желание имам огромноПървоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнениеБлагодаря Жорка
А ти кога ше ни посетиш да покараме малко
А стефчо си го може
Поздрави
!! Мисля по-въпроса, само да мине и ръката, че нищо не мога да направя в това положение, лошо я счупих ;( .
Дано до края на годината ме удари малко и мен късмета и да сменя возилото. Днес харесах една Ямаха YZ426F за 2к лева, но са ме изпреварили, ако имаш нещо в предвид за тея пари - звънни , ако ли не ще се чака още
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Този път няма снимков материял само една снимка направих за съжалениеПървоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнениеБат Борка хубаво сте си прекарали някоя снимка няма ли или вие сте фенове на видеото а това с дървото е доста добро.
Другият път повече
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
всичко приключи благополучно
Коментар