Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Група- ТРЯВНА
Свий
X
-
От: Група- ТРЯВНА
Браво Боре , добре сте се позабавлявали !! ТО твоето не може да се каже бране на гъби, по-скоро ти се е привидяла гъба, ма си се отказал да я береш в последния момент
П.п как се представят новите гуми, доволен ли си или има какво да се желае ?Поздрави на цялата група
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_tr Преглед на мнениеБорка ти си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеНикой не е снимал Husqvarnata как излезна по камъните.Фантата
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеНикой не е снимал Husqvarnata как излезна по камъните.Последно редактирано от cdenev; 03-12-12, 16:53.
Коментар
-
Първоначално публикуван от The Infamous Преглед на мнениеБатьo, вчера цялото внимание е било към новите ти ботуши.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеБраво Боре , добре сте се позабавлявали !! ТО твоето не може да се каже бране на гъби, по-скоро ти се е привидяла гъба, ма си се отказал да я береш в последния момент
П.п как се представят новите гуми, доволен ли си или има какво да се желае ?Поздрави на цялата група
а гумите са като да караш с нови особенно предната
но с нови гуми всеки може
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеНикой не е снимал Husqvarnata как излезна по камъните.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеTe тези ботуши струват 150 лв.За какво им е внимание.Фантата
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеПиша ти отсъствие за вчера.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнениеКОЛЕГИ НА 28.12.2012 ЩЕ СЕ СЪСТОИ БАНКЕТА,който ще бъде на ХИЖАТА.
Кувертите трябва да се внесат до 09.12.2012, но явно нямя желаещи,както за каране така и за банкет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар