Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група- ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група- ТРЯВНА

Първоначално публикуван от anatoli_petkov Преглед на мнение
    Ние защо не бяхме от поканените???
    За кафе ли?Защото преди малко спряА ти нали четеш и винаги си добре дошъл

Коментар

Борка днес изтървахме перфектно време

Коментар

Перфектно време , ето и малко клипове:

а тук намерихме една стръмна пътека:

Коментар

Коментар

''И 9 бона хвръкнаха в гората... '" хахахах Браво момчета , яка заигравка сте намерили, тая пътека бая ви е поизмъчила май ! Доста стръмно изглежда , дори на клиповете !! Браво Поздрави на цялата група
            Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от joro_tr Преглед на мнение
              Борка днес изтървахме перфектно време
              Изтървахме ама какво да се прави,децата трябва да се гледат

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                Изтървахме ама какво да се прави,децата трябва да се гледат
                Така е, децата са с приоритет пред хобито.
                Интересни клипчета са се получили

Коментар

Браво на Цецо и Фантата много добра пътечка,само не разбрах защо супер експерта/НиколаЙчо/само гледаше,а не се прояви

Коментар

• Колеги никои нищо не каза за резачката,тя от първия път излезе преди КТМ и те.

Явно Фантата много се ядоса,че прбва поне 15 пъти докато излезе по нагоре.

А деветте бона така и не успяха да излезнат преди цваиката

А за това,4е ниакой колеги не можаха да излезнат ниама атрашно,наистина беше идеално времето но то тепържа ште започва да вали.
                    Последно редактирано от nickbochev; 16-08-12, 23:50. Причина: Сливане на публикации

Коментар

Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнение
                      Колеги никои нищо не каза за резачката,тя от първия път излезе преди КТМ и те.

А за това,Че ниакой колеги не можаха да излезнат ниама атрашно,наистина беше идеално времето но то тепържа ште започва да вали.
                      Ама Фантата накрая излезе пред резачката пък нея тъй и не я видяхме отгоре (май шофьорчето все още повече грачи от колкото кара ).

Коментар

Първоначално публикуван от dizela_mr2 Преглед на мнение
                        Колеги никои нищо не каза за резачката,тя от първия път излезе преди КТМ и те.

А за това,4е ниакой колеги не можаха да излезнат ниама атрашно,наистина беше идеално времето но то тепържа ште започва да вали.
                        Аз не знам за цвайката ама ти се научи да пишеш малко по-разбрано,че се напрягам докато те разбераИли това е някакъв диалект
                        И за неделя си вземи бензин

Коментар

какво за неделя???

Коментар

В неделя 19.08.2012г да покараме малко за здраве

Коментар

Щом е за здраве няма как да откажа

Коментар

Днес излязохме да покараме малко за здравече то след събота вечер малко повече алкохол трябва да се изкара от някъде
                                В 9.30 се събрахме пред вкъщи трима гъбари,Аз,Белин и Гошо
                                Тръгнахме към Предела,че там по лек прехода

На спирката на Милевци

Тръгнахме по един път където съм минавал преди годиниБелин предложи за разнообразие
                                Пътчето биваше докато не стигнахме до паднали леки дръвчета

А това е като си почивахме на сянка нали сме излезли за гъби

Три дървета

Опа ново препядсвие

Ох най-накрая на Предела на маса

А тука вече сме на финала аз три пъти пуках гума най- голямото препятсвие беше след като си хапнахме и тръгнахме към Вонеща Вода и много дръвчета и храстиУбодох гумата напомпих видях,че държи и покарах малко и пак и натретият път напълних със спрей и всичко беше добре и покарахме и на един камък и пак я спукаш и спрея не помогна и до Трявна със спукана предна гума

Това е от разходката за гъби

Има още малко репортаж от малко дърводобив
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X