Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група- ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група- ТРЯВНА

Е поне си имал с кого да излезеш,а мен НиколаЙчо ме прекара сам да карамДобре дошъл

Коментар

Хаха, вие скоро ще отворите тема ''КОГАТО НИКОЛАЙЧО ТЕ ПРЕКАРА''. Не че го защитавам, ама на всеки се случва да се откаже,все пак караме за удоволствие, нали Макар и аз много се дразня някоЙ да се откаже в последния момент и да остана сам за каране. Ама май много се разфилософствах Само последно да кажа, НИКОЛАЙЧО, по-сериозно, не бива така
      Последно редактирано от viki terzieva; 28-09-12, 07:23. Причина: Неизползване на главни букви

Коментар

За вас кибиците.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P9260001.jpg
Прегледи:4
Размер:166.3 КБ
ID:5412533

Коментар

Утре 07 10 2012г. в 8.30 на кафе в Бижуто и в 10.00 на поляната на Милевци с моторите

Коментар

Този път ще пропусна . Дано да има повече снимков материал и видео..

Коментар

Коментар

Коментар

Гледам наште много задобрели!!!

Коментар

Вчера се събрахме да покараме малко по БалканаСиромаха,Рамбо,Дилян,НиколаЙчо,Бенко,Цветан и Аз,а Фантата и Бах ще ни стигнат
                    Тука се събираме на Милевци

Цветан и Дилян

Бечито с нов екип и НиколаЙчо

Рамбо и Сиромаха

Тръгнахме към с. Дамяновци,Ст.Хан Велчевци

Тука сме на Велчевци

Рамбо

От Велчевци към Кръстец
                    Бечито с новия екип се пъчи за снимка

И аз да се пробвам как е да те снимат

От Кръстец към Бузлуджа и от там през перките към Енина,но Бечито падна и спука радиаторСпоред него,помъчихме се на му помогнем,но той ни отряза и продължихме карането към Енина,но завихме и се натъкнахме на една пътека където излиза на разклона за Бузлуджа от Казанлък Снимки няма ,защото ни заболяха ръцете да спускаме по този чакъл и спираяките загряха

Фантата преди пътеката

А тука след пътеката

И това е последната снимка ,Хапнахме на Гр. Шипка и след това се разделихме с експертите и ние се прибрахме по магистралата,а те по Армана или нещо подобно Дилян скъса верига сложихме едно звено и продължихме
                    Всичко завърши добре, карането се получи с изключение на проблема с Бечито,но той си знае
                    Последно редактирано от borkatasx; 08-10-12, 22:09.

Коментар

Браво момчета , яко сте покарали пак. Пак тез професионалистите , много задобрели бре Боре , на какви '' малки '' дънерчета тренират без проблем :Р . Браво браво , само така .

П.п Друго си е и теб да те снимат , не само ти да щракаш , нали Боре !! :Р
                      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                        Вчера се събрахме да покараме малко по Балкана.........

Еее добре сте се събрали но не виждам БАЛКАНИ
                        Последно редактирано от Chinela; 09-10-12, 18:03.
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

[/QUOTE]Еее добре сте се събрали но не виждам БАЛКАНИ [/QUOTE]

Е ми ние си живем в БАЛКАНА

Коментар

Борка, не го слушай Пачарозов, той също си има Балкан, но си кани гостите в нивата, Балкана пази за себе си....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Борка, не го слушай Пачарозов, той също си има Балкан, но си кани гостите в нивата, Балкана пази за себе си....
                              Ама ако беше карал в Балкана щеше да си тръгнеш без медал.
                              Последно редактирано от Chinela; 09-10-12, 19:18.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                Ама ако беше карал в балкана щеше да си тръгнеш без медал.

Мислиш ли??? Че аз и в нивата ти не карах, и пак взех медал....старост-нерадост.!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X