Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група- ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група- ТРЯВНА

Коя е тази пътека???
    След малко имам среща с бившия шеф на Борката...

Коментар

Първоначално публикуван от anatoli_petkov Преглед на мнение
      Коя е тази пътека???
      След малко имам среща с бившия шеф на Борката...
      От предела към Трявна

Коментар

В неделя празник,да покараме малкоИ всички са поканени,въпреки,че ние не бяхме поканени за Троян

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:40.jpg
Прегледи:15
Размер:63.1 КБ
ID:5404791
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
            В неделя празник,да покараме малкоИ всички са поканени,въпреки,че ние не бяхме поканени за Троян
            Идеята е много добра

Коментар

Колеги днес като се прибирах ми направиха забележка,че покрай къщата на Минев се карало много бързо, а там има децаИ бъдете така добри да подавате по-малко газ там,за да не настройваме хората против насА също и за други преминаващи колеги Благодаря

Коментар

Къде е тази къща ние минаваме ли край нея???

Коментар

Първоначално публикуван от anatoli_petkov Преглед на мнение
                  Къде е тази къща ние минаваме ли край нея???
                  Да по черният път последната къща

Коментар

Давай матриал,то недоволни в Трявна колкото искаш.Имам запитване към Данчо Сиромахов,гледам жилетката ми е в гаража обаче шишето с отлежалата ракия не го виждам!!!

Коментар

Да пусна малко материял от вчера,че Вальо да погледа,да не е без нищонали ракията липсва поне снимки да погледа
                      Вчера се събрахме 9 моториста от всички категорийСупер експерт,експерт,хоби,гъбари и......
                      НиколаЙчо,Фантата,Бъчварчето,Рамбо,Бечито,Анатоли,Санича,аз и Гошо не на последно място
                      Решихме да се поразходим до гр.Шипка през Бузлуджа Всичко мина добре към Шипка без спукани гуми и други аварий

Санича на кадърна Плачковци

Тука вече сме на Българка от Анатоли не мога да смимам другите като види камера се мести пред нея

А тука и НиколаЙчо в далечина си оправя рокличката

Колегата от Плачковци ни настигна докато се снимаме и пушат

Хапнахме на шипка където се срещахме с Габровските колеги и нашият супер експерт искаше да катери и колегата Димов125ктм им показа една пътекаА ние бяхме тръгнали на разходка и решихме да се прибираме и като тръгнах ми блокира задната гума и се оказа,че се е извадила едната накладка и конзолата където държи апарата е счупенаМахнах апарата вързах го със свинска опашка набързо и обратно, а тримата експерти заминаха да катерят,но няма материял,само разбрах,че било трудничо и по слухове Николайчо търсил майка си

А тука по обратният път да пушат

Вече сме над заслона на ловжийте на Плачковци
                      Анатоли и Бечито

Санича

Гошо

И кончетата на сянка

Това е от разходката, за другите не знам няма материял

Коментар

Колеги само не разбрах как беше пътечката - "Черната могила",имаше ли екшън?Поздрави от габровската група.

Коментар

Добре беше ние неможахме да я качим до горе ,върнахме се в селото и хванахме няква много хубава пътека "арманито " незнам маи така се казвала патеката води точно до двойния завой между бузлуджа и шипка много е забавна http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater ето снимки от там

Коментар

Първоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнение
                            Давай матриал,то недоволни в Трявна колкото искаш.Имам запитване към Данчо Сиромахов,гледам жилетката ми е в гаража обаче шишето с отлежалата ракия не го виждам!!!
                            Валка,шишето с ракията е в къщи.Не го оставих,защото тебе те нямаше.Брат ти беше там и ме достраша да оставя шишето понеже е голям алкохолик.
                            Другият път ще оставя две.

Коментар

Понеже никой не се сеща да пусне клипове та аз да ги пусна

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X