Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група- ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Група- ТРЯВНА

Благодарим за снимките на колегите от Енинската групаПоздрави

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
      Жоре,ето още една снимка на която присъства Борката.
      Ххахаха да де, гледам внимателно , то по принцип всичко гледам и чета внимателно , ама днеска се изложих като кифладжия , а сега пък за мезе ме вземахте амааа де хахахахахаххаха
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

• Първоначално публикуван от cdenev Преглед на мнение
        Да, пътеките са доста стръмни и каменисти,а клипа gopr1496 е на ски пистата на Узана.Зимата там ходим да караме ски,лятото с моторите на рали.Като намериш превоз идвай да покараме.
        Супер, супер !!! Много ми допадна, само не знам дали моята мАторетка ще се справи ! Ама има само един начин да разберем , нали така !!! . Пуснал съм разни запитвания вече за някакво микробусче и да видим какво ще излезе, в краен случай разглабям мотора и го натръшквам в Алфата и така ще е ...

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
        Не съм я смалявал,то я няма многоЕ простено ти еКогато решиш да идваш си добре дошълПоздрави
        Е сега и ти Боре, просто ми се видя по-къса за разлика от предните снимки с 1-2 номера сигурно , не знам ... . Ще гледам да се възползвам от поканата, дано се наредят нещата , че много ми се идва....
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Малко изпълнения от днес

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Браво момчета, пак сте правили изпълнения . Много интересно преминаване . Само не разбрах , защо на първия клип колегата така изкочи с мотора, толкова ли е дълбока тая вада ли какво е там ??

Съжалявам за спама, но това клипче може да ви е много полезно, ако успеете да го приложите в практиката, на мен лично ми е трудничко , но понякога се получава де

П.п забравих да кажа , че има някакво развитие по въпроса за транспорта на мАтора ми, така , че скоро време ,дай Боже, може и да очаквате включване
                    Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 28-06-12, 22:14. Причина: Добавяне

Коментар

Ако има желаещи да покараме в неделя , 8:00 на кафе в "Бижу"-то

Коментар

Първоначално публикуван от cdenev Преглед на мнение
                        Ако има желаещи да покараме в неделя , 8:00 на кафе в "Бижу"-то
                        НиколаЙчо ще кара ли май

Коментар

За утре освен кафето

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                            За утре освен кафето
                            .... то пише,ще караме!

Коментар

Първоначално публикуван от cdenev Преглед на мнение
                              .... то пише,ще караме!
                              Да разбрахно не много

Коментар

Николайча му е горещо не му се каралоняма угодия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X