До: Crazy Job - Обикновено Ендуро
Добра тренировка направихте днес, много ми хареса 

Добра тренировка направихте днес, много ми хареса

особенно с нужните съвети от треньорите  (Жоро Хаджиев и Жоро Пашов)... !
 особенно с нужните съвети от треньорите  (Жоро Хаджиев и Жоро Пашов)... !  Марти днес наистина направи тази обиколка на трасето от време от 2:19.00
 Марти днес наистина направи тази обиколка на трасето от време от 2:19.00  Нека да оточним и на другите джуниари времената:
 Нека да оточним и на другите джуниари времената: - 2:34.00
 - 2:34.00 Макар днес на мен да не ми беше ден но...
 Макар днес на мен да не ми беше ден но...  Затова тренираме (трупаме рутина)
 Затова тренираме (трупаме рутина) 
 особенно с нужните съвети от треньорите  (Жоро Хаджиев и Жоро Пашов)... !
 особенно с нужните съвети от треньорите  (Жоро Хаджиев и Жоро Пашов)... !  Марти днес наистина направи тази обиколка на трасето от време от 2:19.00
 Марти днес наистина направи тази обиколка на трасето от време от 2:19.00  Нека да оточним и на другите джуниари времената:
 Нека да оточним и на другите джуниари времената: - 2:34.00
 - 2:34.00 Макар днес на мен да не ми беше ден но...
 Макар днес на мен да не ми беше ден но...  Затова тренираме (трупаме рутина)
 Затова тренираме (трупаме рутина) 
 ,тренирайте защото идва новата сила малката бучка с хусварната
,тренирайте защото идва новата сила малката бучка с хусварната

вече е готова така че и той ще се включва в тренировките,МАЛЪК много се подмазваш на тренерите
вече е готова така че и той ще се включва в тренировките,МАЛЪК много се подмазваш на тренерите да не искаш после някакви превилегии
да не искаш после някакви превилегии

Но май не случи на Баща, близо една година да го чакаш Хъскето да възкръсне.
Но май не случи на Баща, близо една година да го чакаш Хъскето да възкръсне. 

Както и скоро ще започват тренировките на малката бучка
 Както и скоро ще започват тренировките на малката бучка А за ваше сведение скоро ще се сдобивам с нов мотор
 А за ваше сведение скоро ще се сдобивам с нов мотор  Но нека да не спамим темата...!
 Но нека да не спамим темата...! 

Както и скоро ще започват тренировките на малката бучка
 Както и скоро ще започват тренировките на малката бучка А за ваше сведение скоро ще се сдобивам с нов мотор
 А за ваше сведение скоро ще се сдобивам с нов мотор  Но нека да не спамим темата...!
 Но нека да не спамим темата...! 

дано по-скоро се сдобиеш с нов мотор и моите уважения към тренерите,че се нагърбват с тази тежка задача в това трудно време
 дано по-скоро се сдобиеш с нов мотор и моите уважения към тренерите,че се нагърбват с тази тежка задача в това трудно време 

По пътя между Змеево и Ягода, Евгени изпреварваше наред съклубниците си, засипваше ги с пясък и кал и дрифтише виражите като Дейвид Найт.
 По пътя между Змеево и Ягода, Евгени изпреварваше наред съклубниците си, засипваше ги с пясък и кал и дрифтише виражите като Дейвид Найт. 

Искам да го поздравя за това каране, макар по пътя да получи не малко забележки и той заради лоша дисциплина !
 Искам да го поздравя за това каране, макар по пътя да получи не малко забележки и той заради лоша дисциплина !  

Хубаво, че Иван (Дебелия
 Хубаво, че Иван (Дебелия  ) - бащата на Мирко винаги си носи трион с него.
) - бащата на Мирко винаги си носи трион с него. 

Важно е как ще подходиш. Ако го направиш перпендикурярно при всички случаи от отвесния бряг надолу ще забиеш канчето.
 Важно е как ще подходиш. Ако го направиш перпендикурярно при всички случаи от отвесния бряг надолу ще забиеш канчето. 

Дано е само натъртен !
 Дано е само натъртен !
 ) Този пич често срещаме в гората насам-натам и ме кефи много !
 ) Този пич често срещаме в гората насам-натам и ме кефи много ! 

Ето и АТВ-тата се задават от горе. Направо се чудя какво беше това мрънкане по състезанията от РШЕ за трудни трасета ?! Тука ако знаехте какви прагове имаше малко по-нагоре !
 Ето и АТВ-тата се задават от горе. Направо се чудя какво беше това мрънкане по състезанията от РШЕ за трудни трасета ?! Тука ако знаехте какви прагове имаше малко по-нагоре ! 

Нашият вече е на сериозна диета, готви се активно за новия сезон и каза, че т'ва кокери-мокери нямало ръка да хванат от него. Май и миналата година заканите пак бяха от тоя род ... ?!
 Нашият вече е на сериозна диета, готви се активно за новия сезон и каза, че т'ва кокери-мокери нямало ръка да хванат от него. Май и миналата година заканите пак бяха от тоя род ... ?! 

Не дава газ т'ва е !
 Не дава газ т'ва е ! 

Е, няма нищо, както казах като за първа тренировка е повече от чудесно !
  Е, няма нищо, както казах като за първа тренировка е повече от чудесно ! 

Утре пак.
 Утре пак. 

и казвайте кога карат младите надежди да ги подкрепяме при преминаването на сложните припятствия.Моите лични поздравления за the fen-а
 и казвайте кога карат младите надежди да ги подкрепяме при преминаването на сложните припятствия.Моите лични поздравления за the fen-а има голям напредък БРАВО
 има голям напредък БРАВО

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар