До: Crazy Job - Обикновено Ендуро
Бучка, ейтака да се сетиш за мен... Неси ме почерпел 

Бучка, ейтака да се сетиш за мен... Неси ме почерпел

.До края на месеца съм зает и после ще се включа към вас.Айде поздрави и продължавайте с тренировките.
.До края на месеца съм зает и после ще се включа към вас.Айде поздрави и продължавайте с тренировките.

Не знам колко е била приятна, но честно да ви кажа, аз доста се поуморих от нея.
 Не знам колко е била приятна, но честно да ви кажа, аз доста се поуморих от нея.  Дори си мисля, че някои, които не дойдоха, извадиха късмет ...
 Дори си мисля, че някои, които не дойдоха, извадиха късмет ...  

, но сега обстановката беше по-различна ... Сняг, а отдолу заледено ! Водех аз и се осрах точно тук. Естествено започнаха дюдюкания.
, но сега обстановката беше по-различна ... Сняг, а отдолу заледено ! Водех аз и се осрах точно тук. Естествено започнаха дюдюкания.  Чукура - пак до там, Кокера - пак до там. Ясно беше, че ще трябва тактика и да се огледа мястото добре.
 Чукура - пак до там, Кокера - пак до там. Ясно беше, че ще трябва тактика и да се огледа мястото добре.

След това потеглихме към Мъглижкия балкан.
 След това потеглихме към Мъглижкия балкан.
 Ето пак подобен случай.
 Ето пак подобен случай.

Е, нищо, ще свикне.
  Е, нищо, ще свикне.  

Само така момчета . М/у другото нали не бяхте само мъжки отбор
Само така момчета . М/у другото нали не бяхте само мъжки отбор 

Нека си починат дамите още малко !
 Нека си починат дамите още малко ! Идвайте тука да караме де !
 Идвайте тука да караме де ! 

!!!
 !!!

Слагай му кросови гуми и те виждам като яка конкуренция на Марто. Браво Жоро много добре сте покарали !
 Слагай му кросови гуми и те виждам като яка конкуренция на Марто. Браво Жоро много добре сте покарали !

няма място което  да не ме боли. Мисля си, че след 20 години раздяла с мотокроса и 50 килограма отгоре /разбира се скривам едно две кила/, природата няма да ми прости.  Да ви кажа, че през цялото време докато карахме /то беше малко/ се чуствах като Буратино, даже той е по пластичен от мен. Да се надявам, че теорията ще я превърна в практика с доста каране.
 няма място което  да не ме боли. Мисля си, че след 20 години раздяла с мотокроса и 50 килограма отгоре /разбира се скривам едно две кила/, природата няма да ми прости.  Да ви кажа, че през цялото време докато карахме /то беше малко/ се чуствах като Буратино, даже той е по пластичен от мен. Да се надявам, че теорията ще я превърна в практика с доста каране.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар