До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

Бучкааа... Не бях с моя струг, конкоренция винаги има стига да си нахъсан с желание и тренеровки...  

Първоначално публикуван от buchkata

Преглед на мнение

няма място което да не ме боли.И си мисля че след 20 години раздяла с мотокроса и 50 килограма от горе /разбира се скривам едно две кила/природата няма да ми прости.Да ви кажа че през цялото време докато карахме /то беше малко/ се чуствах като Боратино,даже той е по пластичен от мен.Да се надявам че теорията ще я превърна в практика с доста каране.
 няма място което да не ме боли.И си мисля че след 20 години раздяла с мотокроса и 50 килограма от горе /разбира се скривам едно две кила/природата няма да ми прости.Да ви кажа че през цялото време докато карахме /то беше малко/ се чуствах като Боратино,даже той е по пластичен от мен.Да се надявам че теорията ще я превърна в практика с доста каране.
 ... Яката работа бе неска, но за жалост не ми беше толкова интересно на трасето... Гората му е майката
 ... Яката работа бе неска, но за жалост не ми беше толкова интересно на трасето... Гората му е майката  А за гуми... скоро ще карам друга машина ! (оранжева)
 А за гуми... скоро ще карам друга машина ! (оранжева)  

Мисля да пуснем едно разклонение на Crazy job - Cebap job/щото обичаме много кибапчета и кифтета/,да вземем пример от нашите управници
 Мисля да пуснем едно разклонение на Crazy job - Cebap job/щото обичаме много кибапчета и кифтета/,да вземем пример от нашите управници

Да, ама якия ДР 250
 Да, ама якия ДР 250  Естествено, че изпратихме Ванката да се връща в града.
 Естествено, че изпратихме Ванката да се връща в града. 

Разбрах го още след първия опит за катерене нагоре, ама връщане назад няма, казали сме !
 Разбрах го още след първия опит за катерене нагоре, ама връщане назад няма, казали сме ! 
 Това беше равносметката. Всички нямахме сухо място по телата, и май докарвахме БАЯ мъжки аромат.
 Това беше равносметката. Всички нямахме сухо място по телата, и май докарвахме БАЯ мъжки аромат. 

Коментар