Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• на тези момичета явно съм им влезли

ти чу хубави момичета и като истински рицар в бойни доспехи ги защити - пращам ги да те почерпят ако ми се случи да чуя Сийке яла и ти ма

Коментар

• Прати ми ги! Ще ги вържа и ще ги измъчвам с джаз и таблицата за умножение

Коментар

• бъди милостив действай само с таблицата за умножение

джаза може да е мъчение за смятащи

Коментар

• Е-е, само се шегувам де, аз да не съм садист
          Разбира се, че така ще направя

Коментар

• знам ли, с възпитателна цел може да си склонен да ги карам да умножават по 8 под звуците на някой саксофон

Коментар

• Ти пък по 8 ! Най-много по 2, че ако закъсат да могат и да ги събират.
              Е, хайде, аз отивам да се поупражнявам на сопран саксофон, че е най-изнервящият

Коментар

• Пичове, рано сутринта тръгвам за Австрия. Поканен съм на гости поне от 20 ендураджии, които караха с нас в България и мисля за седмица да ги наобиколя. Ще им предам вашите поздрави и ще ги поканя да дойдат да карат на шампионата ни догодина. Надявам се ще направя хубави снимки и ще ви ги предоставя като се върна!
                На всички ще донеса близалки, а на моята приятелка Sofianita, със свирка!
                Аре, до нови срещи и успех на тези, които ще карат Емине

Коментар

• motori-ekstrem

Жорка приятно изкарване и покани ги да покарат малко при нас, измислил съм в един рудник само изкачвания и спукане ако пожелаете можем да го направим чао

Коментар

• motori-atv

Jorka pi6a taka 4e niama v toia klub bg. Tazi sofianita istinskalie na pic mai 6te ima igra s neia

Коментар

• мисля, че вече има игра
                      SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

• Пичове, върнах се от Австрия! Изкарах една чудесна седмица, като погостувах на приятели дето идваха да карат с нас до Емине. По-късно ще пусна снимки предимно от "ендуро" на маса, но този път това беше целта на визитата ми там!
                        На Миков съм му купил маскировъчен бридж на "UFO", та като се загуби в гората да не го намират глиганите
                        Sofianita, как си моето момиче? Мъчно ли ти беше за мен

Коментар

• голям рев беше само спирах да поспя
                          добре си си дошъл все пак

Коментар

• Ясно, предимно си спала тая седмица.
                            Знаех си, че ме обичаш

Коментар

• a ne niama da ti se razmine chakam si leda za torbichkite pod ochite ot mnogoto salzi - a ako vzeme i niakoia brachka da mi se poiavi napravo si zagzil

Коментар

• Don't worry Darling! ... ще я изгладим с ютията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X