Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Аз най-вероятно ще пропусна. Отивай да провериш обстановката и довечера да обявяваме официално Откриването, че не остана.

Честит рожден ден на Петър, да е жив и здрав и корав....!
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

Направо съм смаян колко много желаещи има,после пак ще ме питат защо си карам сам,както и да е,да сме живи и здрави,в 11ч тръгвам посока към Каравеловската поляна,ще ме настигнете в преспите около Сиврията.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
        Аз най-вероятно ще пропусна. Отивай да провериш обстановката и довечера да обявяваме официално Откриването
        Обади се на Сава че към 11и30 ще съм на поляната,вчера ми каза че ако караме днес да му звъннем че аз нямам пари в телефона.

Коментар

Благодаря сърдечно за хубавите пожелания ! Остарях с още една година - ставам дърт козел и предпенсионер ! В Сряда и Събота ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се набляга на Секса , защото започват с хубавата буква С - с която започват много хубави неща ( Сузуки , Сладолед , Събор , Свирка ....) . А през останалите дни е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО !

Коментар

Да не скучаете ще ви пусна две снимки като реклама какво ще се случи във поредният епизод,Сполуките и неволите на Христо Живота,така или иначе днес направих полу-Откриване на Сезона,по Средна гора.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4509539j.jpg
Прегледи:1
Размер:32.6 КБ
ID:5354832
            Въпреки че съм с колело все пак стигнах до Алтъ-Пармак,някой ще трябва да се готви за почерпка по мое желание,но да разбере друг път да не се ..ава със мен ще си запазя правото да поканя и други та няма сам да пия я.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4509580U.jpg
Прегледи:1
Размер:115.3 КБ
ID:5354833
            Това е засега останалото в темата Разходки по Средна гора.

Коментар

Браво на бат Живко и Честит Рожден Ден на Каламов
              Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Хайде, мъдЪрковци! Стягайте опинците, ЖРЕБИЯТ е хвърлен
                0894328706

Коментар

Другарки и другари ще ви направя едно съобщение,утре 24 март ще се направи генерална репетиция на предстоящото на 31 март традиционно Откриване на Ендуро сезона,крайна цел на маршрута и ядене на сладолед с бира,комплекс Бяло Камъне,маршрута ще тръгне от Каравеловска поляна през хижа Фенера,часът на тръгване ще се уточни по късно,ако има желаещи да следят темата.

Коментар

Оо, Животе, изпреварил си ме, аз до сега сменях гума и прегледах коня. Хванал е паяджини яко...
                    0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                      Оо, Животе, изпреварил си ме, аз до сега сменях гума и прегледах коня. Хванал е паяджини яко...
                      Ти виж та се обади на по малките животчета да не вземат да се напият тази вечер,и утре да ги чакаме да се наспят.Така последно,кой разбрал разбрал,утре 10и40 среща на пречиствателната станция в Сопот,11ч поляната в Каравелово,който пропусне да не се притеснява ще кара другата седмица на Откриването.

Коментар

Аааа, то сега са пости бре! Не се блажи и не се пие. Аз за това исках да Откриваме на 28 април, ама вие като бързате.......
                        0894328706

Коментар

С удоволствие бих дошъл утре ако ми беше в движение мотора.
                          Some call it a hobby, we call it a way of life!
                          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Малееееееееееееее,все е било тихо ама като сега,направо не е истина,или всеки се готви за Откриване,наобиколих няколко гаража във всеки кипи усилен труд и подготовка.Чакай поне аз да кажа няколко думи как протече пробиването на Тунела в събота,снимки нямам защото ми загинаха батерийте и не носих фото,но поне мога да заявя че беше много яко,имаше към 20 мотора но снимки надали ще видим от този ден защото разбрах че е имало след това пиянски изпълнения и снимките били изтрити,няма значение важно е да сме живи и здрави,има една приказка защо на вълкът вратът му е дебел,маршрута към Бяло Камъне е без препятствия но само за мотори,джипове и АТВ ще ползват отбивката преди тунела и ще могат да ползват пътя към Старосел и от там към Бяло Камъне.

Коментар

ЧЕСТИТО ОтКРИВАНЕ, бре! Има ли мотористи, няма ли? Днес ще преброим пилците.

Има и свободни легла в Бяло камъне, ако някой му се е приидвало в последния момент - да заповяда!
                              0894328706

Коментар

Май съм пропуснал тази снимка в темата на откриването та да я оставя тук и без това Живко е от най-активните в темата:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X