Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    ...........,стягайте се че се задава Откриване на Сезона,доколкото чух се очертава за 31 март.
    А какво стана с датата 24 март ?
    Some call it a hobby, we call it a way of life!
    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнение
      А какво стана с датата 24 март ?
      Кога е споменавано за 24 ти,пък и плюс това на 17 има състезание във Енина,та една след друга седмица не става,има и нещо друго,горе има доста сняг и гаранция до 24 няма да се стопи,затова е обмислено на 24 да се атакува Тунела и ако не може да се пробие ще отпадне и 31 ви,ще остане за 7ми април а пък на 8ми е мотокроса в Слатина,иначе премине ли се Тунела дори и да не може да се качи Алексица защото там до последно се задържа сняг може да се прави Откриване, ще се мине през Падалото за Бяло Камене,утре по принцип също съм решил да ида да проверя колко е снегът поне до където успея да стигна но само транспортното каране в двете посоки до Каравелово е 50км та дали ще се навия утре сутрин ще разбера.

Коментар

Все е било затишие ама чак пък толкова,пролет идва изкарайте ги тези мотори че ще им тунясат цилиндрите,малееееее сигурно са се спекли яко и мишките са си направили гнезда,то ще е направо чудо като ги запалите,едни гърмежи едни чудесий,стягайте се че се задава Откриване на Сезона,доколкото чух се очертава за 31 март.
        Ето Христо,послушахте и сам си открих сезона!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00595.jpg
Прегледи:1
Размер:284.8 КБ
ID:5354587Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00596.jpg
Размер:214.1 КБ
ID:5354588Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00600.jpg
Размер:99.5 КБ
ID:5354589Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00605.jpg
Размер:197.3 КБ
ID:5354590Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00598.jpg
Размер:86.9 КБ
ID:5354591
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от sereco1 Преглед на мнение
          Ето Христо,послушахте и сам си открих сезона!!!
          При нас на 1200м.н.в все още има 1м сняг и е рано за традиционното Откриване.

Коментар

При нас на 1200м.н.в все още има 1м сняг и е рано за традиционното Откриване.
            Сигорен съм че е така,тая пуста зима не иска да си ходи.Ние тук на морето сме добре,а спрямо вашия чукар аз все едно съм се качил на някоя полянка.Тези снимки са снимани максимум на 250м
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

[QUOTE][/Qутре по принцип също съм решил да ида да проверя колко е снегът поне до където успея да стигнаUOTE]
              Живко,Савата ти обещава шише със съдържание по твой избор,ако се качиш утре до Алтъпърмак.
              Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

[QUOTE=yaha_yamaha;1796246]
                [/Qутре по принцип също съм решил да ида да проверя колко е снегът поне до където успея да стигнаUOTE]
                Живко,Савата ти обещава шише със съдържание по твой избор,ако се качиш утре до Алтъпърмак.
                Днес ми се обади че щял да пробива Тунела,ама чух че е пробил до на Лалко вилата.Имаш ли информация ама от първа ръка колко е снегът.

Коментар

За какво да пробива като още миналата седмица се ходеше без проблем,но само до там.

Коментар

[QUOTE=hristo jivota;1796252]
                    Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение

Днес ми се обади че щял да пробива Тунела,ама чух че е пробил до на Лалко вилата.Имаш ли информация ама от първа ръка колко е снегът.
                    То до въпросната вила няма какво да се пробива , миналата седмица ходихме до там а за Тунела предполагам ще е малко сложно в момента.

Коментар

[QUOTE=devils78;1796353]

То до въпросната вила няма какво да се пробива , миналата седмица ходихме до там а за Тунела предполагам ще е малко сложно в момента.
                      Добре де сложно било до Тунела,Сава пък щял да ме черпи каквото си избера ако стигна до Алтъ-пармак,но никой не каза конкретно колко е дълбок снегът,ясно ми е че винаги се е задържал сняг от Сиврията до Присадите,а от там нагоре е южен склон и има по малко сняг,и вече чак на Тунела е преспа.Ясно е че трябва аз да проверя и на живо да видя какво е положението,ще трябва да прижаля 15лв за бензин,вие сте си от там и не знаете та ще ме разкарвате да бия толкова път,но нищо трябва да се знае.

Коментар

Кога е споменавано за 24 ти,.........
                        Ето от тук, та затова питам

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                        Откриването по стар български обичай е решено да е на 24 март. Но, тъй като Емил Чолаков не се ангажира с толкова дълги прогнози/както на времето бай МИнчо Празников/, ако маршрута е непроходим за средно добър професионалист, датата/събота/ ще бъде отлагана с по една седмица / не месец като енинци/докато времето позволи.
                        Some call it a hobby, we call it a way of life!
                        Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнение
                          Ето от тук, та затова питам
                          Това са само някакви догатки,както и аз казвам че ще е на 31ви,всичко зависи изцяло от времето,ако плесне още един сняг и отива месец април,та до като не излезе официална информация може само да гадаем кога ще е,но и по нагоре писах за 24,не стават две поредни мироприятия една след друга седмица.

Коментар

Честит Рожден Ден на pe6o74!
                            Желая ти много здраве, всичко останало си идва само!
                            Yamaha WR 200

Коментар

Честит рожден ден и да наблягаш повече на Ендурото отколкото на секса,секс само сряда и събота,през останалото време Сузуки,това са твои приказки нали

Коментар

Има ли желаещи да покараме днес,ще се кара във сняг по маршрута за Откриването.
                                Последно редактирано от hristo jivota; 11-03-12, 07:18.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X