Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии - Общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Из Етрополския Балкан на разходка?

Първоначално публикуван от tangi1 Преглед на мнение
    Лично Аз нямам нищо против предполагам и Тошко - за заглавие от мен Мотористи из Етрополския Балкан .......Ааа снимки на ЧЗ-Ма
    От целия ЧЗ-М най ме искефи Ремуса
    0888 074 049

Коментар

До: Из Етрополския Балкан на разходка?

Жоре , прав си. Събирай двете теми.Съгласен съм с новото име, което Танганаеца предлага.
      С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

До: Етрополските моторджии.

Доста дълга и изморителна разходка стана,но за сметка на това беше много хубава.
        Последно редактирано от Цветан Цветанов; 21-07-09, 12:03.
        Хубавия мотор и хубавата жена се познават по това как си въртят гъза.

Коментар

Браво , само така и ние може да видиме тия красоти.
          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            Мнодо добри снимки сте си направили. Също така сте извадили късмет, че са свършили със снимките на филма. Ходих преди около 2 седмици и пещерата беше обградена с ленти. Цялата поляна беше пълна с хора. С триста зора ме допуснаха до стъпалата. Като погледнах доло бяха нахвърляни черепи на мамути, слонове и други праисторически животинки. Навсякъде беше постлано с кожи и миришеше на говеда . Така и не разбрах кой филм снимат.
            Имаме намерение и ни се иска да дойдем и на към вашия край в Крушуна или нещо подобно но май ще ни трябва водач понеже Тодор няма да е с нас а пък незнаем точно каде да отидем.
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Заповядайте, но сезона не е подходящ. Водопадите са най пълноводни през пролетта. Иначе има доста други неща за гледане. Ама без Тошката неможе. Той е лидерът на групата ви.

Коментар

Май пак ще трябва да черпя някой за поправката на снимките, а Тошко ще продължаваме да го агитираме за Крушуна щом без него неможе.

Коментар

Браво Танги . Щом вече си бил под окната в „Проходната” пещера в Карлуково значи вече си богопомазан , а онази дупка във високата скала се нарича „Провъртеника” трябва да я снимаме, когато слънцето влезе вътре- ефекта е върховен.
                  Тоя месец ще отидеми и на Крошуна, но е добре да намерим и една гумена лодка,за да поплуваме по една подземна река.
                  Последно редактирано от Chinela; 03-08-09, 09:09.

Коментар

Вчера реших да пробвам новата верига и от първото влизане в гората се надянах на такъв гигантски --- /път /, че просто не е за вярване.
                    Нарекох го : „ Бащата на всички пътища в Етрополския балкан „
                    Нямам снимки, защото като тръгнах, не спрях чак до билото, мозъка ми беше станал на айрян и нямах желание да се връщам дори и само да го погледна . Бих казал , че карането по стъпалата към вр. Шипка би ви се сторило като каране по алея на здравето. Това е моята хвърлена ръкавица , да видим кой ще я вземе!
                    Последно редактирано от Chinela; 03-08-09, 09:10.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение
                      Вчера реших да пробвам новата верига и от първото влизане в гората се надянах на такъв гигантски --- /път /, че просто не е за вярване.
                      Нарекох го : „ Бащата на всички пътища в Етрополския балкан „
                      Нямам снимки, защото като тръгнах, не спрях чак до билото, мозъка ми беше станал на айрян и нямах желание да се връщам дори и само да го погледна . Бих казал , че карането по стъпалата към вр. Шипка би ви се сторило като каране по алея на здравето. Това е моята хвърлена ръкавица , да видим кой ще я вземе!
                      оо няма да се оттървеш лесно..снимки ще трябват за да видим що за "шосе"е това,а това означава да се повтори маршрута....
                      Поздрави и успех!чакаме снимки!

Коментар

Интересно, уж друсането е ужасно гадно пък ми е останал приятен спомен. Най -вероятно ще го мина пак за да го покажа на някого, за да не съм се само аз прецакал на ония дупки.
                        Познай кой няма да прецакаш със сигурност
                        Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 12-08-09, 09:40.

Коментар

Здравейте! Аз съм от Ботевград и бих се присъединил да покарам с Вас. Ще карате ли тази събота?

Коментар

Здравей,Трябва някъде из настройките да дадеш съгласие за получаване на лични съобщения, та да не товарим тая част на форума с уговорки за каране .
                            Тая седмица се организираме двама моторджии и двама други , заедно със семействата си да отидем с коли до с. Крошуна Ловешко . Да обърнем един път това лято внимание и на жените ,та после поне до нова година да не ни се сърдят, че скитаме с моторите . Пък и Крошуна и Деветашката пешера си струва да се видят. Аз съм пещерняк и има какво да им покажа.
                            А следващата седмица ще покараме. Моя тел. е :0878 722 550
                            Тодор Етрополе

Коментар

Здравей,Трябва някъде из настройките да дадеш съгласие за получаване на лични съобщения, та да не товарим тая част на форума с уговорки за каране .
                              Тая седмица се организираме двама моторджии и двама други , заедно със семействата си да отидем с коли до с. Крошуна Ловешко . Да обърнем един път това лято внимание и на жените ,та после поне до нова година да не ни се сърдят, че скитаме с моторите . Пък и Крошуна и Деветашката пешера си струва да се видят. Аз съм пещерняк и има какво да им покажа.
                              А следващата седмица ще покараме. Моя тел. е :0878 722 550
                              Тодор Етрополе
                              Ееееее, неможе ли да отложите за другата седмица. В момента съм в Созопол и ще се върна чак в неделя. Май ще пропусна

Коментар

Жоре, ако тая неделя не се видим на пикника на Крошуна ,предлагам ти следващата да покараме около Етрополе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X