Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии - Общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Етрополските моторджии.

Утре ще има ли излет, моторът ми е вече готов и ми се кара много!
    Една спокоина разходчица в балкана.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение
      Работи си нормално и чака офроудаджии да поотъпчат пътеките. Има достатъчно ядене и пиене.
      Тодоре, жалко че не се видяхме когато правихме среща на клуб ГАЗ 69 при Петър на Кокалското.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

ОК.
        Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 21-09-09, 15:19.
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Поваляло ви е и сте покарали само дето колегата не е видял нищо в мъглата почти е еигурнои все пак браво.....а аз си чаках да ходим до Ябланица
          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 21-09-09, 15:19.

Коментар

Тошко кажи на този ентусиаст да си купи една каска.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Тошко кажи на този ентусиаст да си купи една каска.
              Той не ни интересува. Тошката е от нашите и е екипиран. Това е важното. Представя форумът подобаващо. Браво Тоше.

Коментар

Видя ли разликата между кросовата и ендуро гумата?Като падне и снежец ще разбереш за какво става въпрос.Иначе поздрави за репортажа.Много ми се иска да дойда да покараме по вашите балкани,но сигурно напролет живот и здраве,ако нямаш нещо против да ни водиш.
                Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Тъкмо вчера ходихме до Дедо Благо .Тръгнахме от манастира надясно покрай бариерата и държахме само десниа път и стигнахме до там .Мислехме да отидем и до Свети Атанас обаче започна да се стъмва и решихме да се пребираме.Най-големиа кеф обаче беше когато слизахме.Наистина беше много трудно защото беше само шума и камъни. Едно от момчетата докато минаваше едни камъни се хвърли много здраво но за щастие му нямаше нищо.Имаме малко снимки и клипчета чакам да ми ги изпратят и ако мога ще ги кача тук.
                  Хубавия мотор и хубавата жена се познават по това как си въртят гъза.

Коментар

Ей Тошка незнам дали щото те познавам и знам що за човек си, но много се смях на разказа ти. Съжалявам, че пропуснах тази уникална възможност, но чак днес се чувствам по добре . Здраве да е. Догодина ще покараме докторите ми казаха, че след пълното ми възстановяване оставал един рисков момент в който ако ме лъхне вятърът и съм готов за болница

Коментар

Тук значи на 6 май 1976 година тук е била първата турска засада причакала четата на Бенковски убила 15 души и пленила архива им .

Излиза Че сьм бил на 1-на годинка,koгато турците са направили засада на Бенковски Според табелата де... пп.Бая каране има вьв ваште вилаети.

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
                        Тук значи на 6 май 1976 година тук е била първата турска засада причакала четата на Бенковски убила 15 души и пленила архива им .

Излиза Че сьм бил на 1-на годинка,koгато турците са направили засада на Бенковски Според табелата де... пп.Бая каране има вьв ваште вилаети.
                        Прав си. И табелата е права. Те цурците вилнеят още из земите ни и продължават да си грабят и плячкосват Само незнам Бенковски и четата му къде са били по това време, но малки грешки са допустими.

Коментар

Абе истината е че Тошко се е объркал малко само с един век но и колегата Витлиемоф си е прав.
                          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 10-12-09, 17:43. Причина: 1

Коментар

Приятелю, Чичко Фър, следващия път като се снимам леко ще заметна пешовете на якето да видиш тогава ,колко близо си бил до истината.
                            А на Pacharoza да кажа, че според жена ми си търся акъла , който, откакто съм купил мотора съвсем е отлетял.
                            Последно редактирано от Тодор Етрополе; 12-12-09, 11:20.
                            С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение
                              Приятелю, Чичко Фър, следващия път като се снимам леко ще заметна пешовете на якето да видиш тогава ,колко близо си бил до истината.
                              А на Pacharoza да кажа, че според жена ми си търся акъла , който, откакто съм купил мотора съвсем е отлетял.
                              Тоше не казвай само че носиш и пищова да ти тегне, или пък какво да е и аз се замислих ...а за акъла ти си знаеш.

Коментар

Прав е Жоро всички жени са така.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X