Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии - Общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И в Етрополе има мотористи

Аз те видях горе като беше и снимаше Помислих ,че си паднал и след това видях ,че снимаш
    Дай още снимки и клипове от там
    Нз защо тази година имаше повече изпълнения на тази пътечка и доло на поляната отколкото на другия горния Е после и там стана шоу

Коментар

Абе аз наистина падах даже бях първия ,който падна и втория.. Нещо ми става със съединителя и от 3 към 2 ми изключва от скорост. Но пък падам красиво и жалко, че никой не снима когато аз карам. Имам още клипчета, но нещо сайта не ги приема, въпреки ,че са в допустимия размер. Прати ми имейла си и ще ти ги пусна. Имам и от откриването в Сопот.
      Тодор Етрополе
      С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

iuliqn4@abv.bg

Коментар

До: Из Етрополския Балкан на разходка?

Това е вр.Свещиплаз..?...Опитвах да кача още снимки ма нещо не става
          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 09-05-09, 00:12. Причина: неграмотност
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Тодоре, давай снимките от твоят фотоапарат. Ако не се лъжа , са повече от мойте.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela
              "Филма" е супер, ама без субтитри не го разбрах...
              Ми какво да каже сиромаха? Тези ендуро гуми такива лоши шеги му въртяха, че повечето време от прехода караше по очи. За капак и веригата му направи кофти номер, та денят му мина много лошо общо взето. Надявам се компанията от наша страна да е била на ниво, та поне от това да е доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                Ми какво да каже сиромаха? Тези ендуро гуми такива лоши шеги му въртяха, че повечето време от прехода караше по очи. За капак и веригата му направи кофти номер, та денят му мина много лошо общо взето. Надявам се компанията от наша страна да е била на ниво, та поне от това да е доволен.
                Еее колеги да незабравяме че Тошко за пръв път се е качил на мотор преди 1на година има няма.
                Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 19-05-09, 00:59. Причина: 1

Коментар

Първоначално публикуван от tangi1 Преглед на мнение
                  Еее колеги да незабравяме че Тошко за пръв път се е качил на мотор преди 1на година има няма.
                  Това е най малкият проблем. Той през цялото време си вървеше на равно с нас. Качи се, там където троянчани отказаха. Гумите са му проблема.
                  Дано пак не ме разбереш погрешно.

Коментар

Браво Тошко намери ново хоби. Само не признавай на колегите на колко години си ,че ще се притеснят . Сега трябва да камбинираш ходенето по пещери с мотопедката мисля ,че ще е супер за взимане на координати иначе със самар не се сещам как ще караш.

Коментар

Страхотен разказ, четох го два пъти...Благодаря ти и пак да ни зарадваш с такъв репортаж.

Коментар

Тоше, ( чичо Тошко ) още веднъж ще кажа:
                        - Евала за проявената смелост. Видя колко човека от троянчани преклониха глава пред вр. Гердека и непожелаха да рискуват, а ти имаш снимка от там. ЕВАЛА. През целият маршрут се държа мъжки и не върна газта, въпреки многобройните падания. . Само за едно не съм съгласен и ядосан. Как можа да напишеш 109 кила Жорови. Не разбра ли, че оният дебелак Ренди е 109 кила. Аз съм 108 .

П.П. Незнам на колко години си, ама не отстъпваш по нищо на 20 годишен.

Членове на етрополската група гордейте се, че имате такъв човек в редиците си .
                        Последно редактирано от Chinela; 19-05-09, 22:35.

Коментар

Двамата със С. Н. Пушкин сме се родили на 6 юни,
                          само че ,аз през 1955 година.
                          С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от tangi1 Преглед на мнение
                            Това е вр.Свещиплаз..?...Опитвах да кача още снимки ма нещо не става
                            Даи ги да ги пуснем от при мен

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                              Тоше, ( чичо Тошко ) още веднъж ще кажа:
                              - Евала за проявената смелост. Видя колко човека от троянчани преклониха глава пред вр. Гердека и непожелаха да рискуват, а ти имаш снимка от там. ЕВАЛА. През целият маршрут се държа мъжки и не върна газта, въпреки многобройните падания. . Само за едно не съм съгласен и ядосан. Как можа да напишеш 109 кила Жорови. Не разбра ли, че оният дебелак Ренди е 109 кила. Аз съм 108 .

П.П. Незнам на колко години си, ама не отстъпваш по нищо на 20 годишен.

Членове на етрополската група гордейте се, че имате такъв човек в редиците си .
                              Той е железен и си Е - нашата гордост...П.П чак пък чичо ние му викаме бате.
                              Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 24-05-09, 01:47. Причина: 1

Коментар

Kакво ще кажете, да събера двете етрополски теми в една? Така няма да се чудите къде по напред да пишете. Само кажете как да бъде името.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X