От: Етрополските моторджии - Общи приказки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Етрополските моторджии - Общи приказки
Свий
X
-
Здравейте.Днес както си обикалях безцелно с колата из града на едно кръстовище срещам Славчооо.И дъра бъра кво да праим как да убием малко време къде да идееемм и хоп при Тошкоо, понеже ни беше най- близо.Тошко естествено се беше паркирал в магазина си (работи уж) и се ровеше в компютъра,естествено в оффроуда.
Включихме се и ние и тъй както си разглеждахме кой какво къде и как.
Съзрях една черна врата в дъното на магазина и се сетих че там е стрелбището му!.
(както някои знаят а други не в този магазин на Тодор полвината е за ел.материали и ел. техника,а другата оръжеен магазин)
Та в тоя ред на мисли познайте какво пазарене почнахме със Славчо........аиде бе Тоше дай някоя пушка или пищов да си постреляме кат нема кво да праим!!!?...
След дълго убеждаване рече - ще ви дам пражка
.....След още по упорито увещаване склони за лък.Лък лък
.
Кратък инструктаж.
Показно-
и после ние
Разбира се тези антифони ми бяха препоръчани от Тодор щот съм бил голям абдал и имало опасност да си отнеса ухото с тетивата

.
И така уплътнихме до обяда.
П.П. Тодор обеща че ще ни даде и пушки АМА ДРУГ ПЪТ
.
Последно редактирано от Chinela; 24-03-11, 11:50.Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Тошка, имам една молба към теб и момчетата от Етрополе. Издирва се момче от вашият град което е закупило ямаха DT 125 . Моторчето е закупено от Луковит. Регистрационен номер ЕН 0042 А . Ако го откриете да се обади на телефон 0888977016- Иван с цел да се оправят документите на мотора. Мерси предварително.
Коментар
-
Здравейте и привет на всички.
В събота но 16-04-2011г голяма част от групата ни се разходихме до гр.Ябланица,
където се състоя традиционния мотокрос в града, "или по точно на месността Пролог"
.Ето и няколко любителски кадъра от мен.
Старта в клас 125сс-250сс професьоналисни.
Тодор Тотев №262 който спечели убедително в клас профи.
Ето и виновника за събитието
Приятно бях изненадан и когато срешнах Величко Манолов "саро действащо куче"
с когото не бяхме виждал от доста време.
Еми общо взето тва беше останалото време премина на скарата в коментари и приказки
.
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Важно е всичко ДА.Първоначално публикуван от SLAVIGRUP Преглед на мнениенай важното при скарата как минало

Както всеки път,подходих с висок професионализъм и желание
.
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Колега , нямали някакво телефонче на момчето да се чуем или му дай моя .Първоначално публикуван от ВЛАДИМИР-ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнениеАко е бяла Ямаха ДТ 125 знам къде е !
Ако не се чуем сам принуден да му бракувам мотора.
Коментар
-
Едни ще пуцат други на палатка, трети си гледат децатаПървоначално публикуван от ivansenbg Преглед на мнениеУтре ще карате или ще пуцате?
Ходи ми се до Черни вит..... до онова място с климатика!!!
..... ма пак остава и един за каране,звънни му да си омъсли повече бнзин
че до "климатика" си има бая път...
Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 12-08-11, 17:47.Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар