Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране по и около Чепеларе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране по и около Чепеларе

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Браво пичове добре сте си покарали!

тука ако знаете какви са снегове и преспи, мотора от месец несъм го пипвал

чудя се на какви ски ще ходя на пампорово, няма хич сняг при вас
    Благодаря Време е скоро да го изкараш малко да попързаляш
    На Пампорово го дават най-малко снега от всички курорти в БГ - 75см.
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Браво на всички ви за ентусиазма Дано скоро да успеете да покарате заедно
      Обаче внимавайте много по този сняг и най-вече както сте без гуми, защото точно така се получават усукванията в коляното при завъртанията. А това много боли и трудно се лекува

ПС: Когато нямате кирилица на компютъра, има залепена една специална тема за това в подфорума с правилата, където са посочени линкове, чрез които можете да си кирилизирате текста:

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1350

Останалата част от дискусията е преместена тук.
      Последно редактирано от iva_kx; 14-01-08, 00:19.
      DCRT®

Коментар

Днес заедно с kurmi6ona решихме да покараме малко въпреки, че времето не беше така слънчево и топло както вчера
        Таа чакам Крум да дойде до нас и ето го и него

дори ми беше запалил дзВера докато слезна на двора

Крум се оправя и потегляме

проверявам дали всичко е ... ток, жици, кабели и медна тел

някои хора вече не издържат ии ...

чудиме се накъде да хванем

това остана на асвалта след като малко се поизкефихме в кръг

това беше първата малка почивка, а и в същото време си мислехме на къде да продължим - нагоре по пътя

или в страни

решихме и потеглихме настрани и ето снимки от "крайната ни точка"

много съм доволен от тази гума

Крум обръща и тръгваме по другия път (нагоре)

ето е и синята "Сузанка"

тази снимка е по пътя нагоре ... както си кара човека и дава малко повечко гас и се озовава в това положение

той реши да се възползва ии малко си повъртя гуми

ето ме и мен

за пореден път (започвам да се замислям, че е от гумите ) Крум го завъртя и падна

лек оглед

моят верен "кон" не ме предаде никъде

всичко е ОК и продължаваме нагоре

малко по-нагоре по пътя след няколко опита изкачихме едно "леко" стръмничко и спряхме за минутка

ето е и новата "стара" гума, пълна със сняг между граиферите

от тук пак нагоре по пътя и Крум взе да се изпуска с раздаването на гас и тъкмо се изкефи, че сложи 3-та ии ...

вдига мотора и продължаваме

Сузана стои и чака
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Хах, хубаво си карате! Тоя Крум ме кефи кво се таркаля през 5 метра!
          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Браво,много добре сте покарали,но колегата със синия мотор ако смени гумите ще има по-голям успех,че тези като ги гледам не са много подходящи за снега.
            Поздрави!!!
            Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Поздравления за добрия материал! Така като гледам доста разходки правиш, за което ти се възхищавам. Продължавай в същия дух.
              TT-Tuning Team
              АСК Добрич

Коментар

вече сме доста нагоре по пътя (на местноста "Двете Ели") Тук малко поръзвартяхме, направихме някой друг клип (после ще ги кача и тях) и тръгнахме надоло

тази снимка е след края на едно клипче, на което Крум се опитва да качи един наистина стръмен и заледен път (аз там се изръсих )

от тук, тръгваме обратно по пътя надоло

искахме да не се връщаме по същия път, а по дръг, който излиза на фермата за щрауси

НО не успяхме заради дълбокия и неотъпкан сняг и нямахме друг шанс освен да се върнем обратно

по обратния път надоло

вече слезнахме до асвалта и не ни се пребираше и тръгнахме нагоре по асвалта(който беше в отъпкан сняг и много яко се хлъзгахме )

вече сме пред автомивката

тази снимка е направих само и само да се види какво и се е случило на колата зад мотора ми беше си доооста окаляна

Сузаните вече са измити

от тук се прибираме и всичко приключва

а ето и една снимка, после ще кача и клипче на едно "чудовище" което срещнахме по пътя

Надявам се да Ви хареса

Коментар

Съжелявам за въпроса, но някой би ли ми казал как мога да си кача клипчета в нета, за да мога и аз да си качвам вече и да ви покажа няколко клипчета от днес
                  Благодаря

Коментар

Евала Гошо добре сте си искаралиА колегата със синия мотор много добре си е прикарал А видяли че гумата има значение от старата
                    Поздрави

Коментар

Много ме радвате БРАВО
                      Сега остава да започнете повече да слушкате и папкате за да може баба Марта да ВИ донесе ботуши и новички гуми
                      Последно редактирано от Chinela; 17-01-08, 20:03. Причина: Заради чавето не съм видял, че няма ботуши.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        Евала Гошо добре сте си искаралиА колегата със синия мотор много добре си е прикарал А видяли че гумата има значение от старата
                        Поздрави
                        Да така е С тази макар и не нова гума се чуства доста голяма разлика

Първоначално публикуван от kiril_ivanov Преглед на мнение
                        Браво,много добре сте покарали,но колегата със синия мотор ако смени гумите ще има по-голям успех,че тези като ги гледам не са много подходящи за снега.
                        Поздрави!!!
                        Той има чисто нови таралежки, но не сме ги слагали Утре можеби като си слагам таралежка и отпред ще го навия да сложим и неговите

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                        Хах, хубаво си карате! Тоя Крум ме кефи кво се таркаля през 5 метра!
                        ХаХа много голямо шоу е

Първоначално публикуван от dido_bg Преглед на мнение
                        Поздравления за добрия материал! Така като гледам доста разходки правиш, за което ти се възхищавам. Продължавай в същия дух.
                        Благодаря ти Да се надяваме, че ще продължаваме да се забавляваме (то Ендурото си е забава)

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Много ме радвате БРАВО
                          Сега остава да започнете повече да слушкате и папкате за да може баба Марта да донесе ботуши на Крум и новички гуми

ее само на Крум ли ботуши искам и аз , защото сега в тоя сняг карам с некви си там гумени ботуши, които намерих в избата
                          Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          и новички гуми
                          той си има чисто нови таралежки

Коментар

Как можах да забравя най-важната снимка ...
                            резервоара до горе (този път нямаше 95 ии тогава му сложих 98

Последно редактирано от Chaveto; 17-01-08, 22:27. Причина: испуснал съм 8-мицата след 9-вятката

Коментар

Днес отново покарахме с Миро (Хр 600)
                              Утре ако времето е хубаво пак ще покараме с Крум Утре трябва да си идва и divecha, но едвали ще е тук за карането Ако не е в сряда незнам, но в четвъртак пак ще покараме

Коментар

Една добра и една лоша новина
                                Да започнем от добрата Дивеча си дойде
                                Днес покарахме с него и Крум, по едно време от някъде се измъкна и Диньо с Хл-а. Ето малко снимки (с лошо качество)

Ето го и Дивеча с Хр-а си

Кое ли катери повече

по тази пътека беше голямо шоу ...

ето и последиците ... (това е лошата новина)

в дясно от този камък (от там минах, то се вижда къде е минавано) се вдигна предницата и така яко се изръсих ... търкалях се поне 5-10 метра надоло ... как се разминах само с не много силен удар в слабините и аз незнам
                                Последиците по мотора
                                Счупен (тъкмо залепения заден калник)
                                Изкривено кормило
                                и счупено табло

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X